Vodafone - Program dvojka

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Petr H.. 19. 3. 2007 11:42

Kvůli "prapodivnému" účtování Vodafonu jsem přešel na Divokou kartu. Na netu jsem našel cosi o službě "Moje dvojka" - zvýhodněné volání na dvě čísla Vodafonu. Nikde jsem ale nenašel, jestli to má i nějaké stinné stránky (jako třeba paušální poplatek). Proto se radši ještě ptám tady vás, jestli o tom něco víte.

Děkuju za rady!!!

//ales76: Upraven název vlákna.
77. mobil - LG G3 16 GB
Petr H..
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 19. 3. 2007 11:54

Petr H.. : Já si vzpomínám, že už se to tady někde řešilo a že stinná stránka této služby je zpoplatnění hovorů na ony 2 čísla běžnou sazbou i při aktivovaném balíčku Nonstop víkend. Zkusím to najít..

EDIT : Tady to je ;-)
Naposledy upravil Aleš P. dne 19. 3. 2007 12:02, celkově upraveno 1
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Petr H.. 19. 3. 2007 11:56

No to by mi asi nevadilo, neplánuju si aktivovat balíček "Nonstop víkend". "Moje dvojka" teda nemá nějaký paušální poplatek nebo něco? Je to čistě jen výhodná akce? :D
77. mobil - LG G3 16 GB
Petr H..
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 19. 3. 2007 11:59

Petr H.. : Ne, u předplacené karty se přeci ani žádný paušální poplatek neplatí. Je to prostě jen levnější volání na 2 vybraná čísla v síti Vodafone ČR. První nastavení 2 čísel je zdarma, každá další změna vybraného čísla je zpoplatněna částkou 80 Kč / 95,20 Kč (bez/včetně 19% DPH).
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 19. 3. 2007 12:01

Petr H..: Program dvojka je bez měsíčního paušálu. Volání na 2 vybraná čísla v síti VF stojí 2,38 Kč/ min. Ostatní volání do sítě VF stojí 2,98 Kč. Při aktivaci balíčku Nonstop víkend za 59,50 Kč jsou čísla zařazená do Programu dvojka zpoplatněna běžnou minutovou sazbou.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr H.. 19. 3. 2007 12:06

Tak to jsem chtěl slyšet... Škoda že to nepropaguje Vodafone viditelněji, je to šikovné zvýhodnění a hodně lidí by to ocenilo, dost možná by i přešlo od jiných operátorů...

Děkuju všem za pomoc a informace! :tleskani
77. mobil - LG G3 16 GB
Petr H..
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 19. 3. 2007 12:09

Petr H.. : No jenže pak by také spousta lidí nadávala na falešné soby právě kvůli tomuto.

Jelikož když už si vyberou 2 čísla ve vlastní síti, na která volají nejvíce, tak s balíčkem Nonstop víkend by s nimi určitě proklábosili hodinu a pak by zjistili, že to nebylo zdarma (za paušál).. VF by to tam měl k té * jasně napsat.
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 19. 3. 2007 12:10

Petr H..: Ještě doplním možnost aktivace týdenního SMS balíčku 40 SMS do všech sítí za 59,50 Kč. V rámci tohoto balíčku pak vyjde jedna SMS na 1,49 Kč, běžná cena SMS je 2,38 Kč. :wink:

ales76: Nesouhlasím. V podmínkách služby to je uvedeno dostatečně. To, že někdo neumí číst, není problém VF. Navíc při aktivaci v Samoobsluze je zákazník upozorněn na toto omezení.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 19. 3. 2007 17:07

ales76 píše:Petr H.. : Ne, u předplacené karty se přeci ani žádný paušální poplatek neplatí. /quote]

Jak u kterého operátora, že ;-) Viz prepaidy s paušálem Twist Týden a Twist Extra. Vodafone naštěstí žádné pseudoprepaidy nemá.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 19. 3. 2007 17:17

neser : No ano, ale já mluvil k tomuto konkrétnímu případu.. Rozumíme si ;-)

esquire : Já to tedy nikdy zatím nezkoušel, ale pokud je to s tím upozorněním v samoobsluze jak říkáš, dobrá.
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 19. 3. 2007 18:34

ale on mluvil o případném paušálu za službu, což je dost logické, protože každá předplacenka v Česku má některé služby za týdenní (měsíční) poplatek. U Vodafone jsou to například Nonstop Víkend a SMS týden, takže mi dotaz nepřišel až tak absurdní.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Petr H.. 19. 3. 2007 18:54

snowboarder píše:ale on mluvil o případném paušálu za službu, což je dost logické, protože každá předplacenka v Česku má některé služby za týdenní (měsíční) poplatek. U Vodafone jsou to například Nonstop Víkend a SMS týden, takže mi dotaz nepřišel až tak absurdní.a/quote]

Jo, přesně tak. U Nonstop víkend a SMS týden jsou to jednorázové poplatky, ale u Moje dvojka; jelikož jde o trvalou službu, jsem se obával opakovaného zpoplatnění.
77. mobil - LG G3 16 GB
Petr H..
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod helax 99 19. 3. 2007 19:15

Slušná akce, a účtování. I tak 2,98 u předplacenky je nejnižší cena na trhu do vlatsní sítě, což je bezesporu obrovská výhoda a nahrává konkurenci, ale jak vidno po představení nových tarifů i tak VF zůstává jedničkou v garanci ceny nejnižší do vlastní sítě.
helax 99
Junior

Odeslat příspěvekod D3VL3R 26. 10. 2011 12:32

Přišla mi sms, že si můžu aktivovat program dvojka, volání levněji na dvě čísla. Ale v samoobsluze to za boha nemůžu najít, aktivní tarif mám divoká karta. Celková orientace v samoobsluze stojí za nic...

Kde si to mám aktivovat?
Naposledy upravil myšpulín dne 26. 10. 2011 12:45, celkově upraveno 1
Důvod: připojeno k původnímu tématu
Case: NZXT S340 Black | MB: Asus M4A89TD PRO​/USB3 | CPU: AMD Phenom II X6 3.9GHz | GPU: Gigabyte GTX1060 OC 6GB | RAM: Hyper X 16GB DDR3 | HDD: SSD EVO 850 256 GB, WD 1 TB | Power: Corsair RM550x | OS: Windows 10 64b
D3VL3R
Junior

Odeslat příspěvekod audiobullys 26. 10. 2011 20:35

v hlasovy samosce by to melo bejt taky, a na lince - pokud se tam clovek dovola ti to taky nastavej
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Další stránka