Vase nej aplikace a hry na WM

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod T1003 18. 12. 2005 00:17

Vase nejobilbenejsi aplikace a hry pro WM smartphony.
Nemam jeste smartphone s WM tak bych chtel vedet ktere aplikace jsou podle vas dobry.

Diky
T1003
Junior

Odeslat příspěvekod USER47 18. 12. 2005 00:53

Software:
Xbar- pro mne nutnost
Papyrus- nejlepší kalendář
Facade- plugin na homescreen, v kombinaci s papyrusem výborný
TCPMP- na filmy
Mobipocket Reader- čtení knih
Motorola Album- obrázky
Total Commander- to je asi jasný
Agile Messenger- icq
SPB GPRS Monitor- čítač dat
Sunnysoft slovník

Hry:
Done in 50 seconds
Legacy
SkyForce
Worms World Party
Street duel - underground

EDIT: Jo, a ještě v PC mám:
ActiveSync
Jeyo Mobile Companion- záloha kontaktů a zpráv
Pocket DivX Encoder- převod filmů
Naposledy upravil USER47 dne 12. 3. 2006 16:53, celkově upraveno 3
USER47
Pokročilý

Odeslat příspěvekod T1003 18. 12. 2005 17:41

Tak co? Piste prosim vase nej aplikace :(
Potrebuji vedet ktere aplikace by se mi mohli hodit do meho budouciho smartphonu.
T1003
Junior

Odeslat příspěvekod blanka 19. 12. 2005 13:14

xbar- fakt nutnost, agile messenger - ICQ, iSilo - čtení knih, Photo Viewer - fotky, BetaPlayer - filmy + hudba, + slovník, WMPlayer
blanka
Junior

Odeslat příspěvekod Ferro 19. 12. 2005 23:42

Z her povazuji za nej Street Duel Underground, ktery jsem si koupil pro jeho skvele zpracovani - jednoduse mi nejde na rozum, jak tam mohli ti hosi naslapat tak svizne 3D pri tak pomale pameti v mobilu!

Z programu nejvice vyuzivam asi slovnik od SunnySoftu.

No a pak samozrejme to, co si nakoduju sam :)
Siemens S6, C35, S45, S55, Motorola V600, Mpx200+256MB, Mpx220+2GB, HTC Touch Cruise + 8GB
Ferro
Junior

Odeslat příspěvekod Ferro 19. 12. 2005 23:45

Jo a malem bych zapomel na BetaPlayer na videa a mp3, interni mediaplayer ve kterem obcas sleduji CT24 a IE ze ktereho mimo jine nekdy prispivam i na ruzna fora mobilmanie :)
Siemens S6, C35, S45, S55, Motorola V600, Mpx200+256MB, Mpx220+2GB, HTC Touch Cruise + 8GB
Ferro
Junior

Odeslat příspěvekod T1003 20. 12. 2005 22:50

prosim drzte se temata.
Tak jake mate nej aplikace?
A kde jste je ziskali?
:twisted:

Offtopic splitnut sem: http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=17463
Dekuji za pochopeni. Martin K. - Moderator

To: Martin K. - díky :tleskani
T1003
Junior

Odeslat příspěvekod Dan Black 23. 12. 2005 13:30

Balíček od Sunny Softu-Backup manager (umí zálohovat i ve vybraném čase a CELOU paměť), Unlock, Budík, CZ/AJ slovník
Agile Mesenger
Pocket music (MP3 přehrávač)
SP Task Manager, SP Free Mem (balíček, nevím jak se to jmenuje celý)
WordPad (+CZ lokalizace)
a nějaké skiny, velmi pěkný je Bird :)
"Seznamte se... Mr. Black"
Dan Black
Junior

Odeslat příspěvekod Wolfov 23. 12. 2005 13:56

Sice uz pul roku nemam Mpx200,ale zapomneli jste na regedit!!!Dost dulezita aolikace.Z her mne absolutne nejvice bavil Tenis addict,nebo tak nejak se to jmenovalo.Doufam,ze ti to alespon trochu pomuze.
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod J-o-U 23. 12. 2005 16:05

Od sunnysoftu Alarm, CZ-AJ slovnik, dale Pocket Music, Total commander, Beta player, Mobipocket, Agile msngr, Wordpad, Task+ , Quickreset, Oxios Hybernate, tolik ze SW,

A z her Lemonade Tycoon, Slurp, Boxy Pocket, Colors, Explode Arena, Mau Mau, Lights, M. Madnes3, Amazing World a samozrejme Worms World Party :D

A to je asi tak vsechno :D
J-o-U
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod T1003 23. 12. 2005 20:03

Wolfov píše:............zapomneli jste na regedit!!!Dost dulezita aplikace.................

Co to je za aplikaci?? :?:
T1003
Junior

Odeslat příspěvekod J-o-U 23. 12. 2005 20:44

T1003 píše:
Wolfov píše:............zapomneli jste na regedit!!!Dost dulezita aplikace.................

Co to je za aplikaci?? :?:

Uz nazvu jasne - editor registru. Ale neni nutne instalovat, stejne editor ma i nepostradatelny Total commander.
J-o-U
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Wolfov 24. 12. 2005 01:26

V dobe kdy jsem pouzival wm,total jeste nebyl tak rozsireny.
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ladin2 26. 12. 2005 02:39

používám pokud možno placene aplikace jsou kvalitnější a komfortnější na ovládání pda.hlavně je mám na displeji abych byl na požadovanem místě hned .vyborne placene aplikace jsou od SPB pockec plus verze3 a další věci od SPB a dále mám výbornou kalkulačku omega one1-Calc. jizdní řady IDOS. Čtečka eknih je výborna MOBIPOCKEC verze 4,7.dále program na mapy tom tom. a další aplikace .total comander -na tom nevidím zvlaštního .ten sem vymazal SPB je lepší
ladin2
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 26. 12. 2005 16:44

ladin2 píše:používám pokud možno placene aplikace jsou kvalitnější a komfortnější na ovládání pda.hlavně je mám na displeji abych byl na požadovanem místě hned .vyborne placene aplikace jsou od SPB pockec plus verze3 a další věci od SPB a dále mám výbornou kalkulačku omega one1-Calc. jizdní řady IDOS. Čtečka eknih je výborna MOBIPOCKEC verze 4,7.dále program na mapy tom tom. a další aplikace .total comander -na tom nevidím zvlaštního .ten sem vymazal SPB je lepšín/quote]

Jeste doplnim: Resco Explorer, OmegaOne JournalBar, 1-Calc, SpriteBackup... Jeste pouze upresnim, ze se jedna o aplikace Pro WindowsMobile PPC : )
mousefromhouse

Další stránka