Převod paušálních služeb na jiného majitele

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod havros 15. 5. 2008 13:41

Měl bych jednu otázku, u Vodafone mám paušál, který již nějakou dobu využívá známý.. Nyní bych ho chtěl přepsat na jeho jméno a jeho údaje. Vím, že dříve si Vodafone za tento úkon účtoval 1000Kč, nevíte jak je tomu teď? Hledal jsem to všude možně, ale nikde nic :-))

/editoval snowboarder:

FAQ - Převzetí čísla

O2:
-na prodejně, u dealera
-smlouva se sepisuje kompletně nová, se stejným číslem, se stejným tarifem (i v případě již nenabízeného), v případě dotované smlouvy se uzavírá na zbylý počet měsíců, včetně již započatého

poplatek: 95Kč

T-Mobile:
-na prodejně, u dealera
-nový účastník přebírá smlouvu včetně závazků, ale se svým nastavením služeb
-není možné převést již nenabízený tarif, při změně majitele by takový byl změněn na jeden z aktuálně nabízených dle této tabulky

poplatek: 598,80 Kč

Vodafone:
-písemně (poštou, faxem, emailem) - vyplňte formulář na této stránce, podepiště oběma stranami a odešlete na jeden z konaktních údajů, případně nascannujte a odešlete emailem na pece@vodafone.cz
-dochází ke změně majitele, nastavení služeb zůstává stejně, včetně tarifu

poplatek: zdarma

U:fon:
-písemně (poštou) - napište volně dopis obsahující žádost o převod a základní identifikační údaje obou stran (jména, adresy, rodné číslo, číslo zák. účtu) a datum, ke kterému má být převedena smlouva; pokud datum neuvedete, proběhne to zpětně k již započatému účetnímu období
-dochází ke změně majitele, nastavení služeb zůstává stejně, včetně tarifu

poplatek: zdarma
Naposledy upravil snowboarder dne 4. 4. 2011 20:40, celkově upraveno 10
Důvod: dodán FAQ
| iPhone 16 Pro Max |
---
havros
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mobilmaniak1981 10. 2. 2009 09:55

DD, mám dotaz v případě převodu tarifu N119 na jiného majtele, dostal jsem na ni retenční nabídku -25%, tak můj dotaz je, zda - li tato výhoda bude se přenášet i na nového majitele ? Děkuji. Tento dotaz jsem v mobilmanii nenalezl.
Mobilmaniak1981
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 10. 2. 2009 10:46

Pokud nebude docházet k přesunu mezi zákaznickými účty, tak vše zůstane jak je nastavené a zůstane mu i tvůj zákaznický účet (pozor, i s historií faktur a všeho). Pokud to bude převádět pod svůj ZÚ, je pravděpodobné, že dojde ke ztrátě retenční nabídky.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mobilmaniak1981 10. 2. 2009 12:15

Já myslím pod svůj, jelikož já mám více čísel u Vodafone.
Mobilmaniak1981
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 10. 2. 2009 12:23

No, to je pak možné, že se to ztratí, protože už i při převodu mezi účty v rámci jednoho majitele to vodafone nepřevádí
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pcwifi 11. 5. 2009 11:05

zdravim

jak je zpoplatnen prepis u TM na jinou osobu ? jde o cislo s dotovanym telefonem, tudiz sml.na 2 roky ale rok uz je pryc a na tom cisle je nyni neprovolany kredit okolo 1500kc...

duvod prevodu : nevyuzitelnost cisla, nevola se z nej a vetsina lidi co jej znala jako kontaktni uz zna jine - nove cislo.

je mi celkem jedno, ze je tam ten kredit...jde mi o zbaveni se ho at mi nevysi na krku

diky 8-)
Asus X550C, Intel i5-3337U 17W TPD ! 12GB RAM, Intel 250GB SSD, Intel HD, DVD-RW ,15,6" matny ,W10P, 500GB USB3,Samsung S21FE 5G 128GB + TM noFUP, Home VDSL Terminator 125/25M, Koss PortaPro, Asus 24" FullHD, MESH TPlink, MiBOXs + IPTV TM full.
pcwifi
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 11. 5. 2009 11:18

Podle ceníku T-Mobile (strana 19) je převod zdarma. Převedené jednotky se však nepřevádí na jiného majitele.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pcwifi 11. 5. 2009 11:25

do prkynka...to je nemile, ze tech 1500 kreditu zarve do prazdna :hm

to se mi nelibi >:-( zkusim jim trubkam zavolat a uvidme no...
Asus X550C, Intel i5-3337U 17W TPD ! 12GB RAM, Intel 250GB SSD, Intel HD, DVD-RW ,15,6" matny ,W10P, 500GB USB3,Samsung S21FE 5G 128GB + TM noFUP, Home VDSL Terminator 125/25M, Koss PortaPro, Asus 24" FullHD, MESH TPlink, MiBOXs + IPTV TM full.
pcwifi
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 11. 5. 2009 11:45

A co snížit tarif? Úvazek na minimální plnění je pouze na rok, druhý rok můžeš mít třeba tarif Kredit 150.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pcwifi 11. 5. 2009 22:14

uz neni MMP,bylo prvni rok, jde mi o to ze to cislo se fakt pouzivat v podstate nebude...bude to lezak SIMkarta :mrgreen: nejak nevidim duvod proc platit jeste cca. 10x i kdyby jen 150kc :hm

//Snekac: 178,50 ;)
pcwifi
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 16. 9. 2009 12:27

Sice to sem tak uplne nepatri ale nechci kvuli tomu zakladat nove vlakno tak se tu zeptam. Jde u O2 prevest stary uz nenabizeny tarif na jinou osobu? Konkretne se mi jedna o T!P relax.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod snowboarder 16. 9. 2009 12:30

Jj, u O2 i Vodafonu tarif zůstává i po převodu smlouvy. Jen T-Mobile to nenabízí a při převodu smlouvy je nutné změnit tarif na aktuálně nabízený. Viz FAQ
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fido+ 16. 9. 2009 12:34

Diky
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod taylor729 16. 9. 2009 18:18

Fido+ píše:Sice to sem tak uplne nepatri ale nechci kvuli tomu zakladat nove vlakno tak se tu zeptam. Jde u O2 prevest stary uz nenabizeny tarif na jinou osobu? Konkretne se mi jedna o T!P relax.

Schvalne dej vedet jak dopadnes. Na jare jsem prevadel prave T!P Relax od jednoho znameho a nutili mi nejaky aktualni tarif, jinak pry nelze prevest. Nakonec se to vyresilo zmenou na Neon S Basic a hned druhy den to pani z retencniho vratila zpatky na TIP Relax (protoze jinak by to ten znamy zrusil a evidentne maji radsi aktivni TIP Relax nez nic).
snowboarder píše:Jj, u O2 i Vodafonu tarif zůstává i po převodu smlouvy. Jen T-Mobile to nenabízí a při převodu smlouvy je nutné změnit tarif na aktuálně nabízený. Viz FAQ

Prave z jednani zamestnancu na prodejnach (zkouseli jsme dve ruzny) mi to pripadalo ze O2 uz taky neprevadi tarify ktery nejsou v nabidce. Bylo to v kvetnu.
Naposledy upravil myšpulín dne 16. 9. 2009 20:38, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky sloučeny, používej úpravu příspěvků místo psaní dvou hned po sobě
taylor729
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 16. 9. 2009 22:21

Schvalne poslu dotaz na O2. Jeden T!P relax uz mam a tenhle jsem chtel spis jako druhy a take kvuli cislu (zacina 601). Pokud by to slo jen na novy tak se na to vykaslu.
Fido+
Expert

Další stránka