MobilMania.cz

Přihlásit se




Raklamace, obsah telefonu.

Offline - Junior Profil 
12. 7. 2021 17:44 Odeslat příspěvek
Budu muset poslat na reklamaci Samsung S10e. Po cca roce a čtvrt provozu se v něm nafoukla baterka a vypáčila záda telefonu. Je v tom Android 11.

Jak to je aktuálně s šifrováním telefonů? Můžu jen vytáhnout SIMky a klidně to poslat na reklamaci tak jak to je? Byl bych rád, kdyby nastavení telefonu nějakým zázrakem přežilo. Nebo raději udělat factory reset? Předpokládám, že by to mělo být zašifrované a k mým datům se bez mých přístupových údajů v servise nedostanou, ale pro jistotu. Mobily už moc nesleduji.
Poslední příspěvek


Offline - Junior Profil 
12. 7. 2021 17:51 Odeslat příspěvek
Pravděpodobně po tobě budou chtít přístup do telefonu nebo na něm provedou obnovu do továrka tak jak tak ... takže zazálohuj, obnov do továrka a pošli.


Offline - Pokročilý Profil 
12. 7. 2021 18:46 Odeslat příspěvek
Do servisu jedině po továrku.


Offline - Junior Profil 
12. 7. 2021 19:51 Odeslat příspěvek
Pokud telefon NEBUDE zamčený, a budeš se slušně chovat (požádáš, poděkuješ..) tak ti ho možná nesmažou. Ale potřebujou ho mít odemčený a to z toho důvodu, že se na něm musí udělat výstupní diagnostika a tlaková zkouška na IP68. Ale jestli ho pošleš do Britexu, tam je to asi jedno , oni to maji v pr...


Offline - Junior Profil 
12. 7. 2021 21:03 Odeslat příspěvek
Jak tu padlo, jestli funguje při připojení s PC, udělej zálohu. Jinak máš smůlu a telefon ti vrátí v továrním nastavení.


Offline - Junior Profil 
12. 7. 2021 21:09 Odeslat příspěvek
nebudou chtít nic. i když tam máš heslo/otisk tak se ti to vrátí zformátovaný.musiš se domluvit jestli ti to zazálohuji.


Offline - Junior Profil 
13. 7. 2021 10:01 Odeslat příspěvek
Když jsem v únoru měnil na S10+ displej tak mi v autorizovaném servisu říkali, že i kdybych měl telefon odemčený, tak ho musí dát do továrního nastavení. Prý s tím měli problém kvůli GDPR. Každopádně pokud dávám telefon do servisu, tak dělám tovární nastavení sám tak jako tak...
Nahoru

Odeslat nové téma  Odeslat odpověď

Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 7 ]
Předchozí téma | Následující téma
Verze pro tisk


Hledat
Přeskočit na
 

Hledat

Zobrazit v normálním vzhledu
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies