Nokia E50: zkušenosti s nejmenším manažerským smartphonem

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jindrich.E50 4. 9. 2007 20:15

To Poduch:
Ty jo. Za jak dlouho ti přišla? Já ještě čekám a nic. Už jsem myslel, že Nokia se na to vybodla. Takže dobrá zpráva :tleskani
Nokia E51 Black Steel, SanDisk Premier 2GB, GPS Nokia LD-4W, Nokia 5800 XpressMusic Blue
jindrich.E50
Junior

Odeslat příspěvekod Hurvajz 4. 9. 2007 20:24

Poduch
A starou sis nechal, nebo ji chcou z5?
Hurvajz
Junior

Odeslat příspěvekod jindrich.E50 4. 9. 2007 20:29

Hurvajz píše:Poduch
A starou sis nechal, nebo ji chcou z5?

Při vyplňování formuláře o zaslání nové baterie, souhlasíš, že starou pošleš z5 8)
Nokia E51 Black Steel, SanDisk Premier 2GB, GPS Nokia LD-4W, Nokia 5800 XpressMusic Blue
jindrich.E50
Junior

Odeslat příspěvekod Poduch 4. 9. 2007 20:37

kolem 14 dnů !

mě samotnýho to překvapilo, dokonce mi poslali v češtině instrukce jak mám odeslat vadnou baterii !
Poduch
Junior

Odeslat příspěvekod Hurvajz 4. 9. 2007 20:41

jindrich.E50
Aha, no já jsem ji posílal taky, ale toho, že se má poslat zpět jsem si vůbec nevšiml, to bylo asi někde v podmínkách, které jsem nečet... :?
Hurvajz
Junior

Odeslat příspěvekod Poduch 4. 9. 2007 20:58

To Hurvajz:
vložil jsi do obálky, kterou ti k tomu dali a je to :wink:

//Radek E.: odstraněna citace. Pro odpověď na poslední příspěvek použijte prosím tlačítko Obrázek
Poduch
Junior

Odeslat příspěvekod toledun 4. 9. 2007 21:51

Ahojte. Mam dve otazky.

A) ak mam po asi pol roku zodrate tlacitka, odpadla mi guma (tam kde sa telefon vypina), zoberu mi reklamaciu krytu?

B) ake typy bateriek sa daju vymenit, popripade kde to zistit a ako to spravit?

Dikes
toledun
Junior

Odeslat příspěvekod lojza_ 6. 9. 2007 08:37

Hurvajz píše:1. Je lepší nabít mobil až se úplně vypne, nebo ho nabíjíte už v průběhu hlášek, že baterie je vybitá (s touto hláškou funguje třeba ještě 6 hodin) (...)
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod James.Statue 7. 9. 2007 16:02

zdr, mám takovej dotaz: jak mám dát obrázek na celý displej??? vždy když ho tam dám tak se zobrazý jen tak na půce displeje. díky moc předem

a nevíte když sem naistaloval téma tak jak ho potom vymazat ???

//Radek E.: příspěvky sloučeny. Pro editaci Vašeho předchozího příspěvku použijte prosím tlačítko s nůžkami Obrázek
James.Statue
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redmond 7. 9. 2007 16:07

spravca aplikacii a odinstaluj ako beznu aplikaciu
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod toledun 7. 9. 2007 20:22

Ahojte. Dik za radu s tou baterkou ;), za chvilu by tu mala byt nova. Mam este jednu nezodpovedanu otazku:

Ak mam po asi pol roku zodrate tlacitka, odpadla mi guma (tam kde sa telefon vypina), zoberu mi reklamaciu krytu?
toledun
Junior

Odeslat příspěvekod Hurvajz 9. 9. 2007 19:08

To Lojza:
Díky díky, to bylo vyčerpávající :wink:
A když už píšu, tak připojím další dotázek, dají se poznámky (myslím poznámky mimo kalendář) nějakým způsobem zaheslovat?
A ještě jedna připomínka...když jsem třeba v Jimmovi a píšu zprávu, stane se chybka, chci pár písmen smazat, dávám "céčko", které je velmi titěrné, omylem zmáčknu červené tlačítko a tím celou aplikaci vypnu... :( To mě občas přivádí celkem k záchvatům zuřivosti... :oboze
Hurvajz
Junior

Odeslat příspěvekod lojza_ 9. 9. 2007 21:32

James.Statue píše:(...) jak mám dát obrázek na celý displej??? (...)./quote]

Jednou z negativních vlastností Symbianu je nemožnost si dát na display obrázek, který by se zobrazil přes celou jeho plochu. Bohužel se s tím musíme naučit žít.
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Hurvajz 9. 9. 2007 21:38

lojza_ píše:
James.Statue píše:(...) jak mám dát obrázek na celý displej??? (...)./quote]
Jednou z negativních vlastností Symbianu je nemožnost si dát na display obrázek, který by se zobrazil přes celou jeho plochu. Bohužel se s tím musíme naučit žít.a/quote]

Stáhni si tenhle prográmek http://www.smartphoneware.com/fscaller-for-s60-3rd-edition-product.php. Nevýhodou je to, že je placený :wink:
Hurvajz
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka