O2 - dobití kreditu bank. převodem (zrušeno)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kokos 9. 1. 2007 19:48

http://www.cz.o2.com/go/cz/recharging/B ... -uvod.html
zkouseli jste to uz nekdo? jak dlouho trva, nez vam kredit dobijou?
diky;)

//ales76: Upraven název vlákna.
kokos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 9. 1. 2007 19:50

Ještě jsem to neskoušel, myslím si že pohodlnější bude použít bankomat nebo terminál Sazky.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 9. 1. 2007 20:08

kokos: Standardní převod peněz do jiné banky trvá 2 pracovní dny, takže asi tak dlouho zhruba.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 9. 1. 2007 20:09

No tohle dobíjení funguje už pěkných pár let. Výhodu to může mít jen v případě, že si dáte trvalý příkaz, jinak je to hloupost. Pár dní než to k ním dojde a den než se to zpracuje. Navíc většina bank má v internetovém bankovnictví už i aplikací na přímé dobíjení.
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kokos 9. 1. 2007 21:55

tak to ja bohuzel prime dobijeni nemam:( jedine na bankomatu, ale to mi moc ted nepomuze:)
is it nut? no, it is coconut!
kokos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod esquire 9. 1. 2007 21:59

kokos: Pokud máš pevnou linku, tak je možné dobíjení i přes účet pevné linky, na infolince či internetu.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 9. 1. 2007 22:10

Jelikož je to na účet český spořitelny tak to bude připsáno nejdříve za dva ale spíše až za 3-4 dny. Já mám Poštovní spořitelnu a tam to jde přímo z internetbankingu.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 9. 1. 2007 22:23

Michal P: Nevím, proč by platba měla být připsána až za 4 dny. Běžně trvá příkaz k úhradě v rámci stejné banky 1 den, do jiné banky 2 dny.

Jinak nějak nechápu, proč tam píšou, že k příkazu je potřeba číslo mého účtu a kód mé banky. Možná myslí papírový příkaz k úhradě, tam asi ano, ale to už snad dnes nikdo nepoužívá ne??
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 9. 1. 2007 22:29

Neznám banku, která by to v internetbankingu neměla přímé dobíjení. Většina má už i platby faktur. Akorát nevím jak je na tom Kb a Čsob, ale pochybuji, že zrovna tyhle by to nenabízely. U ostatních vím, že to mají. Nejlépe je na tom spořitelna a ge money.
Michal.P: svět se mění a my s ním. Spořitelna se ukrutně zrychlila. Kdybych nebyl u ge, šel bych tam.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 9. 1. 2007 22:36

tommy: Třeba já mám Raiffeisenbank a ta má přímé dobíjení pouze pro O2, ne i ostatní operátory.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 9. 1. 2007 22:46

esquire píše:tommy: Třeba já mám Raiffeisenbanka/quote]
tam odtud jsem rychle utekl:) no tyhle menší nepočítám. A se sloučením s eBankou se to změní ;-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 9. 1. 2007 23:00

ČSOB internetbanking umí dobíjet všechny mob. operátory.
K té ČS: vím že kolegům co u ní měli účet chodila výplata nejpozději.
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod smArtX 9. 1. 2007 23:52

tohle dobijeni pouzivam celkem bezne, vhledem k tomu ze na volani pouzivam hlavne pausal u TMO tak mi ty cca 2 dny nevadi...
spis si myslim ze je to dobry kdyz chces nekomu poslat kredit..
všechno je to pakárna:)
smArtX
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod btw 9. 1. 2007 23:57

Já to zkoušel 2x, pouze z ČS. Pokud se to pošle aby se to stihlo zaúčtovat ještě týž den, tj. do 20 (?) hodin, tak dobití proběhne následující den kolem páté hodiny ranní.
Употреблю ваш алкоголь, недорого.
btw
Junior

Odeslat příspěvekod F430 Spider F1 10. 1. 2007 00:32

Od podzimu posílá peníze ČS hned. Platba musí být dána do 20:00 jinak se to posílá až druhý den. Když si dobíjím paušál ČS -> EB, tak mám již velmi brzo ráno, resp. ještě v noci peníze na mobilním účtu v EB. A platby ČS -> ČS jsou on-line, tak jako je to u EB -> EB. Mnohokrát odzkoušeno. Jednou jsem posílal v 7:00 pomocí GSM Banking ČS -> EB a v 8:00 už byly peníze v EB.
O2 KO
T-Mobile KO
Vodafone KO
LVBC OK
F430 Spider F1
Junior

Další stránka