Neviete mi niekto poradiť, akú pamäť na sms ma 6280? Všade píšu inak a mňa by zaujímalo, či je pravda, že LEN 150. Rozmyšlam o vymene mojho telefonu a tato informacia by mi pomohla.
Vopred dakujem!
//De Funes: upraven název vlákna.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
otaku píše:Tak to si asi zoberiem 6233... ta ma pamat zdielanu aj pre sms, ale nema blesk, usb kabel v krabici a ma Micro SD ...
Je to tak ako pises, symbian to podporuje, zial Nokia 6280 nema podporu pre ukladanie SMS na pam. kartu.kari.laz píše:Ještě jsem to nezkoušel, ale podle mích informací opravdu jenom 15O sms nebo 50 obrázkových v paměti telefonu. Ale na kartu je to asi jedno. /quote]SMS sa na pamatovu kartu ukladat nedaju.Driver píše:kari.laz: a jde tam prepinat mezi pameti karty a telefonu? To jde u symbianovejch nokii a nevim nic o tom, ze by to slo i u 6280...
redmond píše:otaku píše:Tak to si asi zoberiem 6233... ta ma pamat zdielanu aj pre sms, ale nema blesk, usb kabel v krabici a ma Micro SD ...
A kolko hodlas tych SMS ulozit? Podla mna je limit 150 SMS dostacujuci, aj tak vacsi pocet SMS spomaluje pracu so zlozkou kde sa SMS nachadzaju.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků