O2 - výpisy odečtení kreditu za SMS

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod chikoj 22. 12. 2006 23:48

Zdravím vás, O2 před několika dny upravil systém a otravuje své předplacenkové zákazníky daleko víc. Dříve chodily SMS: Za odeslání 11 O2SMS odečteno xxKč ... čili po jedenácti zprávách, nyní to chodí po 5 nebo 6 zprávách. Je to sice blbost, ale dost to otravuje. Neví někdo, jak se těchto zpráv zbavit?
Odpovědi typu:
- nepiš SMS
- přejdi na tarif
- přejdi k jinému operátorovi
neberu v úvahu
Kdybych měl telefon se Symbianem, mohl bych mít filtr SMS zpráv, ale takový telefon nemám a nemohu si zatím ani dovolit ho mít...

Děkuji všem za rekace a rady
chikoj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aleš P. 23. 12. 2006 00:34

chikoj : Nejde to, těchto zpráv se zbavit nejde.

A co se týče toho, že teď chodí i po odeslání nižšího počtu SMS, tak to je způsobeno vánočním náporem na systém O2.

Když Vám vadí tohle, kdy přijde 1 SMS, tak to Vám budou asi také vadit systémové SMS při dobití kreditu.. Ty také nejdou vypnout :)
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod chikoj 23. 12. 2006 00:40

Ad Ales76:
SMS při dobití kreditu přijde jednou za uherák, ale ty výpisy chodí denně několikrát a to je dost protivný.
Zprávy typu: Za 11 O2SMS odečteno 0,00Kč
jsou vážně trapné...

Ještě doplním předchozí:
mám tarif O2 TXT a balíček neomezených SMS za 35Kč. Jiné zprávy než SMS takřka neodesílám. Kartu jsem koupil předloni za 25 Kč (50Kč kredit), pak jsem hojně využíval neomezené volání o víkendu za 25, později za 50Kč a nyní TXT s balíčkem. Za ty dva roky jsem si dobil cca 1000Kč a normálně bych za tolik minut hovoru a tolik SMS zaplatil mnohonásobně více... Myslím, že se O2 velmi vyplatím ;-)

//ales76: Příspěvky sloučeny. I po odeslání příspěvku ho můžete
Obrázek
chikoj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tommy:-) 23. 12. 2006 11:08

No ono se to odecita podle vyse kreditu. Pokud mate pod 50, uz to jde treba i po jedne ;-)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ygraczek 25. 12. 2006 12:44

Tak velmi jednoduše: těchto SMS se nelze žádným způsobem zbavit, ani v telefonu (pokud tedy nemá filtr zpráv, jak se autor zmiňuje), ale nejde to vypnout ani na SIM, ani u operátora nějak "systémově". Je potřeba to skousnout.
ygraczek
Kolemjdoucí