T-Mobile nově: Twist Povídám, Posílám a Začínám + CENY

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Snekac 11. 8. 2010 23:02

T-Mobile od 15. srpna nabídne nové Twist tarify

Twist Povídám

- jakmile za den provoláte více než 300 vteřin (skutečných, ne podle účtovacích schématů zaokrouhlených) voláte ten den do T-Mobile zdarma

Twist Posílám

- po poslání 5 SMS píšete na čísla v T-Mobile zadarmo

Twist Začínám

- základní tarif bez výhod

Více informací v článku: Nový Twist u T-Mobile – první informace
Nový Twist: sjednocené ceny a výhody do vlastní sítě

twist.PNG
twist.PNG (8.7 ) Zobrazeno 4814 krát
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod wit.cz 11. 8. 2010 23:58

doplnich bych 300 realnych vterin v souctu .. aby si nikdo NEmyslel, ze zavola 3x po 1:10, nauctuje se mu sest minut a muze volat :)
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Snekac 12. 8. 2010 00:17

OK zvýrazněno :)
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod myšpulín 12. 8. 2010 06:08

Dobře ty, redakce stále ještě pokračuje v soutěži a ty už máš správné odpovědi. :D
http://www.mobilmania.cz/clanky/twistuj ... fault.aspx

Jinak se chci zeptat, pokud budu mít hovor do T-Mobilu v délce řekněme 10 minut tak za něj už zaplatím jako za 5 minutový? Nebo se to týká až následujích hovorů?
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bart.homer 12. 8. 2010 09:55

Však on to tam Šnek má prakticky ve svém článku napsáno.... Od té 6 té minuty by to už mělo bnýt zadarmo.. ;-) Ještě jak to tedy bude vypadat v reálu a jsem strašně zvědavej na ty jejich ceny.... Ani bych se nedivil kdyby tam byly ceny kolem 7 Kč za min. a 2,50 Kč za SMS... :-P Využití to určitě nějaké bude mít a ideální pro odloučené páry, kdy např. on je přes týden v Praze a ona v Brně.... No uvidíme ještě jak ty ceny... :eh
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 12. 8. 2010 10:08

Cituji:

O splnění podmínky provolaných 300 vteřin za den a tedy
získání volání zdarma bude Účastník informován prostřednictvím
SMS a okamžitě od okamžiku splnění podmínky mu nebudou
hovory do sítě T-Mobile účtovány, a to i když SMS o splnění
podmínky přijde až po skončení hovoru, ve kterém ke splnění
podmínky došlo.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Snekac 12. 8. 2010 20:16

Ceny nových tarifů jsem doplnil do prvního příspěvku, komentář pak na blog http://mobilovinky.blog.mobilmania.cz/2 ... stni-site/
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Klementin 12. 8. 2010 20:43

A jaká bude pro začátek hranice FUP, od které se bude za hovory a SMS opět platit?
Klementin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr1968 12. 8. 2010 20:44

Pěkný průser ty nové twist tarify
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Snekac 12. 8. 2010 20:49

FUP by se mělo objevit v kompletním ceníku, ten bude až od neděle předpokládám.

-- 12. 8. 2010 20:51 --

Když si to vezmete, na druhou stranu pro neomezené volání v T-Mobilu to je dobré - vychází to na cca 1050-1100 Kč měsíčně.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod obluda zelená 12. 8. 2010 23:18

Ty SMS jsou ale brutálně drahé. Radši bych zpoplatnil prvních 10 SMS, ale oproti tomu bych SMS dal za 2Kč, i když by to bylo při překročení nevýhodněší. Děsí se mi totiž představa, že bych poslal SMS za 2,90 Kč.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ondraschoffka 12. 8. 2010 23:34

Klementin píše:A jaká bude pro začátek hranice FUP, od které se bude za hovory a SMS opět platit?

FUP by neměl být ani u jedné služby uplatňován, ale bude se kontrolovat, zda nedochází ke zneužití např.v GSM branách, jako náhrada za SMS Connect apod.
ondraschoffka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 13. 8. 2010 00:15

Cena za SMS je ale opravdu moc velká...
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bart.homer 13. 8. 2010 09:27

Tak jsem se prakticky strefil viz. můj předchozí příspěvek :mrgreen: Když si vezmu, že např. využiju volání po 5 min. zdarma, tak v některých případech se to začne i vyplácet, ale nedej bože, abych párkrát potřeboval zavolat i někam jinam do cizí sítě...
A SMSka za 2,90 Kč.... T-Mobile se opravdu vytáhnul, ale čekal jsem, že to bude takhle.... V roce 2010 i na poloneomezené tarify bouchnout cenu 7 a 3 Kč, to je docela moc... :oboze Mohli dát trošku rozumnější ceny v jednom tarifu a k tomu nabídnout balíček na SMS a balíček na volání a každý by si je aktivoval dle libosti a ne takhle jak je to teď... To je takový menší skryté rejžování pro ty, kteří si to nevhodně zvolí a nebo nevhodně využijí... :-P
Neomezené volání v T-Mobilu za 1.050 Kč/měs. ??? Já ti udělám to samé volání o 33% levnější... :oops: Platit i tu tisícovku je moc... :-| No, závěrem jen mohu říct, že jsem přesně takové ceny čekal a prakticky jsem se do nich trefil už včera... T-Mobile, T-Mobile, proč mě to nepřekvapuje... :D
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 13. 8. 2010 13:07

No já vidím výhodu těchto tarifů pro lidi kteří používají mobil nárazově. Třeba jednou týdně, většinou o víkendu obvolají pár svých známých a mohou si neomezeně pokecat, protože přes týden nemají čas, nebo volají z práce. Podobně jako to dělají lidé u nejnižších tarifů Neon od O2 kde mohou neomezeně volat v síti o víkendech. Další model zákazníka pro kterého by byl vhodný ten Posílám je někdo kdo jednou za čas napíše víc sms, třeba na Vánoce nebo protože zrovna nemůže být u počítače.
myšpulín
VIP uživatel

Další stránka