Taky vás zamrzelo zmizení ...

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Dragonnx 16. 8. 2006 12:20

Čuzz lidi,
mám otázku:

Včera v ceníku Mobilmanie.cz jsem zjistil, že z obchodů mizí většina Siemensů řady x75 (konkrétně CX75, M75 a C75). Dost mě to mrzí?? Taky vás to zamrzelo??

Dragonnx
Neopunk & Emo = my music love
Dragonnx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Wir-jin 16. 8. 2006 13:09

Horší je že nemizí jen samotné teleony ale i servisy...V Brně nám ho zrušili :cry: (ikdyž v poslední době si servisáka dělám sám) je to smutné...
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Frajerlada 16. 8. 2006 13:14

Jo je to škoda :(
Mám rád mobily a internet :-) <odkazy zakázány>
Frajerlada
Junior

Odeslat příspěvekod abuk 16. 8. 2006 13:22

No pro mě to zase taková škoda není-říkal jsem si,že jestli se siemens nezmění tak přejdu k jinému výrobci.Siemens by byl výborný výrobec mt,kdyby byli jejich telefony doladěné.Ale nové benq-siemens se mi fakt zamlouvají možná jsem jediný ale "nedá se svítit":)
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 16. 8. 2006 15:04

abuk: Nejsi jediný. Takový EF81 nebo EL71, to je paráda...
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod abuk 16. 8. 2006 15:10

Jo zvláště el 71 to je bomba!Vypadá úplně jinak než siemens a snad bude doladěnější.Nevíš jestli je už oficial v prodeji?
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 16. 8. 2006 15:17

Zatím jsou problémy s dodávkami, je to nedostatkové zboží
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dragonnx 16. 8. 2006 15:34

Wir-jin píše:Horší je že nemizí jen samotné teleony ale i servisy...V Brně nám ho zrušili :cry: (ikdyž v poslední době si servisáka dělám sám) je to smutné...j/quote]

To jo, to nase*e. Ale když si umíš spravit mobajl sám, tak je docela o problém míň.
Neopunk & Emo = my music love
Dragonnx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod McZerro 16. 8. 2006 17:35

seterwohipikule píše:Zatím jsou problémy s dodávkami, je to nedostatkové zbožíb/quote]

bohužel je nedostatkové, to ale jen potvrzuje jak je nabušenej, za tu cenu moc lepší nářadí neseženete :) . Jinak já věřím že větnamci (ne thaiwani je to stejná pakáž) úplně duch siemensů nezrušili. A to že se z prodeje stahuje x75 mě neudivuje (leč trochu smutnej sem) benq měl se zavedením svých modelů a potřebuje je co nejrychleji udat. Ale mrzí mě že je stahuje dřív než nastoupí ty nejnovější :?
-Vykouřená cigareta zkracuje život o 2 minuty. Vypitá flaška rumu zkracuje život o 4 minuty. Pracovní den zkracuje život o 8 hodin.
-Chovej se k lidem tak jak bys chtěl, aby se ty ku*vy chovaly k tobě
-Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
McZerro
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 16. 8. 2006 20:59

No jo, tady žije nostalgie. :) Trochu to zamrzí, ale už aby tu byly telefony jako EL71, protože vypadají fakt skvěle (jen ty se Siemens GUI), dost toho umí a stojí relativně málo.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod l.i.b.r.a 17. 8. 2006 09:02

Zrovna siemensny me nejak netizi ale kdyz z obchodu mizela 3200 sem malem brecela.. Sem mela z toho takovou depku ze sem premyslela ze uz nebudu chodit na MM.. :lol: A to jako nekecam.. To byl pro me fakt drsnej founecek..
3310 -> OT 311 -> C62 -> 3410 -> C55 -> 3220 -> mpx200 -> gx29 -> E50 -> KM900 Arena - > ? :-P

š.ť.á.p.i ví :wink:
l.i.b.r.a
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod krtenek 17. 8. 2006 10:50

l.i.b.r.a píše:kdyz z obchodu mizela 3200 sem malem brecela.. Sem mela z toho takovou depku ze sem premyslela ze uz nebudu chodit na MM.. A to jako nekecam.. To byl pro me fakt drsnej founecek..
Zkus nějakou psychologickou poradnu. :!:
BTW tady je to o Siemensech.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomas250 17. 8. 2006 13:07

To je velmi smutné :cry: :cry: :cry: :cry:
Tomas250
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 17. 8. 2006 17:32

l.i.b.r.a píše:Zrovna siemensny me nejak netizi ale kdyz z obchodu mizela 3200 sem malem brecela.. Sem mela z toho takovou depku ze sem premyslela ze uz nebudu chodit na MM.. :lol: A to jako nekecam.. To byl pro me fakt drsnej founecek..

To muselo být na zhroucení. Měla by sis s někým promluvit, pustit emoce na povrch a vybrečet se z toho...
Nevím, jestli se mám smát... Spíš kroutím hlavou. :roll:
Naposledy upravil seterwohipikule dne 18. 8. 2006 13:36, celkově upraveno 1
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod l.i.b.r.a 18. 8. 2006 07:45

No to vite byl to pro me tezkej psychickej shock :lol:
to krtek: ja vim ale kdyz mi to nedalo a musela sem se nekam sverit :nenapadne :lol:
3310 -> OT 311 -> C62 -> 3410 -> C55 -> 3220 -> mpx200 -> gx29 -> E50 -> KM900 Arena - > ? :-P

š.ť.á.p.i ví :wink:
l.i.b.r.a
Mírně pokročilý

Další stránka