MobilMania.cz

Přihlásit se


Předchozí stránka  |  Další stránka

Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

Offline - Junior Profil 
7. 8. 2021 08:23 Odeslat příspěvek
Na to je jednoduchý recept - vždy aktivuju ve starém tlačítkovém mobilu, v případě nutnosti vše nastavím na simce před vložením do chytrého mobilu. A NIKDY jsem neměl problémy, o kterých tu píšete. A to jsem aktivoval stovky simkaret, mezi nimi i mnoho desítek Tescomobil simek.
Poslední příspěvek


Offline - Junior Profil 
7. 8. 2021 08:36 Odeslat příspěvek
(a) Pečlivě jsem si prohlédl SIM kartu i obal v němž byla dodána. NIKDE jsem tam nenalezl informaci, že ji mám aktivovat ve starém tlačítkovém mobilu.
(b) Pokud by TescoMobile stáhlo prachy za pár kB dat, které se (snad) mohly stáhnout - neřeknu popel (a budu si jej sypat na hlavu, že jsem to nedělal na starém tlačítkovém mobilu) - tenhle problém je o tom, že TescoMobile SVÉVOLNĚ zapíná nevyžádané balíčky a stahuje za ně peníze.
Měl bych strach si u nich koupit SIMku s počátečním kreditem 500Kč, protože to by taky mohli vyhodnotit, že je pro mně nejvýhodnější neomezené voláni a hned si strhnout 449 za balíček - i na starém tlačítkovém mobilu.
Tohle je o neetickém jednání TM, kde počítají s tím, že se nikdo nebude kvůli tomu hádat na ČTU a korunka, ke korunce ...


Offline - Junior Profil 
7. 8. 2021 10:09 Odeslat příspěvek
Tesco Mobile jsou největší zloději na trhu. Aspoň co vím. Kradou po troškách ale pořád. Se strháváním 29 Kč jsem už měl své zkušenosti. Pořešil jsem na mobilu. Pak byl v akci jejich neomezený plus 1 Gb dat. Tak jsem ho pořídil a data odblokoval. Poslední hodinku platnosti balíčku jsem se chystal data opět vypnout. Mělo to být kolem 21. hod. A ejhle to překvapení. Po poledni SMS s tím, že mi strhli 29 Kč za data. Tak kouknu do samoobsluhy a balíček už není funkční. V samošce jsem také zjistil, že už jsem platil také jeden hovor v částce cca 50 Kč. Takže mě předčasným ukončením balíčku okradli cca 80 Kč. Když jsem reklamoval, jen mi sdělili, že jsem si balíček deaktivoval sám (nedeaktivoval) a že deaktivace balíčků DIGI nečeká na doběhnutí, ale provede se okamžitě. No ale to není vše. O týden později jsem chtěl deaktivovat stejný balíček u dcery o den dříve, aby nepropadlo 300 Kč bonusu a mohl včas aktivovat ClubCard balíček, který v té době ještě jako poslední šel platit z bonusového kreditu. Opět jsem narazil. Tentýž balíček, který jsem si podle nich poprvé sám deaktivoval a skončil platnost hned, po týdnu, čekal nyní na vypršení. Takže jsem nakonec přišel i o těch bonusových 300 Kč. Když jsem to s nimi řešil, bylo mi řečeno, že okamžitě mohou zrušit balíček jen operátoři. Ti ale přes víkend nefungují. Takže tak. Chybu neuznají a jen si hrabou. Naštěstí mám od nich již pokoj. Celou rodinu jsem převedl ke kaktusu a jsem momentálně spokojený.


Naposledy upravil milbust dne 7. 8. 2021 17:16, celkově upraveno 1


Offline - Moderátor Profil 
7. 8. 2021 13:29 Odeslat příspěvek
lumík930 píše
Na to je jednoduchý recept - vždy aktivuju ve starém tlačítkovém mobilu, v případě nutnosti vše nastavím na simce před vložením do chytrého mobilu. A NIKDY jsem neměl problémy, o kterých tu píšete. A to jsem aktivoval stovky simkaret, mezi nimi i mnoho desítek Tescomobil simek.

To ale proboha není řešení! Jak píše kolega, copak je tento nesmyslný krok někde v návodu pro aktivaci SIM?! Neskutečná prasárna! Tesco mobile by již své místo na trhu mít rozhodně nemělo.


Offline - Junior Profil 
7. 8. 2021 18:53 Odeslat příspěvek
Jsem zatím pořád u Tesca, má i výhody, dlouho šlo volat zdarma, atd.... Myslím starou sim 2x více kreditu, jen se muselo a musí uvažovat, jako u Kaktusu. Máme to levněji, než by to bylo u Kaktusu. Ale bez dat. Data jsou převážně na simkach T-mobile roční internet, taky za babku a ne za 500 na rok.
Ale chápu, pro někoho může být výhodnější Kaktus. Je to nutné vyhodnotit.


Offline - Junior Profil 
7. 8. 2021 20:24 Odeslat příspěvek
Nejsem žádný cestovatel mezi operátory. U TM jsem byl od jejich vzniku. A klidně bych i zůstal. Neodešel jsem ani tak kvůli trochu levnějšímu volání, ale kvůli jejich neustálým podrazům a stále častějším zlodějnám. Ale při využití triple SIM jsou u Kaktusu všechny jejich ceníkové ceny o 1/3 levnější. Takže 200 minut za 100 Kč. u TM nemám šanci.


Offline - Junior Profil 
8. 8. 2021 06:22 Odeslat příspěvek
Jo, trojnásobek už je zajímavý, ale starat se o něj u mnoha karet už se nevyplatí kvůli pár korunám. Je to o "množství" volání za měsíc. A dvojnásobek u Kaktusu pro nás není výhodnější, než u Tesco....


Offline - Junior Profil 
8. 8. 2021 09:36 Odeslat příspěvek
Starat se? 2x nabiju za 500 kč v dobíječce a mám 3110 Kč to mi vystačí na 10 měsíců. Pak teprve zase trochu opruz s hlídáním dobíječky a přenesením jedné SIM na druhou a zase na pár měsíců klid. "Hlídám" tak 4 SIM a žádný problém. No nenašel jsem nyní (kdy prakticky nelze na nic použít bonus) žádnou kombinaci, kdy by kaktus nebyl levnější než. TM (počítaje s dvojnásobkem). Ale jak jsem psal. Ne kvůli penězům, ale hlavně kvůli jejich zlodějskému chování jsem od nich s čtyřmi čísly odešel.


Offline - Junior Profil 
8. 8. 2021 23:10 Odeslat příspěvek
Tak teď je volání mezi 4mi čísly zdarma bez dobíjení a bez podmínek. Bonus kredit lze využít na sms a volání do všech sítí. Do cizích sítí se na většině SIM volá a smskuje málo.
Jo a matematiku umím, už cca 20 let používám na internet a pokusy různé simky, aktivoval jsem jich za tu dobu stovky jak u TrojKartelu, tak u různých virtualů. A člověk zjistí za tu dobu různé finty a výhody.
Takže opravdu v tomto okamžiku není pro nás Kaktu lepší, než Tesco. Snad jen 3x kredit by byl tak nějak srovnatelný, případně na nějaké sim lepší. Ale je to někde tak, jinde jinak. Takže jak u které simky... Jak jsem psal, počítat umím dobře a operátorům nedám nic zdarma. Spíš obráceně, co jde, beru zdarma...
A naštěstí mě neokradli, jen omezili použití bonusu, že nejde na balíčky, ale s tím se dá počítat...


Offline - Junior Profil 
2. 9. 2021 07:39 Odeslat příspěvek
Co se momentálně nejvíc vyplatí u TescoMobilu se SIM kartou 2x kredit pro dítě v 5. třídě? Do školy mobil většinou nenosí, prakticky nevolá a doma je na WiFi, takže spíše jenom nějaký omezenější Internet pro messengery na venku, ideálně za bonusový kredit 200 Kč, který stejně za chvilku propadne.

Edit: Takže asi nic! Čím dál, tím horší. Spotřebuji kredit a převedu číslo někam jinam ... :grr:
Citace
Za bonusový kredit nelze hradit žádný balíček. Bonusový kredit lze čerpat přednostně na volání a SMS, nebo pro automatickou obnovu dat u balíčků Neomezeně 1000,1500 a 3000 za cenu 149 Kč 500 MB do konce platnosti balíčku.


Offline - Pokročilý Profil 
2. 9. 2021 12:22 Odeslat příspěvek
Já to mám u dcery podobně ale potřeboval jsem víc dat tak jsem pořídil Kaktus za 100 měsíčně při využití dobíječky je tam 6GB+data na socky. Díky dlouhému úvodnímu bonusu je rok na jeho vyčerpání tak nic nepropadne. Dny Tesco už jsou podle mě dávno sečteny. Poslední výstřel je jeho rodina ale to nemusí každý využít. Takže pápá lálá.


Offline - Mírně pokročilý Profil 
2. 9. 2021 13:09 Odeslat příspěvek
Zvláštní, proč to tak zařízli, měli dobře našlápnuto a udělali z toho nejhoršího virtuála. Tak proč to neukončí rovnou a takto tu zdechlinu ještě pořád dál mrzačí.


Offline - Junior Profil 
2. 9. 2021 15:02 Odeslat příspěvek
hauzz píše
--- tak jsem pořídil Kaktus za 100 měsíčně při využití dobíječky je tam 6GB+data na socky.

Jak se dá pořídit 6 GB dat za 100 Kč? :shock:


Offline - Junior Profil 
2. 9. 2021 15:18 Odeslat příspěvek
Dala se poridit specialni edice Simky od Kaktusu. Jeste urcite budou na Aukru. Zde byl balicek 6GB dat + neomezene dat na vybranych soc.site za 200Kc za mesic. Pokud je vyuzita dobijecka, kdy clovek dostane stejnou porci kreditu jako bonus, vyjde balicek na 100Kc.


Offline - Pokročilý Profil 
2. 9. 2021 15:20 Odeslat příspěvek
Dobíjet 200 Kč jednou za 2 měsíce v dobíječce, viz příslušné vlákno. Já to mám za necelých 67Kč na 1,5 roku díky dvojitému triplu. Vzhledem k tomu že momentálně nelze s 6GB balíčkem tak zmiňuji jen tu stovku, to může pořídit každý simku 6GB třeba na Aukru.... Neomezený převod nespotřebovaných jednotek do dalších balíčků samozřejmostí...
Nahoru

Odeslat nové téma  Odeslat odpověď
Přejít na stránku Předchozí stránka  1 ... 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314 ... 351  Další stránka
Stránka 311 z 351 [ Příspěvků: 5260 ]
Předchozí téma | Následující téma
Verze pro tisk


Hledat
Přeskočit na
 

Hledat

Zobrazit v normálním vzhledu
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies