Z Nokie zatím žádná odpověď.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Všetkým šiestim + tam máme naviac novinky z kalendára a nesplnené úlohy (+na E50 konkrétne aj neprečítané správy).moody_e50 píše:P.S. mohol by nejaky majitel nebrandovanej E50 napisat, kolkym ikonkam APR sa da "zmenit" funkcia? pretoze umna sa daju navolit len 4 a to je dost malo...
lojza_ píše:Taky tam mám "MADE IN CHINA"Začínám být skeptický už i k japonským výrobcům. To už ani v Japonsku se nevyrábí součásti přístrojů pro finského výrobce
Děs, jak se všechno cpe do Číny a jak se teď stahují výrobky z trhů, kvůli jejich nekvalitně provedené výrobě i](naposledy tuším hračky od MATTELA a to je to, co nám řeknou)k/i]. Trochu se obávám, aby jsme zanedlouho vůbec mohli lurl=http://www.novinky.cz/koktejl/zit-bez-cehokoliv--made-in-china---temer-nerealne_119686_ha3vb.html][color=blue]žít bez něčeho Made in Chinah/color][/url]
Breaker píše:Všetkým šiestim + tam máme naviac novinky z kalendára a nesplnené úlohy (+na E50 konkrétne aj neprečítané správy).moody_e50 píše:P.S. mohol by nejaky majitel nebrandovanej E50 napisat, kolkym ikonkam APR sa da "zmenit" funkcia? pretoze umna sa daju navolit len 4 a to je dost malo...![]()
no...dalsi dovod kupovat nebrandovane...cez NSU mi ale na nebrandovany code nechce nahrat FW, a cez Phoenix by som stratil zaruku...
moody_e50 píše:povedal by som, ze ano, no asi len tak, ze SE zosynchronizujes outlook so SE a potom E50 s outlookom, mozno sa da aj nejak priamejsie, ale neviem, pravdupovediac som to nikdy nerobil
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků