T-Mobile - Kreditní tarify - otázky/odpovědi

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Aleš P. 12. 1. 2007 10:11

Pokud máte dotaz související s tarify 5. generace operátora T-Mobile, položte ho prosím zde.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Aleš P. 6. 9. 2007 10:19

Měl bych dotázek na T-Mobilisty..

Mám tarif Kredit 700 a MMP 833 Kč platné do 15. září 2007. Zúčtovací období od 6. dne v měsíci, tedy od dneška. Chtěl bych si změnit tarif na Kredit 150, jak mají ošetřeny MMP když ho mám mít ještě 10 dní a pak už je to jedno? Bralo by se jako součet poměrných částí za oba paušály?
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 6. 9. 2007 11:03

Přesně tak. Měsíční plnění ti poměrně vyjde třeba na 555Kč, a kontroluje se ale až na konci účetního období, takže je jedno za jaké tarify nebo služby, prostě hlavně aby ta finální částka těch 555 byla ;)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Aleš P. 6. 9. 2007 11:07

snowboarder : Jo, super, díky. Myslel jsem si to.. Na infolinku jsem ale raději ze známých důvodů nevolal :)
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod x_pavel 6. 9. 2007 14:13

ze znamych duvodu?... z jakych? :twisted:

P.S. tak nerad kecam s plechovou tlamou:-D
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 6. 9. 2007 15:01

x_pavel : O hlasový automat by nešlo, na T-Mobile lince jsem snad ještě nikdy nějak dlouze nečekal. Jde o mylné informace podívané pracovníky operátora, na poučeného člověka jsem narazil z mých cca 15 telefonátů z poslední doby jen dvakrát.

Mimochodem, ty dotazy jsem pak psal i STaTOMovi a taky tápal, ale pssst. Neříkejte mu to :))
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod STaTOM 6. 9. 2007 17:46

Aleš P. : úplně přesně na toto ses mě neptal, ale samozřejmě nobody is perfect ;-)
Navíc takový šťouravý dotazy "normální" lidi nemaj, tudíž se mě neptaj, tudíž neznám odpověď. Navíc ani nevim jestli bych to vůbec někde našel a proto bych radši odpověděl v rámci tématu otázky, tak jak by to dle mého zdravého rozumu být mělo, tak abych nelhal a na závěr bych doplnil, že se mohu mýlit :mrgreen:
Ale je to fuk....oni zákazníci stejně málokdy poslouchaj co jim řikám (a většinou sou to zásadní věci). Ti vnímavější si moje slova přeloží do svého jazyka např.
reklamace bude vyřešena do 30ti dnů = to bude až za měsíc???
odblokace proběhne do 6ti hodin = to opravdu nebude dříve nž za 6 hodin??
byla zjištěna oxidace = já sem ho neutopil :)
O přesvědčování o tom že jejich pravda se nezakládá na skutečnosti ani nemluvím.
-use your brain-
STaTOM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod GiGiDAGia 30. 11. 2007 19:42

Mám dotaz, je možné pořídit kreditní tarif a zakázat překročení kreditu ? Aby se choval kreditní tarif jako předplacenka ? Díky
GiGiDAGia
Junior

Odeslat příspěvekod tom-cz 30. 11. 2007 23:57

Mám smlouvu HIT (tzn. na 2 roky) Kredit 250 HIT. Je možné přejít na Kredit 150 HIT (nebo klidně i bez HIT) před uplynutím 2 let sjednaných ve smlouvě? Případně jaké by byly poplatky za přechod (z vyššího tarifu na nižší?).
tom-cz
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 1. 12. 2007 01:00

GiGiDAGia : Takhle přesně ne.

tom-cz : Ano, první rok jde o dodržování MMP, druhý rok je to úplně jedno. Tarif lze změnit 1x za účto. období bezplatně.
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pan Y. 1. 12. 2007 02:47

GiGiDAGia: U T-Mobile ne. U Vodafonu by se to dalo (využitím služby AoC - informace o ceně hovoru), ale jen na volání. SMS by sis musel hlídat manuálně (využít čítač SMS v mobilu) nebo kdybys třeba věděl, že každý měsíc pošleš určité množství SMS, tak bys o stejnou částku (Vodafone má u všech kreditních tarifů SMS za 1 Kč) ponížil nastavený limit pro hovorné.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod petee 1. 12. 2007 12:52

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda při volání v zahraničí se hovorné strhává z kreditu nebo se učtuje zvlášť. To samé při volání do zahraničí. Děkuji
petee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goob 1. 12. 2007 13:36

GiGiDAGia: No, přímo zablokovat ne. Ale dá se udělat to, že v t-zones ve Vyúčtování a platby aktivuješ službu Moje přečerpané jednotky, kde si nastavíš, aby Ti při vyčerpání kreditu přišla SMS a to buď na číslo, kterému tarif náleží nebo na jiné číslo nebo na obě. Služba je plně zdarma.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Driver 1. 12. 2007 14:11

petee: Kredit máš jen na hovory v ČR a na SMS v/z ČR. Zbytek se účtuje zvlášť.

tom-cz píše:Mám smlouvu HIT (tzn. na 2 roky) Kredit 250 HIT. Je možné přejít na Kredit 150 HIT (nebo klidně i bez HIT) před uplynutím 2 let sjednaných ve smlouvě? Případně jaké by byly poplatky za přechod (z vyššího tarifu na nižší?).t/quote]Pokud máš hit, takže si se nezavázal k MMP, tzn. tarif můžeš měnit 1x za zúčtovací odbobí nahoru nebo dolu a to bezplatně. Jen upozorňuju, že pro Kredit 150 ale platí jiné ceny než pro Kredit 250, stopadina je dražší.

dquote="Aleš P.";x_pavel : O hlasový automat by nešlo, na T-Mobile lince jsem snad ještě nikdy nějak dlouze nečekal. Jde o mylné informace podívané pracovníky operátora, na poučeného člověka jsem narazil z mých cca 15 telefonátů z poslední doby jen dvakrát.

dsize=75][color=gray]Mimochodem, ty dotazy jsem pak psal i STaTOMovi a taky tápal, ale pssst. Neříkejte mu to :))-/color][/size]
Tady záleží na segmentu zákazníka. Samozřejmě normální lidi čekají déle, než ti, co mají diamantovou péči například. A ti se taky dovolají jiným operátorům atd... Samozřejmě nikdo není dokonalý a i operátor/ka se může zmýlit. Od toho se hovory nahrávají, kdyby si pak chtěl zákazník stěžovat.

Aleš P.: 3 příspěvky sloučeny. I po odeslání příspěvku ho můžete Obrázek
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 1. 12. 2007 14:55

Driver : Už jsem na to upozorňoval dříve v SZ, ale tak ještě jednou. Nepište prosím jeden příspěvek na vícekrát.

Jinak péči mám zlatou a platím jim asi tolik co 3 průměrní zákazníci, takže nevím jakou bych musel mít aby se se mnou bavil někdo poučený :wink:
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Další stránka