T-Mobile Cestovatel v 4x více sítích!

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod XXTeens 2. 5. 2007 18:07

Z původně 11 sítí bude Cestovatel rošířen na 43 sítí..

Od 15. června bude roamingové zvýhodnění Cestovatel rozšířeno na všechny mobilní sítě v 11 T-Mobile zemích.

http://t-press.cz/MediaNavigator/2007-05/436/
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 2. 5. 2007 18:18

super, nebaví mně hlídat jestli jsem přihlášen v té a té síti , perfektní tah
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod XXTeens 2. 5. 2007 18:31

I když teď přemýšlím, že pro uživatele to není zase až tak jednoznačně pozitivní změna. Doposud si mohl zákazník v zahraničí, kde platil Cestovatel, rozhodnout, jestli si zavolá přes síť za normální minutovou sazbu, nebo z jiné sítě za sazbu Cestovatele. Teď tu volbu ztratí, bude ve všech sítích v zemích, kde platí Cestovatel, platit stejně.
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod goob 2. 5. 2007 18:46

Mno, to je fajn, že budu tak mít "větší pokrytí" a nebudu závislý jen na místním T-Mobilu, ale spíše bych ocenil rozšíření do více zemí. Raději Cestovatel v každé evropské zemi v jedné síti, než všichni operátoři pouze v jedenácti zemích.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod SmartBOY 3. 5. 2007 00:12

XXTeens: S tim, ze se pak nebudes moci svobodne rozhodnout, zda pouzijes Cestovatele nebo klasicky volani, mas recht.

To samy udelal ted VF u prichozich hovoru za 10Kc za min., i kdyz nebudes v partnersky siti a mas aktivovany Passport, aplikuje se na hovor taky. Takhle jsi se mohl rozhdnout, zda se hodlas u prichoziho hovoru s Passportem vykecavat (byl bys na partnersky siti), anebo chces bejt strucnej (a prihlasenej do cizi)...

Libi se mi, jak operatori dokazi za kazdou cenu z kazdeho jejich (hodne dobre promyslenyho tahu) udelat velikou vyhodu. Zaplat panbuh, ze lidi (minimalne v techto diskuzich) nejsou az zas tak blbi...
SmartBOY (KIN.G) // Take it easy. :o)
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod goob 3. 5. 2007 00:55

SmartBOY: Ehm, jsi vlastníkem magické skleněné koule, z které dokážeš vyvěštit, že Ti zrovna bude volat ten a ten a Ty se podle toho rozhodneš, zda zůstaneš v té či oné síti a budeš buď stručný za nízký poplatek nebo se rozkecáš při zaplacení paušálního poplatku? LOL :mrgreen:
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod SmartBOY 3. 5. 2007 09:22

Goob: ne, ale podle cloveka, kdo Ti vola, dokazes odhadnout, jak hodne se s nim hodlas vykecavat. Mnohdy vis, ze s tim clovekem nechces ani mluvit. :D
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 3. 5. 2007 12:44

Je to dobry tah ale bylo by lepsi rozsirit pocet zemi byt by v kazde byla jen jedna podporovana sit.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod goob 4. 5. 2007 01:45

SmartBOY: Ale když už To volá, tak neovlivníš, v jaké jsi síti. Těžko se přeregistruješ ve chvíli příchozího hovoru do sítě, kde budeš platit minutovou sazbu nebo naopak paušál ;-)
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod SmartBOY 4. 5. 2007 15:27

to ne, ale existuje jeste komunikace po SMS ne? :) A tou Ti nekdo muze sdelit, ze ma neco na dyl. ;) Standardne bych byl na minutovy sazbe... :)
SmartBOY
Junior