Nokia N70 nebo Sony Ericsson W810i

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tomáš Buček 5. 5. 2006 23:19

Jsem dlouholetý zákazník mob. operátora T-mobile a mám určité výhody při prodloužení smlouvy možnost koupě mobilu Nokia N70 za 2.000,- Kč nebo Sony Ericsson W810i za 500,- Kč. Zatím jsem majitelem mobilu Nokia 6230. Prosím vynechejte ceny a poraďte do čeho jít. Děkuji. Kardinál.
kardinal
Tomáš Buček
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M. 5. 5. 2006 23:33

No tak to zalezi, co od telefonu chces. To musis napsat.
Pokud chces hudbu, tak SE a pokud vyuzijes OS, tak jdi do N70.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Tomáš Buček 5. 5. 2006 23:54

Těžko říct co by mě časem více uspokojovalo jestli možnost rozšiřování OS na N70 (počítače mě baví) nebo jednoduchá obsluha na SE, foto, hudba. Zatím jsem nejvíce potřeboval na mobilu hlavně psaní sms, dobrý seznam kontaktů. Popravdě mě více láká ta N70. Bál jsem se, že má malou klávesnici ale když jsem ji měl v ruce perfektně fungovala a s podivem velikost nevadila.
Otázkou je kvalita displeje a zda bych OS dostatečně využil ještě jsem takový mobil neměl. Nokii co mám (6230) je právě jednoduchá, rychlá stačila. Vím , že se dá do N70 nainstalovat třeba program kniha jízd a vše při rozšíření programově dokonalejší. SE 810i má ale také své kouzlo. Možná, že by poradil někdo kdo je majitelem Nokia N70 jak je sní spokojen a jak ji využívá v rámci rozšíření OS.
kardinal
Tomáš Buček
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FastLander 6. 5. 2006 00:03

Hele ja bych si vybral N70 :!: Ma vetsi displej, muzes na ni hrat GOOD hryt jako (n-gage) atd. potom ten OS je moc skvelej sam bych bez nej nemohl zit ! Takze Já osobě bych šel do N70.
ps já N70 mám :twisted: a sem sni 100% spokojenej a sou na ni moooc hezky kryt zy ebaye (treba cernej)
FastLander
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 6. 5. 2006 08:48

Mám stejný názor jak FastLander a navíc když máš OS tak můžeš mít na hudbu, video atd. mnohem více formátu, takže jediné + co má W810i je, že jak se mobil zapiná tak si můžů vybrat jestli chci mobil zapnout jako MP3 nebo jako na telefonování, ale u N70 jde nastavit režim offline, že teď nebudeš přiímat hovory tak to vyjde nastejno s W810i takže rozhodně N70.
Jack O´Neill
Junior

Odeslat příspěvekod Honzicek_cz 6. 5. 2006 09:14

N70 mám jediný co mě občas štve jeji "pomalost" jinak je to dobrej foun... teda ještě ho víceméně deně dobíjím nevim jak je to u SE. Jinak hudba hraje perfektne i radio pouzivam ho na to docela casto a za dobrej peniz koupis 1GB kartu kam se i něco málo vejde .-)
Všechno špatně zpátky na stromy.
Honzicek_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 6. 5. 2006 09:54

A v N70 navíc jde i 2GB, nebo jsi to myslím když to jede v 6230i..
Jack O´Neill
Junior

Odeslat příspěvekod ROBOnenince 6. 5. 2006 10:01

coze? ja mam napisane v papieroch k nokii 6230i ze podpuruje MMC-karty do velkosti 512MB.
ROBOnenince
Junior

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 6. 5. 2006 10:08

Napsané to tam sice je, ale perfektně tam jede i 1GB a na MobilManii někdo dávál obrázek na, kterém Nokia 6230i našla kartu 2GB!
Jack O´Neill
Junior

Odeslat příspěvekod M. 6. 5. 2006 10:09

Protoze Nokia chce, aby se pouzivalo origo prislusenstvi a vetsi nez 512 snad ani nedela.
1 GB neni problem, ostatne nejlepsi je si kazdou kartu vyzkouset.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod vizitix 6. 5. 2006 10:50

1GB do N70 funguje!! bral bych N70-klávesnice je ok..ale zas na druhou stranu se mi hodně líbí W810i...
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 6. 5. 2006 12:59

No tak N70 taky není škaredá, ale je to každého věc jaký mobil si vybere...
Jack O´Neill
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 6. 5. 2006 13:11

Tak to já bych si zase radil W810.. N70 bych nevyužil, je škaredá atd.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jojo1992 6. 5. 2006 13:19

Ovele rdsej W810i i
jojo1992
Junior

Odeslat příspěvekod Dýfí 6. 5. 2006 13:49

Tak tady je to celkem jasná volba! Jakmile si jednou koupíš smartphone, už nikdy jindy si nekoupíš telefon bez OS. Sice je fakt, že je velká jako kráva ale vypadá dost luxusně, ale tu největší výhodu oproti W810i bych viděl podporu UMTS, nejde o přední foťák (k čertu s nějakejma hloupejma videotelefonama, stejně to nikdo nebude používat) ale jde o rychlý přenos dat (streamovaná videa, televize atp.)
Dýfí
Junior

Další stránka