MobilMania.cz

Přihlásit se




Huawei Ideos S7 Slim - výměna tabletu za telefon HTC HD2

Offline - Kolemjdoucí Profil 
2. 7. 2012 14:11 Odeslat příspěvek
dobry den,chcela by som sa spytat ci sa mi oplati vymenit tablet huawei ideos s7slim za mobil htc hd2 alebo co by ste mi poradily zaco to vymenit potrebujem mobil z androidom dakujem



Naposledy upravil Fíla dne 3. 9. 2012 21:58, celkově upraveno 2

upraven název tématu

Poslední příspěvek


Offline - Trvalý BAN Profil 
2. 7. 2012 17:14 Odeslat příspěvek
To bys měla sama vědět, do hlavy ti nevidíme, neznáme tvé požadavky. HD2 má v originále WM, ne Android. A nauč se trochu psát, tohle je šílenost.


Offline - Kolemjdoucí Profil 
2. 7. 2012 17:29 Odeslat příspěvek
neviem co som napisala zle,som tu prvy krat a chcem aby mi niekto poradil iba som chcela vediet ake je to htc hd2 viem ze je tam wm ten co mi ho chce vymenit ma tam android chcem mobil z vacssim displayom,fotakom,atd


Offline - Pokročilý Profil 
2. 7. 2012 17:57 Odeslat příspěvek
To spatne napsane, bych videl na nadpis (podle ktereho bych cekal, ze dotaz bude smerovat na nejaky konkretni tablet teto znacky) a dalsi veci bude sekce, kde je dotaz polozen. Spise bych asi vybral "jaky mobil a kde" nez "ostatni znacky".
K tvemu dotazu: Osobne bych do HD2 s neofiko Androidem nesel. Tvuj postup by mel byt asi takovy, ze si zjistim o svem tabletu pribliznou prodejni cenu a v teto cenove relaci bych pak vybiral telefon, za ktery ho vymenit.
Jen takovy tip na levny telefon s Androidem - ZTE Skate (Orange ted nevim jestli Monte Carlo, nebo San francisco) ten ma 4.3" displej a priznivou cenu, byt HW je trozku slabsi, ale na bezne pouzivani staci.
Nahoru

Odeslat nové téma  Odeslat odpověď

Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 4 ]
Předchozí téma | Následující téma
Verze pro tisk


Hledat
Přeskočit na
 

Hledat

Zobrazit v normálním vzhledu
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies