Vodafone SMS brána

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Davidbenis 24. 12. 2007 12:16

Tak nevim jak jinym ale posilal jsem si zkusebni SMS z vodafone brany a je to vic jak 20 min.a zpravy jeste nedorazili,pamatuji si jak myslim ze v loni vodafone mel branu kompletne pretizenou,ze by se letos situace opakovala? :(
Davidbenis
Junior

Odeslat příspěvekod Ciznak 24. 12. 2007 12:24

Už to tak vypadá. Doručenky 20 minut zpoždění. :hm
Xperia mini, X10 mini, J10i2-Elm, K550, M65, M55, C35, C25 Nokie vynechám, CMDJ6 a taky nějaké Motoroly
Ciznak
Junior

Odeslat příspěvekod Mattony85 24. 12. 2007 12:53

Tak u nás v Děčíně Vodafonu nefungují sms ani z mobilu. Volal jsem na operátora a prej se něco rozbilo a usilovně pracujou na odstranění. Protože mě telefon stále píše že sms nelze odeslat, i když občas ta zpráva dojde, mě to stále píše že to nejde odeslat:/
Vodafone CZ - Neomezený tarif
LG KM 900 - ARENA
Mattony85
Junior

Odeslat příspěvekod goob 24. 12. 2007 13:00

Nojo, vánoční provoz. Statisíce lidí opět posílají vánoční přání lidem, kterým se přes rok kolikrát ani jenou neozvali a SMS z netu mají holt nejnižší prioritu. Ono teď dopoledne je jedna z vánočních špiček v posílání SMS.

Mně na T-Mobile chodí i e-maily okamžitě, tak snad to tak i zůstane ;-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mattony85 24. 12. 2007 13:18

No jenže oni nejdou sms ani z mobilu. Já neposílám sms z netu:(
LG KM 900 - ARENA
Mattony85
Junior

Odeslat příspěvekod goob 24. 12. 2007 13:21

Aha, tak to je problém :-) Holt špatný výběr operátora na období Vánoc :mrgreen:
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mattony85 24. 12. 2007 13:24

Za 8let co ho mám se mi tohle nikdy nestalo. Každej rok jsem sms posílal normálně a to i na Silvestra kdy ostatní OP nefungovali. Operátorka mi tvrdí že se jim něco rozbilo,síť prý přetížená není. Tak nevím. Volal tam ještě kámoš a jemu operátor tvrdí to samý.
LG KM 900 - ARENA
Mattony85
Junior

Odeslat příspěvekod kudrlinka 24. 12. 2007 13:35

Muzu potrvdit sms nejdou odesilat, operator tvrdi ze se jim neco pokazilo :-(
kudrlinka
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 24. 12. 2007 14:23

goob: Souhlasím, T-Mobile bych si nevybral pro období Vánoc, ani pro jiná období. :wink:
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Davidbenis 24. 12. 2007 14:37

Prichozi SMS prichazeji na vodafone celkem normalne,odchozi nejdou a www brana chodi tak s dvouhodinovym zpozdenim.No na vanoce se jim to stat to neni moc prijemne,nejde ani tak o zisky ale o ty vanocni SMS prani,mnoho lidi musi byt na nervy....
Davidbenis
Junior

Odeslat příspěvekod XXTeens 24. 12. 2007 14:37

Užíváte u Vodafonu diskontních a polofunkčních služeb, není se čemu divit.
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod Davidbenis 24. 12. 2007 14:42

Ale i kdyz tel.napise ze zprava neni odeslana tak asi ve skutecnosti je protoze asi za 10 min.dorazilo naraz 5 dorucenek o doruceni,tak nevim zkousel jsem to 5X poslat,lidi jak to budou zkouset tak to bude asi chodit mnohokrat.
Jiste ale je ze to v poradku nemaji. :(
Davidbenis
Junior

Odeslat příspěvekod vodafone-maniak 24. 12. 2007 14:47

XXTeens píše:Užíváte u Vodafonu diskontních a polofunkčních služeb, není se čemu divit.m/quote]

Neříkej, mladíku, že Tobě funguje všechno bez problémů: u růžovoučkého :D
vodafone-maniak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod HenryPotter 24. 12. 2007 15:28

Mě u T-Mobilu zatím vše funguje taky OK. Oblast Kladno - Rozdělov. Žádné zpoždění, SMS nejde odeslat, prostě vše OK.
HenryPotter
Junior

Odeslat příspěvekod sandra 24. 12. 2007 15:31

Já s XXTeens souhlasím, Vodafone je katastrofa. Příteli na jednom tel. se simkou Vodafone ani ťuk, sms se momentálně neodešle. Na Prahu vynikající. :roll:
iPhone Xs :-*
sandra
Poslední varování

Další stránka