Fíla: Mně ale na mailový dotaz odpověděli něco jiného. Cituji:
Dobrý den,
ten kdo má aktivovanou službu VPN za 50,-Kč volají si účastníci této služby mezi sebou zcela zdarma.
Pěkný den
Emtéčko
Je otázka, nakolik byla pracovnice v odpovědi přesná, na upřesňující dotaz zatím nemám odpověď. Jinak bych chtěl upozornit, že Fíla zřejmě cituje ze starého, resp. aktuálního ceníku, ale ma stránkách mají už nový ceník platný někdy od srpna, kde to může být jinak. Především, co vím určitě, už v rámci VPN nebudou smsky zdarma, jenom volání.
Takže kdoví, jak to je s tím rozsahem VPN, bude to muset někdo ověřit. Mě by samozřejmě zajímaly podmínky do budoucna podle nového ceníku, srpen je už za dvěřma.
slavo963 píše:prenos cisla je zdarma a na ostatne otazky ti zodpovim pozdeji, za chvili mi maji prijit sim karty
Tak jo, tak až ti za těch několik minut

přijdou jejich sim karty, tak dej kdyžtak vědět, jak to u nich chodí.
Jinak je teda perfektní, vzhledem k otmu, že u Emtéčka jsou příchozí hovory v EU zdarma, tak že je zřejmě možné volat z celé EU domů za pouhých cca 1,20 Kč/min. s callbackem Odorika. Samozřejmě za předpokladu, že to nějak Emtéčko neblokuje, např. neskrývá CLIP při prozvánění. Jako mně přijde cena 1,20 Kč/min. z Evropy domů jako dost pohodová.
S tím callbackem Odorika pod Emtéčkem azatím si nikdo nemá zkušenost, že?
Nemohl by to případně někdo s jejich tarifem vyzkoušet, pokud má i účet u Odorika a bude mít možnost? díky
Naposledy upravil
Fíla dne 20. 7. 2014 10:26, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna rozsáhlá citace