Nokia 6233 - lze zvětšit písmo?

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod piedro 31. 12. 2006 14:48

Caute...
Pred vianocami som si kupil sebe aj otcovi nokiu 6233...
Mne ten mobil vyhovuje len otec sa stazuje, ze ked mu niekto vola tak to cislo je strasne male a aj hodiny na displeji su strasne male....
Viem,ze v nastaveniach sa da nastavit velkost pisma pre spravy,zoznam a web ale to nato nema vplyv...
Neviete ci by sa s tym daco nedalo spravit?

Diky

//De Funes: upraven název vlákna.
piedro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 31. 12. 2006 15:08

nedá se s tím dělat nic... ;)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod hadasek 31. 12. 2006 15:10

Bohužel nejde. Mám Nokii 6234, což je výbavou to samé jako 6233. S velikostí písma ani s velikostí hodin nic neuděláš.
Samsung Galaxy S4 - White
hadasek
Junior

Odeslat příspěvekod piedro 31. 12. 2006 15:17

Ach ...som myslel ze ked vezmem telefon s velkym displejom tak taketo problemy nebudu...
piedro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod babca 31. 12. 2006 15:25

Pro hodiny flashovej spořič displeje, i když i ten není ideální... čísilka ale velký sou :D

Jinak škoda že v nových firmwarech zůstalo písmo stejné. Např u takové 5300 písmenka příjemně zvětšili... :)

Rozhodl jsem se hodit na rapidshare motiv, kterej používá na telefonu můj otec. Pozadí a barvy jsou mé výroby. Úzce vychází z jednoho co jde sehnat na webu (i s těma flashovýma hodinama), ale ten sem dost překopal: výslede je zde.
babčův HTPC pro rok 2011: AMD Zacate, spotřeba 16W@46°C při idle, just Google it
babca
Junior

Odeslat příspěvekod MartasN 31. 12. 2006 15:38

No s pismem nic neudelas...do S40 pujdou tezko doinstalovat jine fonty,snad az u S60 a treba takove nokie E-50 ktera by to taky potrebovala jako "Sul"
Na vine jsou paradoxne iony "skvele"c QVGA displeje v tehle dvou a ostatnich telefonech....pismo je proste titerne.Ja Nokii 6233 mel a prave kvuli drobnemu fontu v nabidkach a hlavne popisku ikon jsem se hi zbavil.....oci jeste budu potrebovat.

Ted mam N70 a tam je vzhledem k rozliseni displeje 176x208(nekdo pise ze je hruby....me teda tak neprijde) je pismo perfektne citelne v jakekoliv situaci.
Nokia E50+microSD 128MB/Nokia 5140i to Work.
YAKUMO Delta 300-GPS,Panasonic LUMIX DMC-FX3 + 2GB SD Card,Internet CDMA 512k
MartasN
Junior

Odeslat příspěvekod qmira 31. 12. 2006 15:52

Na symbianech to jde v pohode menit :pozor2
Samsung s7
qmira
Junior

Odeslat příspěvekod Acorp 31. 12. 2006 16:30

já to řeším že k lidem kteří mi nejvíc volají jsem si dal jiné vyzvánění = ani nemusím koukat na display a vím kdo mi volá, příp. jsem si k nim nastavil fotky.
Akorát je fakt když mi někdo volá tak to číslo je fakt malý, ale mě to problémy nedělá ...
Holt s tím nic nejde udělat...

edit: a na hodiny mám hodinky na ruce :)
Acorp
Mírně pokročilý