T-Mobile Nej Nonstop

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod fiel 20. 8. 2007 15:13

Ahoj, chtěl bych se vás zeptat na tuto službu. Vím, že funguje u twistu Twist Nej Nonstop, ale když jsem si aktivoval paušál na webu T-Mobile (T30), tak mi průvodce aktivací a balíčků nabídl službu NEJ NONSTOP za 178,50Kč, u které je uvedeno, že za tento paušál mohu zvolit jedno číslo a na to volat i psát neomezeně zdarma. Je tam kolonka pro zadání čísla. Na webu jsem nic takového nenašel a odkaz "více informací" vede na Twist nej nonstop :?

pro důkaz přikládám screen pořízený při průvodci aktivací (ostatně si to můžete zkusit)

Obrázek

(první cena je měsíční paušál, druhá aktivační poplatek za službu)
fiel
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 20. 8. 2007 15:23

fiel : Je to tak. Měla by to být novinka od dneška. Ta cena 178,5 Kč je pro paušální zákazníky za měsíc. Předplacenkáři to budou mít dražší.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod fiel 20. 8. 2007 15:41

2Aleš P.
hopla, díky ;-) tak to to "vyšlo" někdy zároveň s mm zjištěním, ale fórum se třeba k tomu bude hodit ;) Škoda jen, že je to jen pro jedno číslo. A taky v neprospěch hovoří změna čísla. Ta stojí 113Kč, kdežto u VF prakticky jednou měsíčně zdarma. Ale příjemné překvapení to je, u T-Mobile tohle naprosto chybělo.
fiel
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 20. 8. 2007 19:56

Bylo na case. Nakonec, jako vzdy, je pozadu tvurce sluzby, O2. Ano, takto se usina na vavrinech.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Well-being 20. 8. 2007 20:24

Pro paušální zákazníky TM je to novinka, pro předplacenkáře je to pouhé zdražení služby Twist Nej Nonstop z 29 na 49 Kč za týden. Pravda, do paušálu jsou nově zahrnuty i SMS, ale kdo je potřebuje na jedno vybrané číslo, když na něj může volat "zdarma". Při této příležitosti musím opět vzpomenout na proslulá slova šéfa TM, že je třeba zákazníky naučit utrácet.
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod Mario 28. 8. 2007 07:11

Hmm... Tak já toto zvýhodnění našel úplně náhodou při aktivaci Girls talk... Hodně mně to potěšilo, ikdyž to teď asi nevyužiju, ale je to rozhodně fajn služba která se do budoucna hodí...
:roll: Chtěl jsem o tom založit téma, ale použil jsem funkci HLEDAT :pozor2
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Well-being 4. 9. 2007 04:23

Tak už to tady máme oficiálně na webu T-Mobile: Novinka: Od 5. září budete moci s balíčkem Twist NEJ Nonstop také neomezeně SMSkovat na své T-Mobile NEJ číslo. Cena balíčku se změní na 49 Kč. (pozn. WB: jde o zdražení z 29 na 49 Kč)
Děkuji Vám soudruzi z T-Mobile, volat a ještě k tomu esemeskovat na jedno číslo opravdu nepotřebuji.
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 4. 9. 2007 07:30

Well-being, divil by ses ale jsou i lidé kteří píšou SMS i když dotyčnému mohou volat zdarma, či velmi levně. Jedním z nich je moje žena. Když před nějakou dobou bylo v síti T-M volání o víkendu zdarma stejně si s kamarádkami esemeskovali i když ani jedna z nich nebyla např. v práci kde by to mělo důvod. Na můj dotaz proč jí nezavolá mi odpověděla že spolu mluvit nechtěj, že si chtěj psát. Takže to takovéto esemeskaře potěší.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Well-being 4. 9. 2007 07:33

Tak to jsi mě uklidnil, marketingoví odborníci od T-Mobile to mají zřejmě zmáknuté ... :wink:
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod goob 4. 9. 2007 10:53

Měli nechat obě zvýhodnění a to s SMSkami nazvat třeba Twist Nej+. Myslím, že zde ale pláčete na nesprávném hrobě. Dokud se u nás lidé nenaučí, že když se jim něco nelíbí a tím nemyslím jen služby operátora, ale třeba to, že někdo dělá ve vaší ulici bordel stavbou, atd., tak si budou stěžovat u subjektu, který tento stav způsobil.

Příkladem u T-M je to, že pod nátlakem veřejnosti změnil nabízení svých služeb na zkoušku, že je automaticky po měsíci nebo dvou deaktivuje sám a nabídne zákazníkovi svobodnou volbu, zda se mu služba zalíbí a on si jí pak sám aktivuje.

Kdybysme my v ulici nedělali dusno investorovi, který naproti přes ulici dělá ze starého komplexu domů moderní hotel, tak je v ulici dodnes prach, špína a oni si tam budou stavit a dělat vše, co se jim zlíbí a co si podplatili u úřadů. Nesmíme o věcech jen klábosit v hospodě, ale věnovat tomu trochu času a bude všem brzy lépe (i když ne vždy to samozřejmě vyjde) ;-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Well-being 4. 9. 2007 13:38

Já se domnívám, že MobilMánia je už docela prestižní záležitost a zveřejnění názoru na službu operátora zde v diskuzi má svůj význam.
No a nakonec, Twist Nej Nonstop není jediné řešení partnerských služeb. Nejlepší škola pro nenasytné opy je výběr výhodnější variaty u konkurence.
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod STaTOM 4. 9. 2007 14:22

Well-being píše:Já se domnívám, že MobilMánia je už docela prestižní záležitost a zveřejnění názoru na službu operátora zde v diskuzi má svůj význam. m/quote]

Tak to tě bohužel musím zklamat.... :?
-use your brain-
STaTOM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod helax 99 4. 9. 2007 14:24

Kde jste vzali že změna čísla u VF je zdarma ??? Pokud je zpoplatněana kolem 90 kč. ( přesnou sazbu neznám, ale zdarma to není )
helax 99
Junior

Odeslat příspěvekod Well-being 4. 9. 2007 18:31

Zahnat pochybnosti je tak snadné, stačí k tomu přečíst si odd. Program kamarádi na webu Vodafone :)
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 4. 9. 2007 19:25

helax 99 píše:Kde jste vzali že změna čísla u VF je zdarma ??? Pokud je zpoplatněana kolem 90 kč. ( přesnou sazbu neznám, ale zdarma to není )o/quote]

změna čísla u programu kamarádi je zdarma vždy, číslo se deaktivuje ke konci účetního období.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel