T-Mobile končí se starými Twist tarify

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod goob 4. 1. 2010 18:05

Tak jako to udělalo nedávno O2, tak přišlo i na T-Mobile. Během ledna přijde zákazníkům SMS, na jaký tarif jim bude jejich starý převeden. Budou to samozřejmě nové tarify Twist Start, ProSMS a Týden. Důvodem je snížení počtu Twist tarifů, aby nabídka byla pro zákazníky přehlednější a jasnější.

Nemusím snad ani připomínat, že účtování u těchto tarifů je 60+30. Kdyby bylo účtování 60+1 jako u starších tarifů, byl by převod na novější tarify často i výhodnější.

//Snekac: Přídávám odkaz: http://t-press.cz/tiskove_zpravy/2010/1050/

Obrázek
:!: u nových tarifů nefunguje služba T-Mobile NEJ s voláním na jedno číslo za 3,40 Kč (nahrazeno balíčkem s neomezeným voláním za týdenní paušál 49 Kč)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ruff 4. 1. 2010 18:29

Tyto tarify budou končit: Twist Standard, Twist SMS, Twist Extra? Či existují ještě starší?
ruff
Junior

Odeslat příspěvekod glock69 4. 1. 2010 19:02

Dá se nějak bránit?Mám tam dost kreditu a nové tarify nechci.Je někde v podmínkách, že mohou změnit tak zásadním způsobem podmínky?
glock69
Junior

Odeslat příspěvekod goob 4. 1. 2010 19:18

Asi to mají ošetřené. Na jednu stranu chápu, že při tak velkém množství zákazníků tolik mnoho rozličných tarifů může jejich systém zbytečně zatěžovat, na druhou stranu já bych si staré Twist tarify držel třeba právě kvůli účtování 60+1. 60+30 je výhodné, ale pouze pro T-M. Pořád ovšem lepší než O2, kde je účtování 60+60.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 4. 1. 2010 19:58

glock69 píše:Dá se nějak bránit?Mám tam dost kreditu a nové tarify nechci.Je někde v podmínkách, že mohou změnit tak zásadním způsobem podmínky?

Převeď na paušál a přejdi ke konkurenci. Číslo ti zůstane a buď dostaneš zajímavou nabídku při tom přechodu anebo u konkurence to budeš mít lepší než 5,90 Kč/min. nebo dokonce 6,90 Kč/min. s účtováním 60+30. U Týdnu zaplatíš měsíčně přes 80 Kč za nic, což je dost, pokud nevoláš hodně.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 4. 1. 2010 21:40

Mozna by slo zkusit pozadat o prevod rovnou u Twistu. Jiste by T-M nabidnul nejaky bonus i u predplacenky.
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 4. 1. 2010 23:09

A jak s tím kreditem? Při přechodu u O2 a Vody propadá, ale Téčko ho myslím vyplácí? Z hlavy to nevím jistě.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 5. 1. 2010 09:31

radim: U prechodu k jinemu operatorovi nebo na tarif?
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 5. 1. 2010 10:41

K jinému operátorovi samozřejmě, při přechodu na paušál nebo jiný tarif kredit zůstává.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 5. 1. 2010 11:07

Já myslím, že kredit propadá u všech třech...
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Snekac 5. 1. 2010 15:19

radim píše:A jak s tím kreditem? Při přechodu u O2 a Vody propadá, ale Téčko ho myslím vyplácí? Z hlavy to nevím jistě.

Ano, ale... viewtopic.php?t=1048533

poplatek za tuto službu je však 118 Kč
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Morx 5. 1. 2010 16:17

Osobně se domnívám, že na to právo nemají. V případě změny tarifikace doporučuji obrátit se na Český telekomunikační úřad ( www.ctu.cz ), se stížností. Měl by celou věc prošetřit.
Morx
Junior

Odeslat příspěvekod glock69 6. 1. 2010 17:59

Dle infolinky kredit vrátí na značkové prodejně bez jakéhokoliv poplatku.
Dá se tomu věřit? (nejbližší značkovou prodejnu mám skoro 50 km).Dík
glock69
Junior

Odeslat příspěvekod Zekon 6. 1. 2010 18:19

glock69: to samé mi bylo řečeno infolinkou také. Bohužel na prodejně mi bylo řečeno, že to není možné.
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod beat 6. 1. 2010 18:31

Morx píše:Osobně se domnívám, že na to právo nemají.
Osobně se domnívám, že na to právo mají. Máš smlouvu? Podepisoval jsi jim něco? :-)
beat
Junior

Další stránka