T-Mobile CZ: Twist Surf+

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Snekac 20. 8. 2007 19:31

Od 15.10.2010 nové podmínky:

- 39 Kč týdně
- FUP 25 MB na týden
- pokrývá veškerý datový provoz

------------------------------------------
T-Mobile nabízí od 28. 8. 2007 nový balíček Twist Surf+, který si mohou aktivovat všichni Twist zákazníci, vyjma těch, kteří užívají tarif Twist Internet (Basic). Cena za jeho týdenní užívání (např. od PO 14:00 do následujícího PO 23:59) je 39 Kč a je odečtena z kreditu při objednání, nebo samoobnovení balíčku.

Aktivace a deaktivace je možná přes Můj T-Mobile, SMS a přes 4603. Pokud nebude na předplacené kartě dostatečný kredit, balíček se neobnoví a k jeho obnovení dojde v nejbližším termínu, kdy na kartě bude opět kredit. Tuto dobu je možno urychlit "novou aktivací".

Twist Surf+ se vztahuje na: Bezplatný přístup k T-Zones, surfování na wapu přes prohlížeč v mobilu, surfování na internetu přes prohlížeč v mobilu/ Operu Mini/ WnW light, používání Java aplikací používajících APN INTERNET (viz seznam níže) a ke čtení e-mailu přes službu Postm@n (od ledna 2008 ?).

Balíček se nevztahuje na používání vestavěného emailového klienta.

Připojit se k wapu nebo webu můžete přes mobil, PDA/MDA. Aplikace podléhající bezplatnému užívání musí komunikovat přes http, https nebo ftp. Je aplikován FUP limit 15 MB, po kterém se rychlost sníží z max 236 kbps na 16 kbps. Při dosažení 90% a 100% jste informováni SMS. Balíček nelze využít v roamingu. Není možné jej využít k připojení PC k internetu a k využití v zařízení M2M. TM si vyhrazuje také právo zamezit zneužívání, zejména jde o hodnotu 50 MB přenesených přes APN WAP. Podmínky najdete zde.

JAVA APLIKACE, které se neúčtují
    Opera Mini
    Jimm (v nastavení spojení musíte zvolit http)
    Google Maps
    IDOS
    Oskárek
    Gmail
    Seznam Mail
    AccuWeather.com
    Audible

(vyzkoušené)

Ještě pozor, T-Mobile potichu a ve veškerém utajení doplnil do podmínek tuto větičku:
T-Mobile v podmínkách služby píše:Balíček nelze využívat k připojení v rámci aplikací pro instant
messaging a VoIP, např. ICQ, Skype atd.
Naposledy upravil Snekac dne 27. 12. 2007 16:53, celkově upraveno 24
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jaze 20. 8. 2007 22:11

Já si myslím,že do těch 15MB za týden se v poho vejdeš,taky používám OM a za měsíc udělám cca 60MB,a když to vydělíš týdnama tak seš na těch 15MB...+- 8)
T-Mobile Twin -Nokia C7 Charcoal Black + 16GB micro SD
-Nokia C1-02 + 1GB microSD
jaze
Junior

Odeslat příspěvekod k.a.e.l 20. 8. 2007 22:20

Používám Operu Mini bez obrázků denně a vejdu se do těch 15 MB za měsíc, co má Vodafone. Je hrůza, že oproti tomuhle to je za 240 korun, sice je to na měsíc, ale pořád nesrovnatelný..
Ericsson GF768 -> Nokia 3310 -> Nokia 6230 -> Nokia 3230 -> Nokia N90 -> Nokia N70 -> HTC Magician -> Nokia N70 -> HTC Excalibur -> Nokia E61i -> E-Ten X500 -> Nokia 6120 Classic -> Apple iPhone -> Nokia E71
k.a.e.l
Junior

Odeslat příspěvekod jaze 20. 8. 2007 22:33

Já to zase neřeším,mno to mám za 59Kč is DPH za měsíc neomezeně,Surf+ od T-Mobile,takže bajty neřeším.... :hm
jaze
Junior

Odeslat příspěvekod Szapet 20. 8. 2007 23:03

Aktivoval jsem si tarif T1 právě kvůli Surf+ a ze tří faktur, které jsem zatím dostal, ani jedna nebyla správně - a u všech uznaná chyba a řešeno dobropisy ... Tohle je skvělé - nebudu muset platit ten zbytečný paušál ...
A nejhorsi ze vseho jsou trpaslici - ty potvory vam vlezou vsude ...
Szapet
Junior

Odeslat příspěvekod pATulJAk 21. 8. 2007 10:27

jaze píše:Já to zase neřeším,mno to mám za 59Kč is DPH za měsíc neomezeně,Surf+ od T-Mobile,takže bajty neřeším.... :hm

Jaktože to máš za 59 Kč s DPH, když všude T-Mobile uvádí cenu za Surf+ pro paušální zákazníky 99 Kč bez DPH?
pATulJAk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snekac 21. 8. 2007 10:35

Taky myslím že kvůli stále špatným fakturám je to daleko lepší, když to půjde přes Twist.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fido+ 21. 8. 2007 10:45

Hmm. NEOMEZENE znamena 15 MB. Uz by opravdu mohli prestat takhle nestydate lhat.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod jaze 21. 8. 2007 10:45

My máme od zaměstnavatele speciální tarify,které se běžně nenabízejí,proto ta poloviční cena,stejně tak např.Internet + který stojí běžné přes 800Kč tak my to máme za 416 i s DPH.....
jaze
Junior

Odeslat příspěvekod XXTeens 21. 8. 2007 11:17

Snekac píše:Po překročení platíte standardní ceny za připojení. Otázkou zůstává, zda je 15 MB na týden dost.t/quote]

Ne e, po překročení 15 MB se jen sníží rychlost na 16 kb/s, nic se neúčtuje.
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 21. 8. 2007 12:15

Zase nesmysl. Ty teda poslední dobou plácáš. Kde si to vzal, hm? Ja mám info z T-Mobilu a stejné info ma i MM v článku.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod XXTeens 21. 8. 2007 14:02

Snekac píše:Zase nesmysl. Ty teda poslední dobou plácáš.
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 21. 8. 2007 14:06

EDIT- OMLUVA XXteensovi, naopak TM infolinka opět kecala.
Naposledy upravil Snekac dne 21. 8. 2007 16:23, celkově upraveno 1
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod XXTeens 21. 8. 2007 15:13

Tak mi ten oficiální zdroj ukaž, v tiskové zprávě se FUP limit neřeší. Hrazení dat nad limit je jen spekulace...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 21. 8. 2007 15:29

Tak po zavádějících info od infolinky a MM vyplývá z oficiálního interního sdělení TM, že rychlost se pouze hodně sníží. Infolinka u mě klesla jeste víc a omlouvám se XXteensovi, mohlo mě napadnout, že jako fanatik do TM ma většinou lepší info:-)
Snekac
VIP uživatel

Další stránka