U:fon: kalkulačka na spočítání tarifu

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Vladik 2. 10. 2008 10:09

Ufon má na svých stránkách nově tarifní kalkulačku, je docela dobrá jsou v ní zahrnuty všechny tarify stávající i dřívější, kromě individuálních nabídek. Je docela pěkně zpracovaná.
Vladik
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 2. 10. 2008 10:31

já té kalkulačce moc nerozumím :-)
jednak jsou obě stejné (ať "Když přejdete sami" i "Když přijdete s rodinou a příbuznými")
a druhak nechápu, zadal jsem dejme tomu 100minut do vlastní sítě, vyhodilo mi to, že s Vodafone Nabito 119 zaplatím 600, zatímco s U:fonem ZA NULA zaplatím 343 :hm fakt nerozumím tomu, jak to počítají, zvlášť, když sazba za minutu tam je 4,90 :-))
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Snekac 2. 10. 2008 13:08

Mno Nabitá karta tam není. Ani sms grátis.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vladik 2. 10. 2008 13:48

snowboarder píše:já té kalkulačce moc nerozumím :-)
jednak jsou obě stejné (ať "Když přejdete sami" i "Když přijdete s rodinou a příbuznými")
a druhak nechápu, zadal jsem dejme tomu 100minut do vlastní sítě, vyhodilo mi to, že s Vodafone Nabito 119 zaplatím 600, zatímco s U:fonem ZA NULA zaplatím 343 :hm fakt nerozumím tomu, jak to počítají, zvlášť, když sazba za minutu tam je 4,90 :-))

Díval jsem se se stejným zadáním a taky nechápu možná by to chtělo trochu vysvětlit ufonem, ale ta tabula napravo když se tam hodí ufon 0% je správně.
Vladik
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 2. 10. 2008 14:00

Ta kalkulačka píše dost nesmysly. Zadal jsem u Bav se 30 minut vlastní síť, 20 minut cizí sítě, 40+40 sms a vyšlo mi že u T-M platím 520 kč. Takže asi tak.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 2. 10. 2008 14:08

Michal: sek o "pouhé" tři stovky ^^ :-))
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ufonův uživatel 2. 10. 2008 15:32

Taky jsem si to vyzkoušel, protože používám souběžně O2. V první řadě ta kalkulačka zřejmě porovnává neporovnatelné - co je pro mě u O2 vlastní a cizí sít' je nepoužitelné v Ufonovi, tam vlastní sít' momentálně pro mě téměř neexistuje, pominu-li rodinu. Ale i když jí započítám, stejně se drasticky zvednou minuty do cizí sítě a vyjde to přeci jinak........ Ne, je to tendenční marketingový tah.
Ale ten dual by se mi líbil, víte o tom ještě někdo něco?
ufonův uživatel
Junior