O2 - dodatečná koupě telefonu k paušálu (Mobil+)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Klasounek 3. 12. 2006 17:20

Známá má již nějaký ten měsíc paušál od O2 s minimálním plněním těch zhruba 600,- Nebrala si k němu při jeho aktivaci telefon. V prodejně ji snad prý řekli, že si ho může vzít dodatěčně, až si to rozmyslí. No ale prý ho nechá mě, takže bych si teď chtěl vzít K750i, ale nějak se mi nezdá, že by bylo možné vzít si mobil k paušálu dodatečně...tak jak je to tedy?
Díky

//ales76: Upraven název.
Klasounek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aleš P. 3. 12. 2006 17:26

Klasounek : Je to možné.
Ale pokud má Vaše známá minimální plnění, tak je to nějaké divné.. Jelikož na minimální plnění se u O2 hraje jen při koupi dotovaného přístroje. Služba se jmenuje Mobil+ a oplátkou za nižší cenu mobilu je třeba se uvázat na 24 měsíců.

edit: Viz. zde na webu O2
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Klasounek 3. 12. 2006 17:35

no říkala, že platí paušál kolem těch 600,- a ještě povídala něco o těch dvou letech...tak je možné, že si to asi "připravila" na to že si pro ten mobil pak zajde, až si něco vybere. No a pokud by to "připravené" neměla, je i tak možné si ten zvýhodněný telefon nějakým způsobem tedy dodatečně pořídit? Co to pak tedy obnáší?
Klasounek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aleš P. 3. 12. 2006 17:53

Klasounek : Telefon si může dodatečně pořídit tuším kdykoli od aktivace (dokud se neplatily zálohy, tak to bylo 4 měsíce po aktivaci nebo přechodu z Go).

Co to obnáší?
1) úvazek na 24 měsíců
2) úvazek k minimálnímu plnění (200, 600, 1000 a 2000 bez DPH)
3) v jejím případě asi i složení zálohy, více informací ZDE
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Klasounek 3. 12. 2006 18:01

to už mám proštudované :wink:
Stačí mi vědět, že to tedy lze dodatečně uskutečnit. To mě uklidnilo.
Takže díky za info.
Klasounek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod just.in® 3. 12. 2006 18:18

ano, je to mozne kdykoliv u O2. U T-M az po 4mesicich, u vf vubec.
just.in®
Junior

Odeslat příspěvekod M@tezz 3. 12. 2006 19:32

Tomu moc nerozumím. Říkala něco o dvou letech (to ukazuje na Silver Max) a v prodejně jí řekli, že si dodatečně může vzít dotovaný telefon? K Maxu to nejde, ale pokud je to standartní Silver, tak samozřejmě kdykoli. Pokud karta není aktivní alespoň 12 měsíců, tak počítej se zálohou.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Klasounek 3. 12. 2006 23:25

Hmm... to nevypadá moc vesele. Tak doufám, že to MAX nebude. K tomu tedy není možné si vzít telefon?

nj, tak jsem na to na stránkách O2 koukal a je to tak. Mě ty jejich stránky příjdou šíleně nepřehledný. A k tarifu Simple telefon lze, že?

//ales76: Příspěvky sloučeny. I po odeslání příspěvku ho můžete Obrázek
Klasounek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod just.in® 4. 12. 2006 00:21

max je dotovany tarif s levnejsimi smskami a volanim, tedy to uz je specialni nabidka, pri upisu na 2r si muzes vybrat jestli telefon, nebo levnejsi tarif. k simplum tusim take nejde, simple maji uz tak podminku smlouvy na 6mesicu.
just.in®
Junior

Odeslat příspěvekod M@tezz 4. 12. 2006 03:04

Jediný Simple, ke kterému by to šlo, je Pohoda Simple. U ostatních až po půl roce, kdy vyprší simploidní závazek.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý