Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích
Odeslat odpověď

smajlik2   19. 9. 2024 10:58

Jakou doporučíte aplikaci na poslech knížek/podcastů uložených v mobilu?

Bnone   19. 9. 2024 13:44

Já už moc let přesně na tohle používám placený Poweramp. Na hudbu placený USB Audio Player Pro, případně Tidal apod. Mám to oddělené, aby si každá aplikace pamatovaly své složky a pozice v nich.

špecifickýtrh   19. 9. 2024 20:44

Já používám VLC na veškeré audio a video na PC i v mobilu. Na stažených audioknihách a podcastech snad není nic extra, co by vyžadovalo nějaký speciální placený program. Nicméně je fakt, že pokud člověk na mobilu střídá poslech hudby s mluveným slovem, tak se hodí to pouštět v různých aplikacích, aby mohl hned navázat, kde přestal. To by klidně mohlo jít pořešit duální verzí té stejné aplikace, ale nezkoušel jsem.

Bnone   20. 9. 2024 09:16

Ono taky každá aplikace má jiné vlastnosti a možnosti. Na mluvené slovo nejsou velké kvalitativní nároky, u hudby vyžaduji maximální podporu různých formátů, bezztrátovou kvalitu přehrávání apod. A video je zase něco jiného. Tam používám to VLC.
Další důležitá vlastnost je, zda aplikace podporuje prohlížení složek, různé knihovny apod. jsou pro mne k ničemu a nepoužitelné. Jedině složky.
Odeslat odpověď