Využíváte Mých 5 od T-Mobile?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Well-being 17. 12. 2007 22:32

Zajímá mě, zda někdo využívá výhodného tarifu Mých 5 od T-Mobile. Díval jsem se do diskuzí, ale nikde nic. Osobně si myslím, že výhodnější než Mých 5 je koupit si (nebo získat zdarma) vánoční O2 kartu, dobít ji a získat 100% bonus, převést zdarma TXT na Fajn a potom volat síť nesíť za 2,75 Kč / min. nejen na 5 čísel, ale kamkoliv.
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 17. 12. 2007 23:23

Já mám pouze 2x Twist Mých 5 a to jen díky koupi telefonu, ta simku beru spíš jako bonus. Žena je rychle provolá a potom půjdou asi do koše. Aktivoval jsem zatím jen jednu, tu druhou aktivuju až vypotřebování kreditu z té první. Používá jí jen jako doplněk pro hovory pár známým do O2. Jinak máme paušály od T-M a pár Odepišů od VF.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Szapet 18. 12. 2007 22:10

Taky využíváme Mých 5 díky koupi Twist sady za recyklístky ... A ten nápad s GOučkem není špatný - i v tomhle případě je první změna tarifu bezplatná ?
A nejhorsi ze vseho jsou trpaslici - ty potvory vam vlezou vsude ...
Szapet
Junior

Odeslat příspěvekod meir 18. 12. 2007 22:56

Ja jsme pouzil ten kredit z Mych 5 na roaming. Kupovano za recyklistky. Prvni zmena je zdarma u O2 i v tomto pripade. :lol:
meir
Junior

Odeslat příspěvekod Slávek 18. 12. 2007 23:24

Ten tarif je výhodný jako fiňa, ale nesmíte volat déle jak 1 minutu, jinak je to drahé.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 19. 12. 2007 08:54

Tak moje žena ho naopak využívá na delší hovory ve všední dny hlavně do sítě O2. Alespoň nemám obavy o propadnutí kreditu.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 19. 12. 2007 10:23

well-being: No výhodný tarif to je, ale pro operátora, zvláště u twistu. Ale pár lidí, kterým to něco ušetří, se skutečně najít může. Ale opravdu jenom pár...
Nevýhodou řešení se 100% bonusem je to, že po provolání těch 2000 Kč už voláš za „normální“ ceny anebo musíš změnit číslo.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Well-being 19. 12. 2007 22:24

radim: Po provolání kreditu s bonusem simku dále nevyužívám a nechám ji pěkně uležet. Mezi tím je tu opět nová akce a tak stále dokola. Uleželá simka někdy přinese i 500 Kč bonus za 200 Kč dobití. Číslo neměním, mám stále jedno hlavní a několik akčních simek.
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod Pepik 19. 12. 2007 22:32

Presne tak, vsechny tyto akcni SIMky, vsechny nabidky SIM se 100% bonusem rad vyuziji, provolam v nejblizsim okruhu pribuznych a pak zahodim a aktivuji novou kartu. "Moje" stale cislo samozrejme nemenim.
Pepik
Junior

Odeslat příspěvekod radim 20. 12. 2007 11:08

well-being, pepik: Jasnačka, taky to tak dělám, ale už je to nestandardní řešení. Pro spoustu lidí je mít více než jednu simku něco nepředstavitelného a komplikace apokalyptických rozměrů. Tipuju, že 90 % lidí neví, kolik je stojí minuta volání nebo SMS. To je taky důvod, proč operátoři nemají důvod zlevňovat – lidem je jedno, za kolik volají, akorát nadávají, že je to drahé. Naprosté minimum z nich se však zajímá o to, jestli by stejnou službu nepořídili levněji. Vždyť jde přece o „pár korun“.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Slávek 22. 12. 2007 04:51

TO SE PLETEŠ, PODLE MÝCH ZKUŠENOSTÍ Z PRODEJNY, 90% LIDÍ SI MYSLÍ, ŽE VOLAJÍ LEVNĚ, ALE OPAK JE PRAVDOU A KDYŽ JIM TO SPOČÍTÁM, TAK SE STRAŠNĚ DIVÍ.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod le_fox 22. 12. 2007 10:33

Mně osobně přijde Mých 5 jako jeden z nejhorších paskvilů poslední doby a cílová skupina musí být hrozně malá. Zbytek zákazníků tvoří lidé, kterým to jako naprosto převýhodnělou nabídku nabídně zaměstnanec na prodejně pak prodělává naprosto zbytečně, protože by pro ně třeba Kredit250 nebo T30 byly výhodnější tarify.
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod pan Y. 22. 12. 2007 11:28

Twist Mých 5 je použitelný pro lidi, kteří volají málo a hovory jdou jen na pár čísel z různých sítí (typicky rodina plus nějaký známý). V tomto případě se vyplatí víc než klasické tarify Twist Standard nebo Start. Je rozdíl volat do Vodafonu za 7,90 a T-Mobilu během dne za 5,90 nebo za 3,50 Kč.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Thom 22. 12. 2007 12:16

pan Y.: nezapoměň zohlednit 60+30. Takže ne 3,50, ale spíš 4,-
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 22. 12. 2007 21:17

Přesně tak, 4 Kč/min. jen na 5 čísel teda není žádná výhra, ale jsou tam i levnější SMS a někdo s tím opravdu může něco málo ušetřit.
radim
Mírně pokročilý

Další stránka