O2 Pohoda: Zvýhodněný telefon

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod fridge 6. 11. 2006 23:29

Dá se dotovaný telefon pořídit k tarifu Pohoda? Podle podmínek je třeba minimální plnění ve výši 200 kč a smlouva na 24 měsíců. Pohoda má minimální plnění 150 kč a smlouvu na 12 měsíců, jak je tedy možné, že tolik lidí si k Pohodě vzalo i dotovaný telefon a že mi i asistentka v prodejně nabízela phone (31.10.)?
Vždy možnost volby. Zvolit si nesvobodu je taky volba.
fridge
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 6. 11. 2006 23:37

Je to možné buď při zřizování tarifu nebo po 3 měsících dobré platební historie. S DPH činí paušál 178,5 ,- + budeš muset něco navíc provolat. Minimální plnění je na rok.

U Pohody je to trochu jiné než u jiných tarifů. Musíš tam každý rok dokládat, že jsi studentem.

Ale u O2 je pak potřeba ještě další roik přetrvat. Už ale nebude záležet na částce, která se bude objevovat na faktuře.
Naposledy upravil AgentSvr dne 6. 11. 2006 23:41, celkově upraveno 3
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 6. 11. 2006 23:38

pohoda nema zadnou smlouvu na dobu urcitou. 12mesicu je jen doba, kdy ti muze tarif pohoda bezet na jedno potvrzeni o studiu. pote musis predlozit znovu, jinak to bude prevedeno na tarif bronz. nejedna se tedy o zadnou smlouvu a je mozne ji kdykolil vypovedet nebo zadotovat. napriklad telefonem. jakmile si vezmete telefon, uvazujete se k urcite castce 200kc a vice, pak je teprve smlouva na urcitou
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 6. 11. 2006 23:39

fridge: Dotovaný telefon je možné si vzít. Je třeba ale rok platit minimální plnění ve výši 238 Kč (nebo více) a po roce znovu donést potvrzení o studiu k prodloužení Pohody. Jinak druhý rok už stačí platit měsíční paušál Pohody, tj. 178,50 Kč.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 6. 11. 2006 23:40

agentsvr: zadotovat smlouvu, ktera je na dobu neurcitou je mozno kdykoliv. treba den po aktivaci tarifu. neni nutna dobra platebni historie ani zadne tri mesice.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 6. 11. 2006 23:42

tommy: Achjo, zase mi byly podány špatné informace. Co naplat..

Ale jo pravda. Opravdu lze učinit to jak říká Tommy...
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Thomyy 7. 11. 2006 14:37

tommy:-) píše:pohoda nema zadnou smlouvu na dobu urcitou. 12mesicu je jen doba, kdy ti muze tarif pohoda bezet na jedno potvrzeni o studiu. pote musis predlozit znovu, jinak to bude prevedeno na tarif bronz. ...

Jenom taková drobnost. Pokud po roce nepredložíš potvrzení o studiu, tarif Pohoda (popř. Pohoda Simple) se převede na O2 SMS a ne Bronz...

tommy:-) píše:agentsvr: zadotovat smlouvu, ktera je na dobu neurcitou je mozno kdykoliv. treba den po aktivaci tarifu. neni nutna dobra platebni historie ani zadne tri mesice.

Vzít si dotovaný telefon, pokud ho nevemete hned při uzavření smlouvy lze opravdu až po 3 měsicích dobré platební morálky, jak psal AgentSvr...
SE KW800i, Samsung i900 Omnia -> O2
N1600 -> VF
Thomyy
Junior

Odeslat příspěvekod Moucha 7. 11. 2006 14:49

Co to kecáte??? Na pohodu předložíš potvrzení o studiu jenom jednou a pak už nemusíš, nebo se snad pletu? Já si myslim, že ne
Moucha
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 7. 11. 2006 14:55

moucha: potvrzeni je nutné dodávat každých 12měsíců. pokud nemáš pohodu, která se prodávala na začátku na dobu neurčitou.

thomyy: nevzal sis pracovní procedury z roku 97?:-D
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Moucha 7. 11. 2006 15:40

Aha, tak to sory, já mam pohodu
Moucha
Junior

Odeslat příspěvekod Thomyy 7. 11. 2006 23:05

tommy:-) Vždyť takhle jsem to měl ještě před rokem, když jsem přecházel z Go na paušál a pak jsem chtěl foun, a musel jsem čekat 3,5 měsíce:)
N1600 -> VF
Thomyy
Junior

Odeslat příspěvekod M@tezz 7. 11. 2006 23:18

Teď se 3 měsíce čekat nemusí. Jenom je tam vybírána záloha. A tu platí všechny karty, pokud nejsou aspoň 12 měsíců staré. Mobil+ se dá vzít i s horší platební morálkou, ale pak je tam záloha i pro starší karty a je myslím o fous vyšší, než pro mladé karty s dobrou morálkou.

Kdo si aktivoval Pohodu do 30.4.2005, ten potvrzení o studiu každoročně nosit nemusí. Ostatní jo. Pokud by nedonesli, tarif by se mohl změnit na O2 SMS.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 7. 11. 2006 23:29

no vida, potvrzeno odbornikem. a muze to i podepsat :-D

Thomyy: svet se meni a my s nim :-) kdyby nedali mobil+ nekomu treba po mesici, prevede sim na go a pak hned na tarif rovnou s dotaci, takze by to byla blbost, skoda prace a simkaret:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Thomyy 7. 11. 2006 23:32

tommy:-) Tahle oklika je jasná, jen jsem psal, co jsem četl na netu (asi před půl rokem) a z vlastní zkušenosti...
:)
N1600 -> VF
Thomyy
Junior

Odeslat příspěvekod M@tezz 7. 11. 2006 23:41

Prdlajs odborník. Jenom sem tam plácnu, co kde zaslechnu. Jsem obyčejný lovec příspěvků :-)

V posledním roce se toho k lepšímu změnilo fakt celkem dost. Převody čísel mezi operátory, převod z paušálu na Go, možnost ověřit stav účtu (zatím aspoň u Simplů), změna z normálního tarifu na Pohodu (i z Maxu dokonce), teď ten dřívější Mobil+ ... Jó, konkurence je dobrá věc.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Další stránka