Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích
Odeslat odpověď

...   8. 2. 2024 07:04

Nezalezi podle me na znacce vubec, vse se vyrabi v nejlepsim pripade v cine ci vietnamu, v horsim pripade v indii. Koukal bych po tom, jaky tam je cipset hlavne, jak rychla je tam pamet.

standavfr   8. 2. 2024 13:51

Jakože nezáleží na systému a podpoře? To nemyslíš vážně. On je fakt propastný rozdíl mezi reklamomiui, čistým androidem a nebo oneui Samsungu.

...   8. 2. 2024 14:33

System tamtungu je zatim to nejhorsi, co jsem mel, a to jsem zkousel i MIUI. Nejlepsi je cisty android. Motorola byla take nic moc. A v zamestnani mame nejaky stary Honor s Androidem 9 a take hrozne. Takze clovek si dnes nevybere, cisty android maji jen mensi vyrobci z ciny, jako Umidigi. A ti zas nedelaji mobily s temi nejlepsimi cipsety.

standavfr   8. 2. 2024 15:52

Kromě MIUI je použitelné vše. Tak asi.

myšpulín   8. 2. 2024 16:01

Je to asi hlavně o zvyku, já si zvykl na Samsung a jiná prostředí mi přijdou prostě taková jiná.

Jirkash   25. 9. 2024 18:57

Léta jsem používal a měl celkem rád One UI od Samsungu, ale od doby co mám Pixel a tedy čistý Android, už mě One UI tolik neláká. One UI už je moc přeplácané.

m4rk3J   26. 9. 2024 02:16

Já mám nejraději asi MIUI a One UI. Před lety jsem preferoval EMUI, ale co přišel Huawei o GMS, tak jsem to nezkoušel.

Pixel Experience mám na druhém telefonu a víc mi vyhovují nádstavby.

KubaCZE   17. 11. 2024 23:37

Za mě jen a pouze čistý Android. Motorola (pokud nechce člověk utrácet) nebo Pixel (pokud utrácet chce). Vše ostatní jen mrví Android a požitek z něj.

_baudis_   18. 11. 2024 14:33

Mluvíš pouze o grafické podobě nadstavby, za mě jednoznačně One UI 6.1 v nejnovější verzi a s příchodem One UI 7, která má být revoluční, bude opět další posun k dokonalosti. Neumím si představit už jinou nadstavbu, mám jí rád a rád jí používám. Samotný android, je pro mě nudný android, je to sice referenční zařízení googlu, takže ani to být jinak nemůže. Za mě nuda. Lepší je jít a systémy si osahat někde na prodejně a uvidíš co ti bude více sedět. Hodnotím pouze grafickou podobu nadstavby.

...: Galaxy S24+ je vyráběna doma v Samsungu Made in Korea. :-))

Je to zcela individuální pohled každého z nás, každý si vybere co mu sedí nejvíce. 100 lidí 100 chutí. Nebude tě nikdo přesvědčovat, co je lepší, podle mě je toto téma jako dělané na flame.

Kolik ti je, píšeš jako dítě?
Odeslat odpověď