Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Tady záleží na segmentu zákazníka. Samozřejmě normální lidi čekají déle, než ti, co mají diamantovou péči například. A ti se taky dovolají jiným operátorům atd... Samozřejmě nikdo není dokonalý a i operátor/ka se může zmýlit. Od toho se hovory nahrávají, kdyby si pak chtěl zákazník stěžovat.tom-cz píše:Mám smlouvu HIT (tzn. na 2 roky) Kredit 250 HIT. Je možné přejít na Kredit 150 HIT (nebo klidně i bez HIT) před uplynutím 2 let sjednaných ve smlouvě? Případně jaké by byly poplatky za přechod (z vyššího tarifu na nižší?).t/quote]Pokud máš hit, takže si se nezavázal k MMP, tzn. tarif můžeš měnit 1x za zúčtovací odbobí nahoru nebo dolu a to bezplatně. Jen upozorňuju, že pro Kredit 150 ale platí jiné ceny než pro Kredit 250, stopadina je dražší.
dquote="Aleš P.";x_pavel : O hlasový automat by nešlo, na T-Mobile lince jsem snad ještě nikdy nějak dlouze nečekal. Jde o mylné informace podívané pracovníky operátora, na poučeného člověka jsem narazil z mých cca 15 telefonátů z poslední doby jen dvakrát.
dsize=75][color=gray]Mimochodem, ty dotazy jsem pak psal i STaTOMovi a taky tápal, ale pssst. Neříkejte mu to)-/color][/size]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků