Vodafone - náležitosti a možnosti platby faktury

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Misty 18. 1. 2007 17:19

Jak zaplatit fakturu u Vodafone jako platební příkaz? Co všechno potřebuju vědět z faktury. (jako variabylní nebo specifický symbol).

//ales76: Upraven název.
Misty
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod esquire 18. 1. 2007 17:27

Misty: Z faktury je třeba do příkazu opsat číslo účtu, kod banky, variabilní symbol (číslo faktury), konstatní symbol (0558) a specifický symbol (obvykle zákaznické číslo). :wink:
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod J-o-U 18. 1. 2007 17:45

A můžeš taky opsat částku u úhradě :D
J-o-U
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 18. 1. 2007 17:46

J-o-U: Pravda. :D To jsem bral ale jako samozřejmost. :lol:
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mario 19. 1. 2007 21:52

2 Misty: Nechceš-li si nechat zřídit inkaso, za které podle tarifu můžeš získat navíc 20Kč kreditu nebo 20 SMS, doporučuji Ti platit faktury v bankomatu platební kartou. Stačí Ti k tomu jen znát částku, na kterou byla faktura vystavena a své telefonní číslo (platíš přes volbu "Vodafone platby"). Peníze jsou u VF nejrychleji a neplatíš za tento způsob platby žádné poplatky bance ani VF.
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod just.in® 19. 1. 2007 22:27

a ještě pohodlnější a rychlejší je to z tepla domova přes internet banku. Česká spořitelna i Ge money bank mají vodafone platby a je to do minuty. A nemusím běhat k bankomatu. Je tam vítr :-)
just.in®
Junior

Odeslat příspěvekod Mario 20. 1. 2007 03:21

Kolem bankomatu stejně chodíš, tak proč se nezastavit když je to zadarmo... :-) Ale na inkaso nemá nic!
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 20. 1. 2007 05:22

Jojo, taky nechápu lidi, kteří mají Vodafone a dobrovolně se okrádají o benefit z inkasa ;-)
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod just.in® 20. 1. 2007 10:02

Já vedle něj nechodím, ale jezdím. A do takovýho počasí mne nebaví vystupovat. Přes internet banku je to za pár vteřin, nebo přes m-platby totéž. A těch 20korun který dávají k inkasu zdarma mne tedy nevytrhne. Chci být svým pánem a tak pošlu peníze kdy budu chtít já a ne kdy to bude chtít Vodafone. A pošlu je z účtu ze kterýho chci já a ne ze kterýho je chce Vodafone. :-) ještě se starat kvůli dvacce aby v ten den tu a tu hodinu byly přesně tam a tam peníze :roll:
just.in®
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 20. 1. 2007 16:37

neser píše:taky nechápu lidi, kteří mají Vodafone a dobrovolně se okrádají o benefit z inkasa ;-);/quote]
S Odepišem je mi inkaso k ničemu, páč mě stojí u mé banky 6 korun. Takže mám VF a věřím, že alespoň mě chápeš :wink:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mario 20. 1. 2007 16:44

2 just.in: Proč se starat kvůli dvacce? Právě že můžeš mít dvacku za to, že se nemusíš o zaplacení starat. V současné době mám asi 7 povolených inkas, a starat se kdy co mám platit je k ničemu, navíc když ta starost je dražší... Jen VF platím přes bankomat stejně jako "Já osobně" - mám za to alespoň benefity od banky jako bonus body, když už ne od Vodafonu a taky mně to nic nestojí...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod just.in® 20. 1. 2007 17:50

Jenže mne ta platba přes internet banku nic nestojí. Doteď si zato nic neúčtovali.. Leda byste mi začali tvrdit, že musím platit internet :roll: a navíc to mužů zaplatit kdykoliv a z jakého účtu chci. To, že si někdo může strhnout mé peníze je možná pohodlné, ale mne to tak nějak svazuje. Od dob Eurotelu, kdy nebyli schopni vystavit jedinou fakturu dobře a strhli mi třeba patnáct tisíc. :oboze ještěže mám kontokorent a mohl jsem si trošku sáhnout i do minusu. pak jsem čekal tři měsíce, než mi těch čtrnáct vrátili. Inkasní limit to nevyřeší, pouze omezí.
just.in®
Junior

Odeslat příspěvekod Misty 20. 1. 2007 18:01

Děkuju za rady. Už jsem fakturu zaplatil. Používám pro pladby internetové bankovnictví. ... BTW: Jinak u Vodafone mám nastavenu platbu inkasem. (Využívám těch 20 SMS navíc :-) ) Jen jsem se přes Vánoce rozjel a provolaná částka na faktuře za prosinec o dost převyšovala můj inkasní limit. Kvůli jednomu měsíci v roce si jej nechci měnit.
Misty
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod esquire 20. 1. 2007 20:55

Mario píše:doporučuji Ti platit faktury v bankomatu platební kartou. Stačí Ti k tomu jen znát částku, na kterou byla faktura vystavena a své telefonní číslo (platíš přes volbu "Vodafone platby"). Peníze jsou u VF nejrychleji a neplatíš za tento způsob platby žádné poplatky bance ani VF.o/quote]

Při platbě v bankomatu je třeba znát i číslo faktury, nikoli jen částku a tel. číslo.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 20. 1. 2007 21:14

Nemáš pravdu. Bohatě stačí tel. číslo a částka.
Zdeněk L.
VIP uživatel

Další stránka