MobilMania.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Specializované diskuze » Google Android |
|
Kterými klávesami toto udělat ve Firefoxu |
---|
![]() ![]() |
4. 9. 2021 12:22 ![]() |
Marně tápám, jak na Firefoxu udělám externí klávesnicí toto?
1. Zavřít jeden tab 2. Otevřít nový tab 3. Přesun o tab vlevo ( vpravo ) - normálně swaipnutí do adresního řádku 4. aktivace adresního řádku 5. Hledání textu (tlačítko lupa vedle domečku paradoxně nefunguje) 6.Reload (z desktopu F5) 7. Tlačítko vpřed ... zpět |
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
8. 9. 2021 18:55 ![]() |
Mobilní aplikace s připojením klávesnice moc nepočítají, tak pochybuji, že budou mít ekvivalent klávesových zkratek fungujících na desktop verzích aplikací.
Ono spoustu věcí na telefonu neuděláte ani když k němu přistupujete z PC třeba přes TeamViewer, tedy s myší i klávesnicí. Neuděláte třeba gesto "pinch to zoom" (dva prsty od sebe - k sobě). Nedáte tříprstá gesta (u mne snímek obrazovky) atd. Asi je třeba se s tím smířit. ![]() |
![]() ![]() |
8. 9. 2021 19:06 ![]() |
Da Gony píše Marně tápám, jak na Firefoxu udělám externí klávesnicí toto? 1. Zavřít jeden tab 2. Otevřít nový tab 3. Přesun o tab vlevo ( vpravo ) - normálně swaipnutí do adresního řádku 4. aktivace adresního řádku 5. Hledání textu (tlačítko lupa vedle domečku paradoxně nefunguje) 6.Reload (z desktopu F5) 7. Tlačítko vpřed ... zpět A desktopové zkratky nefungují? 1. Ctrl+F4 2. Ctrl+T |
![]() ![]() |
8. 9. 2021 20:05 ![]() |
Tak mi to nedalo, zkusil jsem mobilní Chrome s klávesnicí připojenou přes redukci USB on the Go ... a je to jako na desktopu.
1. Zavřít jeden tab - Ctrl+F4 2. Otevřít nový tab - Ctrl + T 3. Přesun o tab vlevo ( vpravo ) - normálně swaipnutí do adresního řádku - Ctrl + PgUp, PgDn 4. aktivace adresního řádku - Alt + D 5. Hledání textu (tlačítko lupa vedle domečku paradoxně nefunguje) 6.Reload (z desktopu F5) 7. Tlačítko vpřed ... zpět Alt + šipky do stran, (BackSpace pro zpět už nějakou dobu v Chromu bez doplňku nefunguje, a nefunguje ani tady) 5. a 6. jsem zapomněl odzkoušet a už kvůli tomu nebudu klávesnici přepojovat. Ale vzhledem k tomu, že Ctrl + D mi uložilo prohlíženou stránku do oblíbených... tak věřím že F5 i Ctrl + F na Chromu fungovat budou. Zda to tak bude chodit i na FF si netroufám odhadovat. ![]() |
Nahoru |
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 4 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Specializované diskuze » Google Android |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |