MobilMania.cz

Přihlásit se




myPhone 8855 DTV obecna diskusia

Offline - Kolemjdoucí Profil 
29. 12. 2010 22:01 Odeslat příspěvek
Koupila jsem si myPhone 8855DTV. V návodu píší, že si můžu přiřadit obrázek k volajícímu, pokud si vytvořím skupinu volajících. Vytvořila jsem skupinu a v možnosti přiřadit obrázek jsem vybrala ten, který jsem chtěla. Bohužel se obrázek při volání nezobrazuje. Nevím, čím to je. Prosím, pomozte!!!



Naposledy upravil Kniter dne 30. 12. 2012 19:21, celkově upraveno 1

upraveny nazov temy

Poslední příspěvek


Offline - Junior Profil 
8. 1. 2011 13:16 Odeslat příspěvek
Zdravím,

Chci se Vás na něco zeptat. Mám nový mobil myPhone 8855 a jela mi tam java, WIFI, vše bylo super. Dal jsem tam pres USB aplikaci ICQ na mobil. Nainstaloval jsem to, vše jelo, až do té doby, kdy jsem se chtěl připojit na icq, WIFI. Wifi bliká, vše funguje.... Ale nejede opera, nejede ICQ, nejedou mapy... Je to jakoby nevykalibrované v těch java aplikacích, že když kliknu, tak to někdy ani nereaguje. Když zapnu OPERU, hlásí mi to, že se nepřipojilo, což před tím jela uplně OK. A největší problém mám s tím, že když kliknu tam nekde dole, nebo chcu třeba jen něco v JAVA apliakcích potvrdit, tak mi napíše "Java aplikace zastavena" a vypne se mi aplikace. Zkoušel jsem uži to tovární obnovení systému, nastavení - nefunguje. Nevím co mám dělat, mohli by jste mi nějak poradit? Nestalo se Vám to ?

´Díky,... kostek


Offline - Junior Profil 
8. 1. 2011 16:10 Odeslat příspěvek
Tak už vím, kde je chyba, detail - měl jsem zapnutou v nastavení Java - "virtuální klavesnici"... :D ...


Offline - Kolemjdoucí Profil 
10. 8. 2011 11:26 Odeslat příspěvek
Když jsem se pokoušel spárovat myPhone 8855DTV s počítačem přes BT, objevilo se na obrazovce počítače číselné heslo, které mám v mobilu zadat. Bohužel na obrazovce bylo asi tak pět vteřin, pak bez varování zmizelo a teď už z počítače dostanu jen to, že mám zadat heslo, a pokud ho neznám, najdu ho v dokumentaci k telefonu (kde samozřejmě nic takového není). Znamená to, že daný telefon k danému počítači už nikdy nepřipojím?


Offline - Junior Profil 
10. 8. 2011 13:58 Odeslat příspěvek
odeber ho ze správce zařízení...


Offline - Kolemjdoucí Profil 
10. 8. 2011 15:36 Odeslat příspěvek
Ve správci zařízení bohužel není.


Offline - Kolemjdoucí Profil 
1. 10. 2011 13:36 Odeslat příspěvek
Prolezl jsem manuál i menu odshora dolů, ale nikde se mi nepodařilo vypnout internet - tak, aby prohlížeč po spuštění ohlásil jen "žádné připojení". Nebo bych alespoň potřeboval, aby se prohlížeč po spuštění ráčil zeptat, přes kterou z obou SIM karet se má připojit, a nevybíral ji náhodně či podle jiných záhadných kritérií.


Offline - Pokročilý Profil 
1. 10. 2011 19:31 Odeslat příspěvek
cucumis.melo: pokud internet (resp. datové přenosy) nepotřebuješ vůbec tak si nech zablokovat datové přenosy u operátora a budeš mít klid. :-)


Offline - Junior Profil 
6. 11. 2011 14:31 Odeslat příspěvek
To je nejjednodušší cesta,zavolat na op. linku a sdělit svůj požadavek,nebo smaž datové profily...chvíli to budeš asi hledat každý výrobce to umístuje v nastavení jinam ale jiste najdeš.


Offline - Kolemjdoucí Profil 
1. 12. 2011 13:16 Odeslat příspěvek
Přestože ještě nevypršela záruka, *****ítka v tomto mobilu pracují na plné obrátky. Tentokrát mi při hovorech nefunguje reproduktor (protistrana mě slyší, ale já ji ne), a to na obou SIM, takže nemůže jít o chybu operátora. V jiných situacích než hovor (např. vyzvánění budíku) reproduktor normálně funguje, takže musí jít o chybu softwarovou a ne hardwarovou. Netuší někdo, jak reproduktor při hovorech odblokovat?

(Nejjednoduší by zřejmě byla obnova továrního nastavení, ale to by se projevila zase spousta jiných softwarových *****ítek, která pečlivě vychytávám již čtvrt roku.)


Offline - Kolemjdoucí Profil 
30. 12. 2012 17:46 Odeslat příspěvek
Jarda MYPHONE 8855 píše:
Dobrý den, mám Myphone 8855 a nějak se mně nedaří k přijatým SMS přiřadit stažené hlášky. Může mně někdo poradit, případně mně říci, co dělám špatně? V nabídce telefonu je 10 předinstalovaných, ale mně nevyhovuje žádná z nich. Předem děkuji za radu či odpověď. na email jzvid@seznam.cz, nebo zde. Díky j.
Nahoru

Odeslat nové téma  Odeslat odpověď

Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 11 ]
Předchozí téma | Následující téma
Verze pro tisk


Hledat
Přeskočit na
 

Hledat

Zobrazit v normálním vzhledu
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies