Vodafone - tarify Nabito - otázky/odpovědi

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Aleš P. 11. 1. 2007 22:40

Pokud máte dotaz související s tarify Nabito operátora Vodafone, položte ho prosím zde.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod HaNnan 6. 7. 2007 19:47

Mám jen takovej malej dotaz....když si pořídím tarif Nabito 100, zaplatím jistinu v hodnotě 500 Kč...jedná se mi totiž o zvýhodněný telefon...čistě teoreticky tedy budu platit 6 měsíců paušál a poté budu moci odejít a oni mi ještě vrátí těch 500 Kč?
Díky moc
De omnibus dubitantum...o všem pochybujte
iPhone 5
HaNnan
Junior

Odeslat příspěvekod _brandon_ 6. 7. 2007 20:07

jasně, těch 500 ti vrátí do 60 dnů od té doby co skončíš s číslem, nebo ho hodíš na kartu

k přechodu z vf karty: tuším, že je nějaký maximální limit 2000Kč kredit pro přechod na tarif. Pokud už to nezrušili
_brandon_
Junior

Odeslat příspěvekod honzac_bitch 6. 7. 2007 22:34

Tak je to trosku jinak - musí být celkove dobito za 1000,- a pak jsou 2 moznosti - pokud je cislo aktivni dele nez pul roku, staci jakejkoliv kredit, protoze se volaci jistina vytvori pouze v syst. , ta druha moznost, pokud je cislo mene nez pul roku, musi byt na kreditu min. 500,- ktere se prevedou na volacku :):) kazdopadne celkove dobito na 1000,- musi byt na 100% :):)
honzac_bitch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snekac 8. 7. 2007 13:53

_brandon_ píše:jasně, těch 500 ti vrátí do 60 dnů /quote]
No k tomu bych dodal při tvé velké snaze a velkému štěstí.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Šadaut 9. 7. 2007 21:05

Chci si koupit telefon s tarifem nabito 600. Kdy tenhle tarif budu moct zrusit? Telefon ma totiz zvyhodnenou cenu, diky tomu pausalu.
Šadaut
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snekac 9. 7. 2007 21:30

Máš to napsané ve všech inzerátech a propagačních materiálech. Musíš tarif užívat 6 měsíců.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Keet 13. 8. 2008 22:03

Snekac: mohl by jsi mi prosim rict, jestli nevis co znamena to zakrouzkovane?
http://keet.winexec.net/vyuctovani.jpg
To budu taky platit? Vubec to nechapu co to tam jako dela, dal jsem si jen tarif za 119Kc na mesic a najednou je tam jeste neco za 85Kc.
Jo a co jsem tam cetl, tak od nich mi prijde prvne dopis ze mam zaplatit tolik a tolik a ja to teprve pujdu pak zaplatit treba slozenkou na postu?
Diky
Keet
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 13. 8. 2008 22:06

Keet: 85Kč je částka za tarif Nabito 119, akorátže sis ho aktivoval v průběhu probíhajícího zúčtovacího období, tak platíš jen jeho poměrnou část, tedy 85Kč. První faktura chodí vždy tištěná, můžeš ji zaplatit JAKKOLIV, složenka je přiložená pro každý případ. Další faktury už v rámci PO SVÉM jsou jen elektronicky uložené v samoobsluze.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Keet 13. 8. 2008 22:09

takze prvni mesic zaplatim jen 85Kc a dalsi mesice budu platit tech 119?
Jo a nemuzu poslat slozenkou treba 1000Kc a oni by z ni ztrhavali kazdy masic 119Kc?
Keet
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 13. 8. 2008 22:14

uf, první měsíc můžeš zaplatit i 10000, když to provoláš ;) první měsíc zaplatíš to, co provoláš, když vyčerpáš jen to, co máš zdarma (119Kč kreditu), tak zaplatíš jen těch 85. Platbu předem můžeš udělat, měl bys další faktury bez starostí a chodily by ti mínusové. Složenkou ale ne. Platbu předem můžeš udělat zdarma přes bankomat /mobilní platby>vodafone/ nebo v internetovém bankovnictví vybraných (předních) bank pod položkou mobilní platby
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Keet 13. 8. 2008 22:20

žádný účet nikde nemam, tak budu muset každý měsíc přes složenku. Díky
Keet
Junior

Odeslat příspěvekod Keet 14. 8. 2008 14:31

kde se prosím na Vodafonu nastavuje, zda chci čerpat volné minuty nebo SMSky?
Keet
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 14. 8. 2008 14:33

:-O jaké minuty nebo smsky? za co?
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Keet 14. 8. 2008 14:38

mám tarif 119 a pri jeho vytvareni na Vodafone CZ bylo ze u nej mam asi 30min volnych minut nebo 100SMS zdarma, uz si ty hodnoty presne nepamatuji. Ale maji to tam.
Keet
Junior

Další stránka