SMS email (upozorňování na mobil) - T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pisek3 25. 5. 2006 11:55

Ahoj lidi,potreboval bych poradit , jak nastavit preposilani ze seznamu na mobil,nastavil sem si na t-zones mobilebox easy , zatim mi to funguje tak ze mi zadarmo prijde sms ze mam novy email, nedalo by se to nastavit tak ze by mi prislo od koho je a predmet ?
Naposledy upravil Snekac dne 19. 6. 2008 16:00, celkově upraveno 1
Důvod: Upraven nadpis
pisek3
Junior

Odeslat příspěvekod goob 25. 5. 2006 12:42

pisek3: Nastavil sis tam pošli SMS notifikaci na číslo... To Ti pak posílá jen upozornění na nový mail. Pokud chceš, aby Ti to napsalo předmět, od koho to je a začátek mailu, tak si tam místo toho nastav: "Pošli jako SMS na SIM kartu telefonu....".
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pisek3 25. 5. 2006 12:44

ale kdyz dam posli sms tak mi to bude strhavat kredit :(
pisek3
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 25. 5. 2006 13:08

A proc si na mobilu nenastavis pristup pres pop3 nebo IMAP ?
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod pisek3 25. 5. 2006 13:11

jako ze bych se pripojoval pres mobil ? nechci za to platit , chci to gratis ...
pisek3
Junior

Odeslat příspěvekod Valinalo 25. 5. 2006 13:50

Já mám nastavené pošli jako SMS na SIM a mám to zdarma, takže si to můžeš v pohodě nastavit.
Valinalo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pisek3 25. 5. 2006 13:58

cenik ze stranek TM :

Přeposlání emailu jako SMS
(filtry, akce "pošli jako SMS na SIM/na display …") sazba za odeslání SMS dle tarifu zákazníka (*)

Upozornění o doručení nové e-mailové zprávy
(filtry, akce "pošli SMS notifikaci …") zdarma

a dole je napsano : (*) Až do odvolání je služba poskytována zdarma.
pisek3
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 25. 5. 2006 17:01

Tak v čem je problém? Ještě to neodvolali :mrgreen:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 25. 5. 2006 17:08

pisek3: Předminulý či snad dokonce předpředminulý rok, kdy se Paegas změnil na T-Mobile a zrušil SMS bránu, chtěl zavést též to, že SMS notifikace budou zpoplatněny cenou dle tarifu uživatele. Proti tomu se ale zvedla vlna bouře a odporu a T-M tenkrát tímto ztrtil docela dost zákazníků. Takže to nakonec udělali tak, že to "zpoplatněné", ale do odvolání se za tuto službu zatím neplatí. Všichni víme, že to zůstane takto navždy. Takže se neboj a klidně si to změň! Věř mi, neradím Ti špatně, T-Mobile mám celý v malíčku ;-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 25. 5. 2006 17:12

pisek3: goobovi věř, ten s sebou nosí i jejich web :-D
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 25. 5. 2006 17:18

tommy: Asi se nechám u nich zaměstnat jako externista za 45 tis. měsíčně :-)
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 25. 5. 2006 17:20

goob: to by bylo málo :-D
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 25. 5. 2006 17:39

tommy: To by bylo čistého, zdaněného ;-) Mj. víte kolik za mne zaplatí T-M na daních a odvodech? Je to přes 68 tis. hrubého a celkové náklady zaměstnavatele budou skoro 92 tisíc. To je fakt brutální! :-(
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Thom 25. 5. 2006 19:17

pisek3: nastav si tam ale taky jako další filtr, aby ti to tu zprávu smazalo (pokud tu schránku nehodláš používat jinak, než pro přesměrování). Těch 10 MB je nic a bylo by to hned plné.
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pisek3 25. 5. 2006 22:27

a to mam nastavit jak ?
pisek3
Junior

Další stránka