O2 Pokec Nonstop

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 25. 4. 2008 10:20

Od 1.5.2008 nabídne O2 volání po 3. minutě za 1 Kč za minutu po dobu 6 měsíců. Za první 3 minuty hovoru je účtováno 15 Kč. Nabídka platí v kteroukoli denní dobu, zřejmě ale pouze do sítě O2 (není upřesněno). Aktivace služby se provádí odesláním SMS ve tvaru POKEC na číslo 999235.

Tisková zpráva
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 25. 4. 2008 11:21

No, na úkor služby dlouhé hovory, kdy bylo volání po třetí minutě zdarma nic moc,

na druhou stranu
1) ocenitelné je, že je to bez paušálu
2) tím, že je automaticky účtováno celých 15 Kč najednou je to téměř nepoužitelná služba, zase by třeba mít dvě simky :roll:

a k té SMS SMrSti se nebudu vůbec vyjadřovat, koupit si novou simku, abych mohl na dva týdny psát zdarma na 2 až 5 čísel, to je kauf :roll:
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Well-being 25. 4. 2008 11:40

Pokec Nonstop je v podstatě výrazné zdražení služby "volej po 3. minutě zdarma" kompenzované odstraněním omezeného času pro takové výhodné volání. Každý kdo tuto službu využíval si musí zvážit, zda se mu to ještě za těchto podmínek vyplatí. Já osobně říkám NE, raději budu využívat VF kartu speciání edice, kde mám volání po 3. minutě skutečně zdarma a za hovor zaplatím pouze 17,85 Kč.
Smršť SMS mě nechává v klidu, své zákazníky si však možná najde.
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 25. 4. 2008 12:27

Tak to vypada, ze O2 chytre zrusilo sve "vyhodne" sluzby a zavadi jeste "vyhodnejsi"
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod olgojchorchoj 25. 4. 2008 12:43

O2 razi cestu proti proudu :-\ temer kazda zmena jde proti zakaznikovi :-\ musim uznat ze arogance O2 k zakaznikovi je neuveritelna................
olgojchorchoj
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 25. 4. 2008 13:07

Hm, nedávno tu někdo napsal že se u O2 máme těšit na květen. :hm
Asi jsem to špatně pochopil na květen se těší O2 jak tímhle svým vylepšováním cen a služeb vytahají z lidí více peněz.

No co alespoň nebudu mít takové dilema když budu uvažovat o změně operátora.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bart.homer 25. 4. 2008 14:25

Pokec Nonstop??? Dejme tomu...Své zájemce si určitě najde... SMS Smršť??? Tak to už si asi dělá O2 slušně řečeno srandu... :eh Proč nemůže O2 vymyslet něco normálního a né jen pořád takovýhle nesmyslný a na používaní složitý akce... >:-( Už se i já v těchhle jejich akcích začínám ztrácet a to se v mobilních komunikacích nějaký ten pátek pohybuju.... :-l Proč prostě a jednoduše nedá byť nějaký paušálně dražší tarif s nějakýma výhodama než aby tady každý kvartál na Go kartách uváděl nějaké blbé akce... 8-S To samý s trošku nedomyšleným tarifem O2 Cool...Jestli to jsou teď od prvního května novinky tak ano, ale v tahání peněz ze zákazníků... ]:-< Pokud si v téhlé době chce normální člověk zavolat za slušné ceny, tak to aby potom po kapsách tahal několik Sim karet a pak dlouho přemýšlel kterou tam dát... Když vidím tyhle nabídky, tak se o to víc teď budu svého operátora držet zuby nehty a nepustím se ho... :hmm: Jen se modlím, aby ještě Vodafone a T-Mobile nezačali vymýšlet něco obdobného... :oboze Nebo už opravdu potom zahodím telefon a budu křičet jen z okna.... :roll:
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod bolejo88 25. 4. 2008 15:26

MM, tak to až uslyší mamka, že zruší dlouhé hovory a zavedou pokec nonstop, tak ji z toho trefí. Ta těch dlouhých hovorů využívá nejvíc z rodiny(a skoro vždy na celou hodinu). Včera sem si říkal, že půjdu do O2 Cool, ale jak sem přečetl podmínky, tak na to kašlu a teď ještě tohle ]:-< . O2 už si fakt dělá srandu... :roll:
Philips seavy - N5110 - N6610 - N6230 - N6300 - N3410 - N82 - N8
bolejo88
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 25. 4. 2008 17:10

a to volá na tolik čísel, že by se jí nevyplatilo spíš "Volejte domů zdarma" ?

je to krize :-/
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod helax 99 25. 4. 2008 20:32

chapu to spravne,ze Dlouhe hovory,po 3.min.mimo spicku se rusi?A bude tato genialni sluzba.Jeste muzou zrusit spec.edice go a bude vymalovano.
helax 99
Junior

Odeslat příspěvekod bart.homer 26. 4. 2008 15:18

helax99: Ano, je to tak. Původní dlouhé hovory se ruší a místo ní nastupuje nová služba O2 Pokec Nonstop....Neboj, i k té edici se dostanou a třebas i jí zruší, ale oni zase vymyslí zase nějakou "super" novinku a zase vydají nějaké speciální Go karty jako to dělají pořád....
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod bolejo88 29. 4. 2008 21:52

Myslíte, že když má člověk aktivní dlouhe hovory, že to automaticky přejde na pokec? Abych věděl, jestli to zrušit, nebo ne. Dík
bolejo88
Junior

Odeslat příspěvekod bart.homer 30. 4. 2008 13:38

bolejo88: Já mám za to že ti tu službu Dlouhé hovory zruší a Pokec Nonstop si budeš muset potom aktivovat sám...Mě to takhle udělali, ale raději se ještě zeptej na infolince operátora....
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod bolejo88 2. 5. 2008 12:00

Měli jsme aktivované dlouhé hovory, a včera jsme stejně volali 20min za 15kč :mrgreen: Asi nějak o svátku nestíhali...
bolejo88
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 2. 5. 2008 13:50

ono kdo má dlouhé hovory aktivní, tak mu služba rušená zatím nebyla ;)
snowboarder
VIP uživatel

Další stránka