Vodafone Student na míru (nová nabídka, FAQ)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod miczk 13. 12. 2010 18:29

Podmínky nové nabídky Student na míru:

- může využít pouze číslo převedené na nový zákaznický systém
- postaveno na Tarifech na míru (nelze využívat s jinými)
- lze využít i s předplaceným Tarifem na míru
- půjde o jedinou studentskou nabídku, nebude výběr mezi starým Studentem a novým
- původní zvýhodnění Student na Nabitých tarifech bude stávajícím zákazníkům převedeno na jeho upravenou verzi, jde o odlišnou nabídku
- lze mít aktivní pouze 1, 2 nebo všechny tři zmíněné "balíčky"
- můžete si aktivovat ještě i Po svém
:arrow: Vodafone Tarify na míru (FAQ + nový systém a účtování)

:arrow: Student volání ... 50 min za 150 Kč (poté 3 Kč/min)
:arrow: Student SMS ... 200 SMS za 100 Kč (poté 0,50 Kč/SMS)
:arrow: Student internet ... IVM s FUP 150 MB za 89 Kč

- podmínky zde: http://www.vodafone.cz/web/pravni_podmi ... a_miru.htm

------------------------------------------------------------------------------------------------
Původní příspěvek:

Zdravím
nová samoobsluha odtajňuje další svůj kout a ukazuje nám další chystané novinky Vodafonu.
Osobně vlastním Divokou kartu, ale dnes jsem objevil nabídku pro Tarify na míru ve své samoobsluze (nazval bych to typickým bugem, kterými nová samoobsluha stále trpí).
Nová (připravovaná ?) nabídka Vodafonu :

Student volání
- pouze pro tarify na míru
- cena za minutu 3Kč (tarifikace na 99% 60+1)
- měsíční poplatek 150 Kč

Student SMS
- pouze pro tarify na míru
- cena za 1 SMS 0,5 Kč
- měsíční poplatek 100 Kč
- měsíčně volných 200 SMS

Student internet
- jak nabité tarify tak tarify na míru
- cena 89 Kč, FUP 100Mb

Více se ze samoobsluhy bohužel nedozvíte, znamená to, že za 150Kč může student volat za 3Kč ?
O volných minutách se zde nemluví. Nabídka očividně bude asi výhodná pouze pro studenty, kteří stále volají :mrgreen:
Znamená to snad, že VF chce dát na výběr studentům mezi Tarifem na míru a Nabitým tarifem (u něhož nastávají také změny) ?
Přílohy
vf-student.png
Nová nabídka VF ?
vf-student.png (28.12 ) Zobrazeno 22716 krát
Naposledy upravil Snekac dne 28. 2. 2011 19:27, celkově upraveno 14
Důvod: Aktualizace FAQ
miczk
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 13. 12. 2010 22:33

Když si uvědomíš, jak jsou tarify dělané, pak by to mělo být 50 minut za 150 Kč ;-)
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jednik 14. 12. 2010 13:18

Potvrzuji 50 min za 150 Kč, teď mi to nabízela slečna na infolince. A studentské zvýhodnění k nabitému tarifu prý jen dobíhá (do těch smluvních 12 měsíců) a pak nebude možné si jej prodloužit :( Každopádně za ty prachy to není špatné.
Můj život - můj boj...
jednik
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 14. 12. 2010 13:21

Pokud budou i další provolané minuty po 3kč, tak jako je to i dalších služeb Tarifů na míru, tak je to velmi slušná nabídka.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jednik 14. 12. 2010 13:26

Teď si vzpomínám, že mi k tomu nabízela i 250 sms za 100 Kč. Řešil jsem s ní jiné věci, tak jsem se tomu moc nevěnoval. Ale chtělo by to zjistit i převoditelnost jednotek do dalšího období.
Můj život - můj boj...
jednik
Junior

Odeslat příspěvekod miczk 14. 12. 2010 14:49

Aha, já jak jsem to poprvé uviděl, tak mě napadlo to, že za poplatek 150kč by student mohl volat za 3kč/min, ale tak to očividně není. Nabídka i s těmi SMS je fakt výborná. Ještě to účtování 1+1 a budu si říkat jestli jsem fakt pořád v Čr :)
VF asi útočí na studenstvo.

Jen by mne doopravdy zajímalo, proč tu před pár týdny běžela informace, že chtěli měnit nabité tarify (viz. článek nás mobilmanii) a teď se dozvím, že je chtějí rušit.
Jinak u té nové nabídky mi chybí internet, asi to ještě neuniklo bo nebude :(
miczk
Junior

Odeslat příspěvekod meme1255 14. 12. 2010 15:01

Kdyby udělali něco jako Odepiš (plácnu 80 volných minut za 50,-) a další hovory za ty 3,- VDF a 4-6 ven .. (+ internet v mobilu za 89,- ... ) Tak by jim lidi ruce utrhali...

Editováno po přečtení předchozích a následující zprávy
Naposledy upravil meme1255 dne 14. 12. 2010 15:08, celkově upraveno 2
meme1255
Junior

Odeslat příspěvekod dk1844 14. 12. 2010 15:03

Internet pro TNM bude pro studenty za polovic ceny vzhledem k internetu v mobilu, tj. 89 Kc/mesic uplne stejne, jako je to ted v ramci VF Student Online.

//Zdroj: infolinka VF
dk1844
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 14. 12. 2010 16:02

Takže už neplati ty informace o 175 Kč navic k tarifu nabito se studentskym zvyhodnenim? Nebo toto bude dostupne jen pro nabity tarify dokud jim neskonci platnost a pak budou muset prejit na studentske zvyhodneni TNM?
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod miczk 14. 12. 2010 17:14

Suma sumárum :
- IVM za 89Kč
- 50 min volání za 150 Kč (3 Kč/min)
- 250 SMS za 100 Kč (0,4 Kč/SMS)

Student zaplatí celkem - 339 Kč/měsíc
Pro porovnání normální zákazník zaplatí celkem - 627 Kč/měsíc (to je 1.8x více !)

Nechci být pesimista, ale fakt se mi to nezdá, je až nějak moc levný...
miczk
Junior

Odeslat příspěvekod T.I.P 14. 12. 2010 18:47

SMSKY jsou bomba! Tím by si mě Vodafone získal úplně nejvíc! :love: Nevíte, kdy by to mohli spustit? Když už to nabízí i na infolince...
T.I.P
Junior

Odeslat příspěvekod miczk 14. 12. 2010 18:50

Já bych řekl že ti, kteří jsou převedeni na nový zákaznický systém, tak si to už mohou SKRZE OPERÁTORA aktivovat. Do prodejen bych s tím nechodil, tam neví nic o nových nabídkách...
miczk
Junior

Odeslat příspěvekod dk1844 15. 12. 2010 09:57

Mobil-man píše:Takže už neplati ty informace o 175 Kč navic k tarifu nabito se studentskym zvyhodnenim? Nebo toto bude dostupne jen pro nabity tarify dokud jim neskonci platnost a pak budou muset prejit na studentske zvyhodneni TNM?

Koukni tady na diskuzi: http://bit.ly/f4IwBA.

Ja to chapu tak, ze jakmile jsi v novem systemu a mas TNM, tak muzes mit zminovane (50min/150kc | 250sms/125Kc* | IVM100MB/89Kc). To je temer jistota.

Dle Snekace pak jeste bude specialni nabidka (viz ten odkaz a clanek k nemu) pro majitele aktualnich zvyhodneni NBT + VF Student v hodnote 175Kc do kreditu k provolani za 0Kc. Ne vsichni Snekacovi veri, ze jeho informace jsou spravne, nicmene mel zatim vzdycky informace pravdive, takze bych se klonil k tomu, ze to asi pravda je.

Klidne me nekdo opravte :)

Odeslat příspěvekod Snekac 15. 12. 2010 09:59

Mobil-man píše:Takže už neplati ty informace o 175 Kč navic k tarifu nabito se studentskym zvyhodnenim? Nebo toto bude dostupne jen pro nabity tarify dokud jim neskonci platnost a pak budou muset prejit na studentske zvyhodneni TNM?

Platí všechno. Stávajícím uživatelům Studenta se nabídka překlopí do nové podoby, ale Vodafone chystá i úplně nový tarif pro studenty postavený na Tarifech na míru.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mobil-man 15. 12. 2010 10:22

Diky, tak jsem to v mem prispevku myslel.
Je pak otazkou, jestli po uplynuti 12 mesicu bude moci stavajici uzivatel fungovat nadale na nabito+175Kč, nebo uz bude nucen prejit na TNM. Samozrejme za predpokladu, ze opet prohlasi, ze v danem roce studuje.
Mobil-man
Junior

Další stránka