Odpovědi k Alcatelu OTS853

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod erik.aragorn 16. 4. 2006 13:36

ako dlho vydrzi pri mp3??
Your pretty face go to hell!!!!!!!

Siemens A25, Alcatel OT 320, Sagem Myx5-2,Nokia 6280, EuroTel/T-Mobile SDA, Orange SPV M3100 WM6, Orange SPV C100, Palm Treo 750 + 8GB microSDHC
erik.aragorn
Junior

Odeslat příspěvekod zik 18. 4. 2006 20:24

http://beta.yousendit.com/transfer.php? ... B553D82722

Tady je nějaká verze PC Suite (33 MB). Údajně by s tím mělo fungovat propojení počítače s mobilem přes kabel...
zik
Junior

Odeslat příspěvekod R2_ 20. 4. 2006 22:08

Pri prehravani mp3 pres sluchatka to baterku stejne tak jako pri poslouchani radia pres sluchatka skoro vubec nevybiji, pri poslouchani pres hlasite hf to vybiji podstatne rychleji, to je pochopitelne, jinak pres kabel mi propojeni uz funguje, je tam jen trochu nesrozumitelna instalace.
R2_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod OneTouch 29. 4. 2006 07:03

Světe div se - SMSky UKLÁDÁ PŘÍMO DO VNITŘNÍ PAMĚTI !!! A ještě jedna věc, tlačítko "c" je nyní využito stejně jako na Sony Ericssonech (k mazání znaků, obrázků, zvuků atd.) návrat zpět zajišťuje pravá funkční klávesa. Jen u SMSek to takhle nefunguje, ty jsou nově překopané kompletně - nedá se už v nich pohybovat horizontálně, škoda.
OneTouch
Junior

Odeslat příspěvekod Dragonnx 29. 4. 2006 09:40

Možná se to tady už řešilo, ale když sis ho objednal z pixmanie,jakým jazykem telefon "mluví"??
Neopunk & Emo = my music love
Dragonnx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod R2_ 29. 4. 2006 10:59

Je tam anglictina, nemcina, spanelstina, italstina a francouzstina, ja pouzivam anglictinu.
R2_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod OneTouch 29. 4. 2006 18:37

R2_ píše:tu javu jsem nahraval pres infraport, pres kabel pomoci pc suit se mi to nepodarilo.

A jak se ti to přes ten infraport povedlo? Mi to nejde.
OneTouch
Junior

Odeslat příspěvekod R2_ 29. 4. 2006 19:28

Mne to teda normalne slo, z pc jsem to proste pretahl do telefonu, ale jinak mi to uz jde i pres kabel.
R2_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod OneTouch 29. 4. 2006 20:24

zkus to prosímtě napsat nějak podrobněji. Mám Java hru na PC a mobil připojený přes USB. Co dál?
Alcatel OT S853 + 512MB miniSD
OneTouch
Junior

Odeslat příspěvekod Alcatel 2. 5. 2006 13:23

Hlásím se do klubu majitelů Alcatelu S853. (jsem třetí?) Pixmania to jistila 8)
Vypadá fakt náááádherně. Ty SMSky jsou opravdu zvláštní, nejprve se přijaté ukládají na SIM kartu, pote automaticky do vnitřní paměti (nerozeznáte co je sim a co vnitřní paměť, jedině přendáním simkarty do jiného telefonu), jenomže když jsem měl přijatých cca 25 napsalo to, že paměť je plná a musel jsem přesouvat do archívu. No a celkově ta práce s SMS - připadá mi to, že to vůbec není Alcatel, že tam jen někdo na poslední chvíli dohrál java aplikaci pro SMSky. Ale vše ostatní funguje tak, jak jsem si představoval. Vlastně ještě kromě Bluetooth - i když D750i ho přes BT našel (napsal, že v rozsahu je S853) ale Alcatel nereagoval nijak. A ještě by mě taky zajímalo jak je to s tou JAVOU???? Přes infraport to nešlo a přes kabel nechápu jak.
Alcatel
Junior

Odeslat příspěvekod OneTouch 2. 5. 2006 14:17

Alcatel píše:Hlásím se do klubu majitelů Alcatelu S853. (jsem třetí?) Pixmania to jistila 8)

A ještě by mě taky zajímalo jak je to s tou JAVOU???? Přes infraport to nešlo a přes kabel nechápu jak.n/quote]

Tady ve foru určitě třetí jsi, ale jinak ne. Společně se mnou si S853 kupoval jeden kámoš, a samozřejmě nás všechny jako vždycky předběhl "Beckham" - ten se mi hlásil s S853 snad v půlce března :-)

JAVA - stačí nahrát na paměťovku a jede to.
Alcatel OT S853 + 512MB miniSD
OneTouch
Junior

Odeslat příspěvekod Alcatel 2. 5. 2006 15:51

No jo beckham, to jsem si moh myslet. On aby nebyl vždycky první :D

Tak ja utíkám pro paměťovku... :idea:
Jo a jede vám EDGE? Pořád mi to hlásí jen GPRS
SBOHEM ALCATELE :-(
Alcatel
Junior

Odeslat příspěvekod R2_ 2. 5. 2006 19:34

Cau, no ja muzu jen potvrdit ze ty sms jsou fakt uplne jiny nez na predchozich alcatelech, ale jinak zustalo vsechno na stejnem principu, ja jsem stejne tak jako vy s timto telefonem moc spokojeny.
R2_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zik 3. 5. 2006 18:06

http://www.alcatel.dk/mobile/index.jhtml
Na týhle stránce je návod, jak rozchodit spojení přes USB, je tam i odkaz na PC Suite 4.18, ale ten nejde...

A ještě jsem se chtěl zeptat, jak hodnotíte sledování videa v telefonu. Fullscreen asi nejde, jak jsem pochopil, takže není to moc malý na koukání? Díky :)
zik
Junior

Odeslat příspěvekod Alcatel 4. 5. 2006 02:17

Návod je celkem k ničemu, není třeba instalovat PC Suite, paměťová karta se hlásí jako další disk. Zbytečný je i Java Loader - Javu stačí zkopírovat na paměťovou kartu. A novinka: můžete vytáhnout na pár hodin baterku - nový Alcatel si čas pamatuje. Asi jediná věc, co mě mrzí je kvalita displeje - ten má sice dobré rozlišení, a barvy zobrazuje fakt nádherně (suběktivně o dost lépe než K750i), problém je však v době, kdy podsvícení zhasne. V této chvíli nezobrazuje čas ani zmeškané hovory a ani se není čemu divit. Na tak tmavém displeji by ani nešlo nic vidět. Kam se hrabe na perfektně čitelné předchůdce OT 756 / 757, oproti nim byl K750 nečitelný, bohužel o S853 to neplatí. Celkově je ale S853 šílený stroj a lidi co si ho koupí dobře ví co dělají!
SBOHEM ALCATELE :-(
Alcatel
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka