Z550i první zkušenosti a dojmy

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod VILIAM 7. 8. 2006 18:45

Uvažuji o koupi. Můžete sem dát praktické zkušenosti z používání. Vidím že už je na skladech. Díky.
VILIAM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod VILIAM 13. 8. 2006 17:40

Protože se nikdo neozýval tak jsem zakoupil. Nyní testuji a uvidíme co z toho bude. První dojmy jsou vesměs kladné až na několik drobností zatím bez problémů.
VILIAM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod clarque 15. 8. 2006 08:42

Můžeš sem nějaké první dojmy napsat?? Co je těch pár drobností?? A kolik tě stála?? Docela se mi teď tenhle telefon zalíbil, hledám nějakou stylovku za pár korun a tohle mi příjde jako dobrá volba...
clarque
Junior

Odeslat příspěvekod VILIAM 15. 8. 2006 20:59

Je to můj první SE. Docela mě vadí, že pokud mám napojenou stereo HF a poslouchám radio, nejde vypnout tlačítkem pro příjem hovoru zvuk. Pokud na mě někdo mluví musím buď sluchátka vyndat z uší nebo vypnout radio v telefonu - dost nepraktické. Fotoaparát 1.3 M ale kvalita fotek nic moc, při průměrném světle dost špatné. To se týče i videa. Displej je venku v některých barvách tapet téměř nečitelný. A to pořádně nesvítilo slunko. Překvapivě dobrá a bezchybná byla synchronizace s PC. Vše se převádí bez problémů i s diakritikou včetně poznámek. Do ruky padne dobře je úžasně lehký a klávesnice je rychlá a přesná. Zatím vše. Mám ho jako druhý mobil a tak na něj zatím zbylo málo času.
VILIAM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod VILIAM 15. 8. 2006 21:01

Jo ta cena - já hlava děravá. Dal jsem za ní 5700Kč. Myslí že za ty peníze je to velice slušně vybavený founek.
VILIAM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod clarque 16. 8. 2006 09:03

Já ho právě chci taky jako druhý telefon. Ještě se chci zeptat jaká je rychlost toho telefonu?? Myslím při pohybu v menu... Kvůli animacím mi totiž všechny SE připadají docela pomalé ;)
clarque
Junior

Odeslat příspěvekod zik 16. 8. 2006 09:15

Zdravím, mám otázku - co všechno je v balení? Jinak mě taky zajímají celkový dojmy...
zik
Junior

Odeslat příspěvekod VILIAM 16. 8. 2006 20:56

V balení je nabíječka (220V), stereo sluchátka, návod, Li-Polymerová baterie 750mAh. No a pohyb v menu je rychlý a přesný. Docela mě to překvapilo. Pokud není člověk rekordman v mačkání kláves tak to bohatě vyhovuje.
VILIAM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 17. 8. 2006 15:56

tak ja sem hodim zive foto, na MM jeste neni....omlouvam se za kvalitu a pochybne barevne podani v praci nemam podminky pro poradne fotky ani photoshop:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dragonnx 17. 8. 2006 16:00

Tady jí maj v zlaté barvě:
http://mobilhouse.cz/SonyEricsson-Z550i ... -5908.html

A here v černošedý barvě:
http://mobilhouse.cz/SonyEricsson-Z550i ... -5907.html

Jinak expedice je do 48 hodin, to je slušný. Jinak se těším na recenzi.
Thanx Caddy. Vypadá to jako Motorola Pebl, ale tohle je jaksi hezčí.
Neopunk & Emo = my music love
Dragonnx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zik 18. 8. 2006 11:10

Jo, je fakt pěknej. Jak je na tom s přehráváním mp3? Jen nějakej jednoduchej přehrávač, nebo se to dá slušně používat? A na otázku výdrže je možná brzy, ale taky by mě zajímala... :wink:
Čekám ještě na Z710i, ale možná by se dal i tenhle, ta cena je super... a funkčně není o tolik horší, aspoň co se týče funkcí, který zajímají mě.
zik
Junior

Odeslat příspěvekod Dragonnx 18. 8. 2006 15:21

zik píše:Jo, je fakt pěknej. Jak je na tom s přehráváním mp3? Jen nějakej jednoduchej přehrávač, nebo se to dá slušně používat? A na otázku výdrže je možná brzy, ale taky by mě zajímala... :wink:
Čekám ještě na Z710i, ale možná by se dal i tenhle, ta cena je super... a funkčně není o tolik horší, aspoň co se týče funkcí, který zajímají mě.e/quote]

A na Rokr E2 už kašleš :wink: ??
Mě by zajímalo jak velkou paměťovku daj do balení?! Neví to někdo??
Dragonnx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zik 18. 8. 2006 15:29

Nekašlu, spíš E2 kašle na mě 8)
Holt koukám i na jiný alternativy, přece jen cena je pro mě taky dost důležitá... a taky diskuze u Rokru stojí, tak se musím někce projevit :wink:

A ještě doplňující otázka - jak hraje přes reproduktor a jaký jsou ty sluchátka v balení (typ)?
zik
Junior

Odeslat příspěvekod Dragonnx 23. 8. 2006 18:15

Tak včera jsem byl v "našem" Tescu a v obchodě Space ho maj za 5690 Kč. Paměťovka v balení není (teda alespoň pokud to koupíte v tom obchodě), sluchátka tam, ale jsou.
Dragonnx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod maffi 1. 9. 2006 16:20

ahoj, zajimalo by me jaka je klavesnice na tomhle founu. myslim hlavne z hlediska pohodlnosti pri psani sms.diks za odpoved.
maffi
Kolemjdoucí

Další stránka