Vyuzili jste nabidku Zkus Vodafone?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod DjOna 8. 5. 2006 20:00

Umim priznavat chyby ale nerad vidim kdyz mi tady nekdo z poloviny rika nesmysli...uvedom si ze v tom pracuju...a setkavam se s lidma skoro kazdej den...taky se mej...
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod goob 8. 5. 2006 20:09

tommy:-) píše:www.vyzkousej.cz :-))

Tohle je fakt špatný. Nemá ani špetku vtipu. Člověk se ani neušklíbne.. :?

:quote="DjOna"]Umim priznavat chyby ale nerad vidim kdyz mi tady nekdo z poloviny rika nesmysli... uvedom si ze v tom pracuju...a setkavam se s lidma skoro kazdej den...taky se mej...

No fuj, dej si na zadek :-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KarelMlha 8. 5. 2006 20:36

Nabídku jsem využil. Dva měsíce jsem měl 300 Naplno i s telefonem a pokračuji dál. Jednak 6 měsíců "musím", ale vyhovuje mi to a věděl jsem do čeho jdu. Mám i odepiš. Chytrý přehled mi vyhovuje, nadruhou stranu mi něco schází, ale to je vždycky. :roll:
KarelMlha
Junior

Odeslat příspěvekod honzapm 9. 5. 2006 08:27

původně jsem nabídku chtěl využít, potom jsem si ale představoval, jak jim tu kartu po měsíci vracím (jeden tarif už od Vodafonu totiž mám) a přišlo mi to nějaký divný... nakonec jsem do toho nešel - mám ale ještě čas do konce května na zvážení, ne? :hm
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to. (Albert Einstein)
honzapm
Junior

Odeslat příspěvekod Koumeles 9. 5. 2006 10:33

Chtel jsem se zeptat, kdyz si u nich budu brat telefonek i starifem, tak mi po pul roce vrati volaci jistinu? A tarif muzu normalne prevest na oskartu? Uz jeden tarif u vodafonu mam, ale neda se na to vzit telefon
Koumeles
Junior

Odeslat příspěvekod Koumeles 9. 5. 2006 10:37

A kdyz me to treba po dvou mesicich prestane bavit, tak jim volaci zaloha zustane?
Koumeles
Junior

Odeslat příspěvekod Koumeles 9. 5. 2006 10:59

A jde jeste ta vec, ze si telefonek objednam pres net a kartu ani nepouziju?
Koumeles
Junior

Odeslat příspěvekod michalreznar 9. 5. 2006 12:12

Po půl roce ti vrátí volací jistinu, pokud si pořídíš další tarif s výhodným telefonem, tak musíš daný tarif používat po dobu půl roku, jinak musíš zaplatit zbývající paušály.
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 9. 5. 2006 17:13

michalreznar píše:Po půl roce ti vrátí volací jistinu, pokud si pořídíš další tarif s výhodným telefonem, tak musíš daný tarif používat po dobu půl roku, jinak musíš zaplatit zbývající paušály.t/quote]

U Vodafonu se doplácí rozdíl telefonu mezi hodnotou telefonu v té době, kdy jsi ho pořízoval a mezi kupní cenou, za kolik jsi ho dostal.

U Eurotelu se doplácí rozdíl telefonu mezi cenou v ceníku v době pořízení a cenou, za kolik jsi ho koupil dotovaný, tedy stejně jako u Vodafone, nicméně u Eurotelu ještě odečítají tzv. amortizaci (tzv. opotřebení časem)- kdy za každý měsíc je ten doplatek nižší a nižší.

U T-Mobile je to bohužel docela zlodějské. Musíte doplatit zbývající tarify, což je příšerně drahé.
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 9. 5. 2006 17:48

Nevyužil, nemám to zapotřebí :wink: Stačí mi to, co mám a nestojí mi to za to obíhání...

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Filip Novák 9. 5. 2006 18:22

goob píše:
tommy:-) píše:www.vyzkousej.cz :-))

Tohle je fakt špatný. Nemá ani špetku vtipu. Člověk se ani neušklíbne.. :?
s/quote]

Hmmm... , GOLD OSKAR !
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Hangars 9. 5. 2006 20:56

Využil :lol: A nechal a vzal sem si telefon za 7,-
Nokia E51 + 1GB microSD + HS-47
Hangars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomik 10. 5. 2006 16:36

Bude to nekdo tento tyden rusit? Nebo to rusil minulej tyden?
Potreboval bych zjistit, za jak dlouho lze pouzit cislo znova.
Tedy po zruseni VF na zkousku se staci podivat na net a zjistit, jestli je cislo volne.

http://zlate-cislo.vodafone.cz/consumer ... e=consumer

Prosim, kdo to budete rusit (zrusili jste to nedavno), dejte mi vedet, jak dlouho to trva. Diky
tomik
Junior

Odeslat příspěvekod Hangars 10. 5. 2006 16:46

tomik: si to převed´ na Vodafone kartu a číslo ti zůstane.
Nokia E51 + 1GB microSD + HS-47
Hangars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomik 10. 5. 2006 18:06

O prevedeni na VF kartu vim, to nepotrebuju. Potrebuju to vedet uplne z jinyho duvodu.
Nevite to nekdo, jak dlouho to trva, nez si muzete znova aktivovat stejny cislo(viz predchozi prispevek)?
Naposledy upravil tomik dne 10. 5. 2006 18:09, celkově upraveno 1
tomik
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka