Zrušení registrace u Agile Messengeru?

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod illusha 14. 1. 2006 00:19

Dobrý den, tak se stalo, že mám na telefonu zpoplatněnou aplikaci Agile messenger. Celé to proběhlo nevinně - stáhla jsem si novou verzi s tím, že je na týden zdarma a pokud mi nebude vyhovovat, licenci mohu kdykoli zrušit. Ale nikdo už neví jak. A dneska najednou frnk, z mé Nokie 6600 mi samovolně odešla premium SMS na číslo 9045579 a zpětně mě společnost Agile mobile informuje, že děkují a Enjoy! Šmejdím na internetu a nikde nic, jak licenci zrušit... Poradí mi někdo prosím pěkně? Děkuju, Ilona

//De Funes: přesunuto ze sekce Nokia, oznámeno soukromou zprávou.
illusha
Junior

Odeslat příspěvekod Radek E. 14. 1. 2006 00:25

OT: no tak teď si ji užijte, když už jste za ni zaplatila 79 korun.
Jestli opravdu ta SMS odešla sama, tak se aplikace chová spíš jako vir než jako seriózní program.
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dave_1984 14. 1. 2006 00:31

Na podobný téma už se kecá tady 8)
Dave_1984
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 14. 1. 2006 17:33

Běžte v Agile Messengeru do Options, Preferences, poslední záložka Payments. Tady je třeba chvíli počkat, než se stáhnou informace o licenci. Stisknutím středního tlačítka a potvrzením Yes se registrace zruší.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 14. 1. 2006 18:41

Co se stane, pokud SMS z telefonu neodejde (například vinnou nízkého kreditu nebo blokace odchozích SMS)?
Zdeněk L.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Naith (novy) 15. 1. 2006 10:40

Dal jsem tento příspěvek pod článek a dám ho i sem.
Myslím si, že chování tohoto programu může způsobit i skutečné problémy. U paušálů vám pouze navýší vyučtování o 79Kč, ale u předplacenky, když zbývá pouze kolem 80 vám po odeslání znemožní nejen volání, ale i sms a banku. Takže nedobijete přes banku kartu. A pokud nemůžete dobít za hotové, ať už z jakýchkoliv důvodu, můžete mít reálné problémy. Nevadí, že chtějí za program platit, ikdyž zrovna si nejsem jistý, jestli to po čase nebude jeden z nejdražších programů na mobily vůbec, za rok to je 948Kč, ale vadí mi, že se nezeptá.
Naith (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod J-o-U 15. 1. 2006 22:19

No to teda couham, musim si dat bacha. Je ale uzasny, jak se z jednoho z nejlepsich programu stal predrazeny a zakerny software. Ale verim tomu ze se brzy objevi free konkurent.
J-o-U
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kiur 29. 3. 2006 14:32

Plosim te ahojky ja se te hcci zeptat kdyz tohle udelam potom ze dam YES atk se to hend zrusi nebo to bude pokracovat porad dal..me to jde porad dal..ODEPIS DIK TOMAS
kiur
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kiur 29. 3. 2006 14:37

TVy to nekdo pouzivate ten Agile Messenger...kolik utracite za hjednu zpravu nebo nejak tak to je vse zadarmo jen ten mesicni pausal 79kc????Odepis te dekuji moccc
kiur
Kolemjdoucí