BAV SE - Ceny WAP a GPRS

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 10. 11. 2006 02:08

Nevyznam se v tech prippojenim prostrednicvtvim mobilu, proto mam par dotazu.. budu rad kdyz dostanu jasne presne odpovedi.. diiik

1) kolik se plati za WAP u Bav se?
2) kolik se plati za GPSS?
3) Chtel bych pouzivat pripojeni k ICQ pres mobil slo by to nejak?Popr jak a kolik by to stalo?

sorry za ty dotazy ale nikde jsem t nenasel a rad bych to vedel a zprovoznil.dik
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 10. 11. 2006 03:48

1) Dle standadního ceníku, tj. 0,50 (0,60 s DPH) Kč za 1 kB, účtovací jednotka 5 kB.
2) Dle standadního ceníku, tj. 0,06 (0,07 s DPH) Kč za 1 kB, účtovací jednotka 5 kB.
3) Možná by vystačil i základní bezplatný datový tarif. Záleží, jak často bys to používal. U zvýhodnění Surf+ za 99 Kč nejsou volná data na ostatní věci, ale je tam možnost neomezeného surfování po internetu s Opera Mini. Další je pak za 199 Kč, kde můžeš navíc ještě neomezeně posílat a přijímat maily přes POP3/SMTP, net v mobilu a 10 MB na ostatní data.
Stačí se trochu rozhlédnout po stránkách operátora: http://t-mobile.cz/Web/Residential/Tari ... rnetu.aspx
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 10. 11. 2006 03:54

Určitě stojí za to využít akce dva měsíce zvýhodnění Surf+ nebo Surf&Mail+ zdarma při aktivaci do 31.12.2006. V rámci Surf+ jsou též nyní zdarma celé t-zones k vyzkoušení. Tobě ale spíš bude vyhovovat vzít si na ty 2 měsíce zdarma Surf&Mail+, protože zde můžeš využít 10MB na ICQ (nejpoužívanější aplikace na ICQ pro dumbphones je Jimm, též doporučuji).
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 10. 11. 2006 13:11

To ano. Zkus využít této akce a pak uvidíš. Třeba zjistíš, že je fajn používat jen Surf+ a za ta data navíc si připlatíš (musel bys měsíčně prodatovat více jak stovku, aby se Ti vyplatil více Surf&Mail, než Surf+.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod koutas 13. 11. 2006 19:26

Muzu se zeptat, kdyz vyuziju tehle akce, tak muzu mit Surf&Mail+ na 2 mesice zadara a pak to muzu zrusit???
koutas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod esquire 13. 11. 2006 19:52

Koutas: Samozřejmě, že to je možné.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 13. 11. 2006 20:34

koutas: Nejlepší je si to aktivovat k prvnímu dni účtovacího období, abys to skutečně měl hned zdarma. Kdyby sis to aktivoval někdy uprostřed účtovacího období, T-Mobile by Ti pravděpodobně zpoplatnil datové zvýhodnění do konce aktuálního účt. období a 2 měsíce zdarma bys začal čerpat až v následujícím, tzn. prvním celém účtovacím období.

Při aktivaci je též nutno vyčkat na potvrzující sms (byly případy, kdy si to někteří aktivovali a potvrzující smska měla zpoždění - T-Mobile pak naúčtoval datové přenosy v době před doručením této potvrzující sms o aktivaci datového zvýhodnění).
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý