Z čeho usuzuješ, že jsou desítky tisíc lidí spokojeni? Dělal jsi nějaký průzkum? Četl jsi nějaký průzkum? Nebo tak soudíš podle toho, že na fórech křičí jen desítky lidí a ne desetitisíce?
Jak říci Eurotelu, že je jeho služba je nepoužitelná, pomalá, že jí nechci, že mě okradl, oklamal? Jsou dvě cesty. Buď smlouvu zruším, nebo se budu bránit. Další indícií pro Eurotel by bylo, kdyby si tu službu nikdo (nebo minimální počet lidí) zřizoval. Nic takového se viditelně neděje. Z toho jsem vycházel.a/quote]
Za zrušení smlouvy se obvykle platí. Často to bývá součet paušálů do doby uplynutí smlouvy. Jak je to u CDMA nevím, pokud je to součet paušálů, nemá vůbec cenu smlouvu rušit. Možná je to rozdíl mezi dotovanou cenou modemu a plnou cenou, pak by rušení smlouvy často mělo smysl.
A že by si jí nikdo nezřizoval? Vždyť sám píšeš, že tyhle fóra čte miminum lidí. Takže je docela dost možné, že většina lidí není se situací seznámena. Má dosavadní praxe to potvrzuje.
cquote]Uvědomuješ si co píšeš? Vždyť nikdo nikoho nenutil se uvazovat na dobu určitou. Eurotel ti dal volbu a každej si musí uvědomit co podepisuje, to že někteří nezvážili všechny pro a proti je jejich problém a výmluva, že nemají 9tis na modem je více než trapná.e/quote]
Uvědomuju si co píšu. A ty??
Samozřejmě, že nikdo nikoho nenutil. Byla možnost vzít si nedotovanou aktivaci a modem za devítku. Tata varianta by znamenala jedno z nejdražších připojení v ČR.
A pokud někdo nemá 9 tis. k dispozici a upíše se proto na dva roky, tak pak je jeho výmluva fakt hrooozně trapná.
kquote]Ten mobil taky něco stojí to zaprvé. Za druhé pokud se tu bavíme o pokud možno stálém připojení (ne tedy několik hodin denně) tak by bylo dobré říci, že pak je tomu člověku ten mobil k ničemu, nikdo se mu nedovolá a on se taky nedovolá. Ale ono se vždy napíše, že každej má mobil s GPRS a modemem a že to je vlastně úplně normální, ale když se ti to hodí do krámu, tak pro ne, že?

t/quote]
Že se ti nikdo nedovolá na mobil, kterým jsi připojený k netu není tak docela pravda. Záleží na tom, jestli je GPRS typu A, B nebo C.
Na připojení přes GPRS doporučuji Siemens C55, který se dá po bazarech sehnat za cenu kolem litru.
Zkus, Dejvídku, sehnat CDMA modem za litr.
quote="Rada"]Že by proto, že je velice náročné na čas a peníze?
Btw. řešení právní cestou se tady jak jsem si všiml pomalu začíná rýsovat.