Vodafone Park

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod krtek7 15. 9. 2009 14:59

Vodafone pracuje na novém komunikačním porátlu Vodafone Park. Jeho hlavními přednostmi by měla být databáze SMS a MMS s adresářem. Více informací naleznetezde.

Má šanci na úspěch? A vůbec, jak se na tuto novinku tváříte vy?
Nokia N96 + telefony na testování
Acer Aspire 5542
Já myslím, že mají všichni pravdu, kromě mě, takže zapomeňte, že jsem něco řekl.
krtek7
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 15. 9. 2009 20:54

HM, pro me asi nic noveho .. SMS si klidne poslu z brany nebo pres program a nejaky jejich srandy pro postpubertaky me teda fakt nelakaji :)
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido+ 16. 9. 2009 00:07

Spis na tom vypada zajimave ten archiv zprav. Pokud se v nem objevi sms odeslane z telefonu tak by to mohlo byt slusne.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod snowboarder 16. 9. 2009 00:09

Fido+ píše: Pokud se v nem objevi sms odeslane z telefonu tak by to mohlo byt slusne.

A nebo dost o hubu...
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod goob 16. 9. 2009 00:43

Tak jestli se tam budou dát poslat SMS/MMS jako z t-zones, tak to bude pro VF jedině plus. A ty sociální sítě? Myslím, že stačí FB, jinak by se z toho musel člověk již zbláznit :-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod havros 16. 9. 2009 08:32

Tak jsem tester, rychlé postřehy:
- Archiv SMS/MMS funguje dobře
- Odesílání SMS/MMS taktéž (SMS do sítě Vodafone jsou zdarma, ostatní Vám zaúčtujeme podle Vašeho tarifu.; Odeslané MMS zprávy vám zaúčtujeme podle vašeho tarifu.)
- "dočasně není dostupná funkce zálohy kontaktů (dříve ZYB). Na řešení zálohy kontaktů z telefonu do Parku se pracuje a k dispozici bude začátkem listopadu"
- "26.9. na čas schováme funkci Kamarádi. Nebojte se, jen ji trochu vylepšíme a zase ji vrátíme."

vfpark_SMS.jpg
vfpark.jpg
| iPhone 16 Pro Max |
---
havros
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 16. 9. 2009 10:22

Testera dají každému, kdo požádá zatím :)
Včera jsem si s tím hrál a vůbec nic mě na tom nezaujalo. Navíc MMS do Vodafonu odeslané z tohoto portálu mohli dát zadarmo jako to má T-Mobile.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod goob 16. 9. 2009 11:24

Tak to je trochu naprd (tedy pan Kučera použil expresivnější výraz :mrgreen: viz screenshoty na Mobilmanii). Možná to třeba najde využití mezi mladší generací. Já jsem se svou vytížeností rád, že stíhám semtam kouknout na FB :-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod taylor729 16. 9. 2009 18:11

Fido+ píše:Spis na tom vypada zajimave ten archiv zprav. Pokud se v nem objevi sms odeslane z telefonu tak by to mohlo byt slusne.

Presne tak to funguje, jsou tam videt SMS odeslane z telefonu i prijate do telefonu. Jen zatim neni jasny jak dlouho se archivuji. Vypis hovoru take funguje. Oboji se sice neaktualizuje hned, ale s urcitym zpozdenim.

Kazdopadne je to krok kupredu, ted bude nejen prehled o provolane castce i uprostred zuctovaciho obdobi, ale dokonce i prehled kam se volalo a kdo volal.
Prehled SMS se taky muze hodit, pokud si nekdo v mobilu SMS omylem smaze a potreboval by se k ni jeste dostat nebo si nemuze vzpomenout co presne nekomu napsal ;-)

Pristup k vypisu SMS i hovoru je chranen pres jednorazovy kod zaslany pres SMS.
taylor729
Junior

Odeslat příspěvekod X-Brace 16. 9. 2009 18:45

Taky to používám, ale zatím tomu nějakou budoucnost nedávám, přijde mi to jako další zbytečnost (kromě odesílání sms do Vodafone, na to by se to využívat dalo).
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod krtek7 16. 9. 2009 20:37

Tak já bych viděl budoucnost i v tom archivu SMS. Podle mě je to velmi užitečná funkce. Ale je fakt, že jí drtivá většina lidí nevyužije.
Nokia N96 + telefony na testování
Acer Aspire 5542
Já myslím, že mají všichni pravdu, kromě mě, takže zapomeňte, že jsem něco řekl.
krtek7
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido+ 16. 9. 2009 22:17

Tak to je docela slusne. Jeste se zeptam jak jsou ty stranky udelane resp. zda to cele neni ve flashi a da se to tudiz zobrazit i na mobilu? Pokud ano, byl by to dost velky prinos. Zejmena ten archiv hovoru. Na starsim mobilu se mi totiz odmazava po mesici (neni omezen velikosti ale casem).
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod marczus 16. 9. 2009 22:18

Nevidim v tom zadny uzitek .. kdyby radsi zase pustili smsky zadarmo (SMS gratis) nejlepe pro vsechny (jo to by operator musel bejt trosku skromny a ne nenazranej.. do ha*jzlu s operatorama) .. udelali by lip tohle je stejnak na <i>
marczus
Junior

Odeslat příspěvekod Morx 17. 9. 2009 12:24

SMS archiv je pro mě skvělá věc. Trpím tím, že spoustu SMS nechci smazat, ale archivovat a mobil je co chvíli plný.
Ale zajímalo by mě, vede ten archiv možnost ta data nějak vyexportovat do souboru?
Jinak podal jsem žádost o vstup do bety, tak jsem zvědavý, jak dopadne
Morx
Junior

Odeslat příspěvekod taylor729 17. 9. 2009 14:40

Je tam export do CSV. Neni jeste uplne vychytany - treba zkracena cisla ruznych bran, jako 2255, maji na zacatku prebytecny plus, ale jinak to vypada pouzitelne.
taylor729
Junior

Další stránka