Existuje aplikace na přetáčeni videa 3gp v mobilu?

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Vrba (novy) 26. 2. 2006 21:00

Nevíte jestli existuje nejaka jarovka na přetáčení videa formatu 3gp v mobilu?Předem děkuji za odpověd.
Vrba (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Zwick 26. 2. 2006 21:04

Ne-neexistuje...
Na to si zvykej.... :D
Zwick
Junior

Odeslat příspěvekod vizitix 26. 2. 2006 21:11

myslim že ne,navíc pokuď vim tak mobily do kerejch můžeš nějakej prográmek dát, 3gp přehrávaj....
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MK 26. 2. 2006 22:23

Existuje, ale funguje jenom na Siemensech. odkaz
MK
Junior

Odeslat příspěvekod playmaker 26. 2. 2006 23:32

fildas píše:myslim že ne,navíc pokuď vim tak mobily do kerejch můžeš nějakej prográmek dát, 3gp přehrávaj....h/quote]

Myslím že jsi to blbě pochopil(nebo já) :!: Myslí na přetáčení - aby se dostal rychleji třeba do prostřed klipu. A ne přehrávání :!:
Já myslím,že neexistuje, možná na nějakejch chytrej pokud ho nějakej fanda vytvořil.
playmaker
Junior

Odeslat příspěvekod MK 27. 2. 2006 07:19

playmaker píše:Já myslím,že neexistuje, možná na nějakejch chytrej pokud ho nějakej fanda vytvořil.t/quote]
Nevšim sis toho odkazu, kterej je nad tvim příspěvkem? To je snad jasnej důkaz, že existuje, ne?
MK
Junior

Odeslat příspěvekod SAKULPOL 27. 2. 2006 07:44

no ale pokut se ptas esi jde pretacet video tak mas urcite nebo asi Nokiu TAM TO NEJDE u Nokie :!: :!: series 40 ta nema pristup pres javu do pameti mobilu jako Siemens, SE atd

a uz se to tu resilo tak se podivej po foru
SAKULPOL
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 27. 2. 2006 09:12

Stačí si pročíst těch devět autorových příspěvků a hned vidíte jaký má mobil... Pro SE S700i nic takového neexistuje, video přetáčí až K750i ;)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod playmaker 27. 2. 2006 10:03

MK píše: Nevšim sis toho odkazu, kterej je nad tvim příspěvkem? To je snad jasnej důkaz, že existuje, ne?e/quote]

Já jsem myslel na mobilu a ne na Siemensu :!: :lol:
Dobry,já myslel na Nokiích a ten co založil tohle téma má SE. A ty jsi psal že to jde jen na Siemense :!:
A zkoušel jsi to,umí vážně i přetáčet :?:
playmaker
Junior

Odeslat příspěvekod MK 27. 2. 2006 13:24

Jo, umí to přetáčet. Zvládá v pohodě i přejít na zadanej čas. (Používám tuhle aplikaci skoro každej den.) A možná bude i verze pro SE, na javamanii o to někdo požádal autora, ale pokud vim, tak se ještě nevyjádřil.
MK
Junior

Odeslat příspěvekod playmaker 27. 2. 2006 15:42

MK píše:Jo, umí to přetáčet. Zvládá v pohodě i přejít na zadanej čas. (Používám tuhle aplikaci skoro každej den.) A možná bude i verze pro SE, na javamanii o to někdo požádal autora, ale pokud vim, tak se ještě nevyjádřil.e/quote]

Ale na Nokiích to asi nepofakčí,co :?:
playmaker
Junior

Odeslat příspěvekod Milan L. 4. 3. 2006 20:23

Dobrý deň,
som autorom toho programu, na ktorý tu bol umiestnený odkaz. Na ten príspevok na JM som už odpovedal, takže to napíšem aj sem:
Novú verziu som už vytvoril, ale nefunguje na 100% a nemám to na čom otestovať, keďže mám iba Siemens, na ktorom išla aj tá verzia predtým.

http://milanl.wz.cz/java/video_player/1/videoplayer.jar

Do systému súborov pristupuje pomocou tried Siemensu a aj pomocou tried z JSR75, ktoré podporujú nové SE.
Milan L.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod playmaker 5. 3. 2006 13:07

A na Nokie :?:
playmaker
Junior

Odeslat příspěvekod Milan L. 6. 3. 2006 22:27

Malo by to vlastne ísť na všetkých telefónoch s MIDP2.0, keď nepodporujú prístup java aplikácie do systému súborov, tak sa dá zadať cesta k videu ručne. Je to síce zdĺhavé, ale vlastne jediná možnosť.
Ak máš Nokiu, ktorá podporuje JSR75, tak by sa mal dať systém súborov aj normálne prehľadávať.
Milan L.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod playmaker 6. 3. 2006 22:54

Nevím jestli má JSR75, mám 6230. No,zkusim to stáhnout a vyzkoušet a uvidím.
playmaker
Junior

Další stránka