T-Mobile Můj limit

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod (CZ)Mirek 8. 1. 2007 23:01

Nastavil jsem si můj limit ve výši 150 Kč, dnes mi přišla SMS o dosažení tohoto limitu.
Mám tyto otázky:
Jsou v Mojem limitu zahrnuty i poplatky za měsíční paušál a tarifní zvýhodnění Volaní50+?

Z informací na http://www.t-mobile.cz z toho nejsem moc moudrý, na infolince mi řekli, že do toho se započítává i cena paušálu a to prý i s DPH, přitom na internetu je jasně napsané, že ten nastavený limit je bez DPH...

Infolinka zřejmě plete páté přes deváté. Ostatně datum splatnosti moji faktury taky ani jeden ze 3 pracovníků nemohl zjistit.. O tom že je datum splatnosti prodloužené kvůli vánočním svátkům tak o tom taky nikdo nevěděl.
(CZ)Mirek
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 8. 1. 2007 23:03

Služba můj limit registruje a sčítá pouze služby, které nejsou zahrnuty v jakýchkoliv tarifech a tarifních zvýhodněnich. Čistě tedy vše nad rámec jakýchkoliv tarifů.
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod (CZ)Mirek 8. 1. 2007 23:08

Tak to je nějaká blbost, za těch 20 dnů co to období platí jsem nemohl projet 150 kč... Fakt se tam nezapočítává poplatky za tarifní zvýhodnění a tak? Pokud ano, tak to celkem sedí, ale takhle..
mobily: T2288R > OT311 > T192 > S25 > MT50 > M55 > MC60 > CT65 > OT303 > K300i > ME75 > K750i
Internet: garantovaná linka 4 Mbps
Disky: 200 GB Seagate, 250 GB Seagate, 640 GB Western Digital
(CZ)Mirek
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 8. 1. 2007 23:40

(CZ)Mirek: V informacích o službě Můj limit se píše toto.

Měsíční paušál dle Vašeho tarifu ani paušály za jiné služby se do limitu nezapočítávají, jakož ani jednorázové platby (např. za výměnu SIM karty), slevy, smluvní pokuty apod. Limit se stanovuje v Kč bez DPH.

Takže ani poplatky za tarifní zvýhodnění.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Driver 8. 1. 2007 23:47

Zadny poplatky tykajici se tarifu tam nejsou!!! Je to cena, ktera je NAD RAMEC pausalu, tzn. ze kdyz mas dejme tomu T30 za 226,- měsíčně a limit máš na 200,- tak ti přijde SMS v době, kdy už budeš prakticky platit minimálně 426,-. Ty SMS choděj celkem pozdě, takže počítej plus minus nějaký peníze.
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod (CZ)Mirek 8. 1. 2007 23:53

Mám T1 za 58 Kč a Volání50+ za 144 Kč
mobily: T2288R > OT311 > T192 > S25 > MT50 > M55 > MC60 > CT65 > OT303 > K300i > ME75 > K750i
(CZ)Mirek
Junior

Odeslat příspěvekod Vendalin 9. 1. 2007 00:00

kdyz se dostanes na svuj nastaveny limit ( 150 ) tak na nem jsi a co je nad nej je nad nej. Co tam neni jasny , mi neni jasny. Co sis nastavil to mas.
Vendelin
Vendalin
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 9. 1. 2007 00:02

Cituji z webového Můj T-Mobile:
Služba umožňuje nastavit měsíční limit pro kontrolu výše spotřeby Vaší SIM karty. Výše limitu se nastavuje v Kč bez DPH. Do výše limitu nejsou zahrnuty měsíční paušály, jednorázové poplatky a slevy. Na dosažení limitu budete upozorněni SMS zprávou, která je zpoplatněna dle platného Ceníku. Zpoplatněny jsou skutečně doručené zprávy. Nedoručené zprávy nejsou zpoplatněny.
Poznámka: Měsícem se rozumí zúčtovací období.

Tzn. paušály se do toho NEZAHRNUJÍ a částka je bez DPH. Takže když jsi nastavil částku pro Můj Limit ve výši 150 Kč, tak Ti přijde smska s informací o reálném překročení částky 178,5 (s DPH) nad rámec paušálních plateb.

V této chvíli tedy máš na vyúčtování jisté 59,5 + 144 + 178,5 Kč.
Naposledy upravil pan Y. dne 9. 1. 2007 00:04, celkově upraveno 1
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 9. 1. 2007 00:02

No hlavně už tam máš dalších 5,95Kč zato, že ti to dali laskavě vědět :-)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 9. 1. 2007 00:05

tommy:-): Jo, ještě navíc k tomu výčtu v mém předchozím příspěvku. T-Mobile je prostě jednička, tak si to nechává zaplatit ;-)
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod (CZ)Mirek 9. 1. 2007 00:15

Mi jenom nejde do hlavy jak bych mohl prošustrovat od začátku období 150 kč bez DPH když:
Volám jenom do sítě T-Mobile tedy v rámci volných minut
Poslal jsem asi jen 20 SMS po koruně
párkrát se připojil na ICQ
...

Opravdu mi jako jediné vysvětlení připadá že ten volání50+ se do mojeho limitu započítává...

Oni tam píšou se "nezapočítávájí měsíční paušály" ale je tarifní zvýhodnění měsíční paušál? Spíše bych řekl že ne

Asi přejdu zpátky na Twist, tam mám měsíční poplatek 0 Kč a s Twist Nonstop volám za 120 Kč měsíčně s DPH neomezeně na jedno číslo zdarma a nejsem tedy omezený 50 volnýma minutama a nemusím se stresovat výučtováním.
(CZ)Mirek
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 9. 1. 2007 00:21

(CZ)Mirek: Ano, zde vidíš kvalitní kontrolu účtu pod taktovkou TMO. Možné ještě je, že někdo volal z tvého telefonu bez tvého vědomí, ale to už musíš vědět sám. Každopádně s tou kontrolou účtu by ta "jednička" měla aspoň trochu dohnat VF.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 9. 1. 2007 00:22

Tarifní zvýhodnění má měsíční paušál, takže nebude zahrnuto v Můj Limit. Přes jaký APN se připojuješ k Jimmovi, není to náhodou drahý APN wap.t-mobile.cz? Na Tvém místě bych zavoláním na infolinku zkusil od operátorky zjistit, čím jsi ten Můj Limit překročil, mohli by Ti to sdělit nahlédnutím do Tvého účtu.
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod (CZ)Mirek 9. 1. 2007 00:29

Kdepak připojuju se přes APN internet. Akorát jednou jsem použil klasický wap ale přes CSD kdy jsem potřeboval zjistit aktuální polohu..
Volání do jiných sítí pouze jeden hovor za 7 Kč, k tomu asi 20 SMS a to je všechno, tak mi těch 150 Kč bez DPH příjde jako absurdních.
Zavolat a zeptat se operátorky může být dobrý nápad a zítra tam zavolám.
(CZ)Mirek
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 9. 1. 2007 00:32

Určitě to zkus. Když mi tenkrát neoprávněně naúčtovali přílohy při aktivním datovém zvýhodnění Surf&Mail+, tak jsem tam ze stejného důvodu volal a řekli mi to.
pan Y.
Pokročilý

Další stránka