MobilMania.cz

Přihlásit se


Předchozí stránka  |  Další stránka

Samsung Galaxy Z Fold3 5G & Z Flip3 5G - obecná diskuze

Offline - Junior Profil 
10. 9. 2021 12:11 Odeslat příspěvek
Citace
Já jsem telefon (Flip3) kupoval 20.8. a registraci provedl 22.8. To mi došel mail, že registraci přijali a mají 30 dnů na její ověření a zaslání voucheru. Ve středu 8.9. mi konečně na mail došel ten voucher. Pojištění bylo aktivováno automaticky a kód z voucheru jsem použil i na vyplnění odkupu S21. Včera jsem jim telefon rovnou zanesl do servisu v Brně (mám to kousek a navíc mi tam nešlo objednat vyzvednutí kurýrem - potřebná pole s adresou a objednáním kurýra byla šedá a nešlo s tím nic dělat). V Samsung servisu borec telefon zkontroloval, rovnou vytisknul smlouvu o odkupu (smlouva je s Mobil Pohotovost) s tím, že 11.200 Kč by mě mělo dojít do 3 dnů a bonus 7.000 Kč do 30 dnů (nebo 35, teď si nejsem jistý). Trvalo to teda dlouho, ale nakonec se zadařilo.


Já to mám v podstatě na chlup stejně včetně datumů, jen jsem kupoval Folda 3 a protiúčtem dával Note 20. Stejná i nemožnost objednat svoz. Ted sem se vrátil ze servisu v Brně, peníze za Note do 3 dnů, bonus 10 000 do 35 pracovních dnů. A bonus balíček na Folda 3 pouzdro a nabíječka bych měl mít k vyzvednutí dnes odpo v Samsungu ve Vaňkovce
Poslední příspěvek


Offline - Junior Profil 
10. 9. 2021 12:15 Odeslat příspěvek
D2MAC píše
orgasmic píše
Si stěžujte, já teď koukal tady ve Francii na Fold3 a Samsung dává na výkupu za S21 Ultra 256GB 579 Euro :D
To tam může dát jen idiot.


A přežil si to ve zdraví? Pokud jsi nebyl v Paříži tak asi jo. :D Tam bych se spíše než nízké výkupní ceny bal vysokého kulturního obohacení. :D


To už máš dnes ve všech velkých městech v EU. Když bys neviděl větší podíl francouzských vozů, tak ani nepoznáš, jestli jsi v Německu nebo ve Francii :D

Ale v Praze už to začíná taky, v nákupácích jsou už také k vidění nindžové :D


Offline - BAN Profil 
10. 9. 2021 15:33 Odeslat příspěvek
danbed: naopak s tou origo aplikaci na volání od Samsungu. Já s ní nemám sebemenší problém. Naopak se mi zdá perfektní.


Offline - Junior Profil 
10. 9. 2021 15:48 Odeslat příspěvek
Tak asi máme každý jiné požadavky na telefonní aplikaci ;-) nebo jste nevyzkoušel True Phone.


Offline - BAN Profil 
10. 9. 2021 17:41 Odeslat příspěvek
Ale vyzkoušel ;) a vrátil se zpět na výchozí


Offline - Junior Profil 
17. 9. 2021 09:18 Odeslat příspěvek
Už jsem si myslel, že ta konfirmace registrace ani nepřijde, ale včera navečer konečně pípl mail a už mám voucher stažený. Jsem velmi zvědavý, jak se změnila cena vykupovaných mobilů za ten skoro měsíc, co jsem na to čekal.

Co se týče diskuze ohledně Foldů, mám všechny tři (jen ne tu nultou, co měla problémy) verze a musím říct, že 3 bude určitě lepší než 2 a byť byla 2 parametry lepší než 1, nikdy jsem na 2 nepřešel.
Zatímco u 1 mi vyměnili vnitřní ochrannou fólii a mobil jede rok a tři čtvrtě bez potíží, na 2 se mi nepovedlo tu vnitřní sehnat. A musím říct, že ta z výroby je jedním slovem katastrofa. Věčně umatlaná jakoby papírová, neměl jsem chuť ten mobil ani otvírat... Ten pocit, když člověk přejel prstem po vnitřním displeji 1 a 2 byl obrovský.

Je pravda, že rozkládací telefony Fold a Flip jsou pro mne úplně odlišné výrobky. Flip je podle mne spíš pro ženy, které měly véčko v dřívějších dobách a pak pro lidi, co jim vadí velké telefony. Fold zase z mobilu dělá tablet a musím říct, že to dělá sakra dobře.
Pro člověka, který potřebuje přistupovat ke vzdálené ploše jiných počítačů je to neocenitelná věc. Už žádné nošení notebooků a tabletů. Stačí jedno zařízení.

A s Spenem to bude mít ještě lepší grády.
Používám ještě jako záložní Note9 a jsem zvědav na porovnání s Foldem 3. Bude to rozhodně zajímavé.

Rád testuju nové technologie a musím říct, že bych bez skládacího tabletu/telefonu už nechtěl fungovat. Zkouším i LG Wing a ten je zase úžasný pro focení a stabilizaci. Ale to sem nepatří.

Výdrž Foldů je u mne sotva den, ale je to dáno tím, že je opravdu využívám (1 daleko víc, než 2) a co se týče fotek, mám pocit, že u 1 jsem byl spokojenější. Naopak jsem neviděl u selfie kamery na 3 nějaký velký problém. Navíc se dá dělat selfie i z hlavního snímače.

Co se týče křehkosti, v gumovém obalu od Spigen přežila 1 bez úhony pád z metru na dlažební kostky. Nechtěný droptest mé ženy znamenal, že její Flip nepřežíl pád o 4 patra dolů a vnitřní displej i zadní sklo to nevydrželo. Mobil ale funguje a ten malý displej to ustál bez úhony. Což mne příjemně překvapilo.

Podle mne se v oblasti klasických mobilů už moc vyvíjet nebude a mobilní telefony budou stále více skládatelné a rolovací. To je podle mne budoucnost mobilů. Uvidíme, jestli tomu tak bude.


Offline - Kolemjdoucí Profil 
17. 9. 2021 09:34 Odeslat příspěvek
Zajimalo by mě, jestli vám Flip3 také stále jakoby neznazelně vibruje? Když ho zavřu a položím na nějakou kluzkou vodorovnou podložku, tak se po ní začne posouvat. Nebo když položím na zavřeny Flip3 něco lehkého jako kousek papíru, tak se to po flipu samovolně pohybuje, jakoby Flip3 stále neznatelně vibroval.


Offline - Junior Profil 
17. 9. 2021 09:55 Odeslat příspěvek
Mas lesklou nebo matnou verzi? Leskle telefony nekdy dokazi neuveritelne klouzat i z policky, o ktere sis do te doby myslel, ze je dokonale vodorovna.


Offline - Kolemjdoucí Profil 
17. 9. 2021 09:57 Odeslat příspěvek
Krémová lesklá. No čekám no pouzdro z aliexpressu, snad to pak tak klouzat nebude. Spadl mi už kvůli tomu z lavičky na chodník, naštěstí bez poškození.


Offline - Moderátor Profil 
17. 9. 2021 10:00 Odeslat příspěvek
tak to vysvětluje ty vibrace :-D


Offline - Junior Profil 
17. 9. 2021 10:00 Odeslat příspěvek
Jestli ty vibrace necitis v ruce, tak bych si myslel, ze jenom klouze.


Offline - Kolemjdoucí Profil 
17. 9. 2021 10:04 Odeslat příspěvek
V ruce je necitim. Např. když pustim hudbu, tak vibtace cítim i v ruce, ale to je zas od repráku, hlavně ten vrchní reprák, ten rozvibruje celou vrchni polovinu mobilu.


Offline - Kolemjdoucí Profil 
20. 9. 2021 19:38 Odeslat příspěvek
karel28420 píše
Ahoj, nechtěl byste ho někdo z Brna a okolí? Distribuce O2, ještě jsem ho nekoupil, takže koupíme spolu a platba hotově při koupi. Cenu nabídněte do SZ.

Doplnění: Už neplatné.


Offline - Kolemjdoucí Profil 
29. 9. 2021 17:59 Odeslat příspěvek
Řešil jste někdo nahrávání hovorů na Flip3 nebo Fold3? Jak?


Offline - BAN Profil 
30. 9. 2021 06:27 Odeslat příspěvek
Nahrávání hovoru řeší jen kidi.
Nahoru

Odeslat nové téma  Odeslat odpověď
Přejít na stránku Předchozí stránka  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Další stránka
Stránka 15 z 27 [ Příspěvků: 402 ]
Předchozí téma | Následující téma
Verze pro tisk


Hledat
Přeskočit na
 

Hledat

Zobrazit v normálním vzhledu
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies