Co říkáte na nový web O2?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod X-Brace 22. 1. 2008 20:50

http://www.cz.o2.com
Hodnotím jako výborný

//Aleš P.: Upraven název vlákna.
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod jannnn 22. 1. 2008 21:13

O 100 % lepší než předešlý. Jen nechápu, proč se při jednotlivých volbách menu nemůže vysunout roletka s nabídkou další akce, ale musím zbytešně ještě jednou klikat. A na úvodní stránce je zbytečně málo informací, rozhodně by se tam hodily více, než ten proužek "rychlého přístupu", nebo jak nazvat ty slova dole..

Ale celkově hodnotím kladně :-)
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Well-being 22. 1. 2008 21:18

Stránky jsou rozhodně přehlednější. Škoda, že jde pouze o přeskupení informací a není zde nic nového ve smyslu VF Samoobsluhy nebo TM Můj T-Mobile.
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod B3on 22. 1. 2008 21:25

Nechcem sa nijak certit ale ten isty styl webu ma aj nemecke O2 . Nic nove pod slnkom. Pre niekoho je to krok vpred. Keby aj sluzby a uctovanie islo krok vpred pre zakaznika.
B3on
Junior

Odeslat příspěvekod jiri.peterka 22. 1. 2008 21:34

Jednoznačně krok dopředu, hodnotím kladně! :tleskani
jiri.peterka
Junior

Odeslat příspěvekod andre (novy) 22. 1. 2008 21:45

urcite je to mnohem lepsi, hlavne co se tyce stranky s odkazy na e-ucet, moje konto atd. jsou zde rovnou odkazy na reseni reklamaci a na dotazy, vse na jedne strane je rozhodne mnohem lepsi a v lepsi podobe.

Snad se nekdy dockame i internetove samoobsluhy, bylo by to fajn, na prodejnach by uricte ubylo hromady zakazniku, kteri resi veci, ktere by sli resit pres net.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vodafone-maniak 22. 1. 2008 22:24

Lepší než předtím.
vodafone-maniak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 22. 1. 2008 22:35

Web je možná sice hezký, ale osobně mi to přijde až moc překombinované, když musím něco hledat mezi velkými, menšími, nejmenšími nápisy. Trochu to na mne působí takovým cirkusovým dojmem. Ale budiž, někomu se to možná bude líbit.

Ale jsme zde opět u další demence, kterou mělo O2 šanci odstranit. Je fajn, že při reklamaci nemusím hledat mezi 15 odkazy na různé druhy reklamací. Ale co zůstalo, je maximální počet znaků na 500.

Předchozí dva odstavce mají 426 znaků, což je žalostně málo, protože to je několik vět. Takže ať jsou stránky jaké jsou, můj názor je - strčte si takové stránky za klobouk...
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod le_fox 23. 1. 2008 00:47

líbí se mi ta integrace, žádné klikání pevná - mobil atd. V tarifech jsou všechny, i pevné, design by mohl být o 99% lepší, ale snad časem :))
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod Ardeth 23. 1. 2008 02:38

Konecne se neco dozvime z tech stranek... :mrgreen:
Ardeth
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr T. 23. 1. 2008 03:18

Zůstala tam někde SMS brána (placená nebo sponzorovaná), aniž bych si musel instalovat "O2 SMS sender"? Nějak jsem to v rychlosti nenašel ...
Petr T.
Junior

Odeslat příspěvekod Majk 23. 1. 2008 04:38

Lepší než původní, leč stále nechutně přeplácané.
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 23. 1. 2008 06:20

V jednoduchosti je síla, ale to zatím pochopil pouze T-M a VF, který má tedy svoje stránky v tuto chvíli nedostupné :-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sonix 23. 1. 2008 07:28

O2 SMS brána je nyní zde: http://www.1188.cz
Web O2 nic moc, vyhledávání je katastrofa.
sonix
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 23. 1. 2008 07:54

Petr T. píše:Zůstala tam někde SMS brána (placená nebo sponzorovaná), aniž bych si musel instalovat "O2 SMS sender"? Nějak jsem to v rychlosti nenašel ...
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Další stránka