O2 Smart Roaming

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod eltoroloco 19. 6. 2007 12:16

vypada to celkem zajimave, ale porad cekam, kde bude ten hacek, jako vzdy..
btw nejak nezminuji cenu sms a mms
eltoroloco
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goob 19. 6. 2007 12:24

Ceny MMS a SMS by mohly být asi stejné, ne? V zahraničí je lepší posílát u O2 MMS, protože je paradoxně lacinější, než SMS.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod speedy 19. 6. 2007 12:37

Jaktoze nezminuji cenu SMS... Ta je u Smart 11,78 s DPH ze vsech zemi.
Tak už je doma Nokia E51 a je moc pěkná :-)
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 19. 6. 2007 12:50

Souhlasím s KubbYm. Zvláště 30 min zdarma na příchozí hovory jsou super.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Fido+ 19. 6. 2007 13:09

Moc zajimave. A nejzajimavejsi na tom je, ze ty ceny jsou jeste nizsi nez pozaduje EU.
Ted jeste udelat neco s naprosto nehoraznou cenou dat v zahranici.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod radim 19. 6. 2007 13:27

Těch příchozích 30 volných minut je fakt super, to se teda vytáhli.

(Akorát nechápu, jak můžou pustit tiskovku s tolika hrubkama, to jsou fakt takoví ubožáci, že nemají na korektora?)
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Agent 19. 6. 2007 13:28

Nižší? Myslím, že EU reguluje ceny za volání v celé EU na max. 14,- Kč. A kromě Smart destinací stojí minuta 29,75. To jsem nečekal. Ale jinak je ta změna skutečně skvělá. Zvlášť země jako Egypt, Tunisko, Turecko, Malajsie a Thajsko. Za 11,78,- Kč ... to je jedním slovem nádhera, stejně jako příchozí hovory.

radim píše:Těch příchozích 30 volných minut je fakt super, to se teda vytáhli.

(Akorát nechápu, jak můžou pustit tiskovku s tolika hrubkama, to jsou fakt takoví ubožáci, že nemají na korektora?) /quote]
Taky to nechápu, ale tak je to všude. Jen se koukni na nové Osvěžení. Ale chyby nedělá jenom O2, ale i jiné firmy. Když mají v časopisech reklamu na půl stránky, tak předpokládám, že si to po sobě dokážou přečíst.

Aleš P.: Příspěvky sloučeny. I po odeslání příspěvku ho můžete Obrázek
Motorola T180, Siemens C35i, A35, A50, Nokia 3330, 6300, N73, E52, Sony Ericsson T630, K700i, Samsung Z300
Agent
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Marek 12345 19. 6. 2007 13:36

Ceny jsou super jen tak dál.
Marek 12345
Junior

Odeslat příspěvekod AiR 19. 6. 2007 14:07

doufam, ze na to zareaguji i konkurenti ;)
AiR
Pokročilý

Odeslat příspěvekod _brandon_ 19. 6. 2007 14:09

vyloženě potěšili, vážně luxusní nabídka, konečně se tam na těch židlích asi někdo pohnul ;-)

mimo věc: dnes jsem byl na prodejně pro telefon a byla tam trochu zmatená rodina, co se týče přesměrování ze zahraničí, pořád to dost lidí neví, ale když dáte "přesměrovat všechny hovory", i když jste v zahraničí, hovory se směrují přímo na ústředně, tedy platíte hovor v ČR a ne ze zahraničí, u podmíněného už platíte cestu "k sobě" i "zpátky"
_brandon_
Junior

Odeslat příspěvekod X-Brace 19. 6. 2007 14:21

Je to moc pěkná nabídka, možná si to i aktivuju, ale měli by dát do provozu také O2 Eurotariff, aby člověk věděl co bude lepší :wink:
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod Agent 19. 6. 2007 14:27

Marek 12345 píše:Ceny jsou super jen tak dál../quote]

jj, letos pojedu na dovolenou do Egypta a dokonce jsem uvažoval i o kartě United Mobile, protože 65,-/min. je pro mě neúnosné. Zlevnění na 11,78,-/min. je vážně skvělé.
Motorola T180, Siemens C35i, A35, A50, Nokia 3330, 6300, N73, E52, Sony Ericsson T630, K700i, Samsung Z300
Agent
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 19. 6. 2007 14:38

X-Brace : Eurotariff? O2 Smart Roaming předčil všechny moje nejtajnější sny o roamingových cenách. Dle mého názoru nejlepší nabídka pro volání ze zahraničí z naší trojce ;-)
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Karm 19. 6. 2007 14:57

No,jedu do Švýcarska takže žádná sleva která by stála za to se nekoná :-/.Vše stejně nechutně drahé.Škoda
Karm
Junior

Další stránka