T-Mobile: Věrnostní program Bonus

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Aleš P. 5. 2. 2008 23:49

T-Mobile sloučil oba své věrnostní programy do jednoho, má to své výhody, ale myslím, že paušální zákazníci si pohorší..

Pokud se nepletu, tak dříve dostávali po prvních dvou letech v určitých intervalech (1 rok?) několik set bodů jako věrnostní prémii, ale tu už v novém programu nevidím..
Naposledy upravil snowboarder dne 9. 12. 2008 10:42, celkově upraveno 1
Důvod: upraven nadpis
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod goob 6. 2. 2008 00:27

Nevím, jak je to s body teď, ale alespoň mohu začít sbírat body i já, když mám nejnižší tarif T30 HIT, který před několika lety zmetek T-Mobile z programu T-Mobile Bonus vyjmul (teď se asi Esquire diví, že se tu růžově nerozplývám... :-P), což leckoho jistě nadzvedlo, protože i člověk s nejnižším paušálem mohl mít vysoké účty.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 6. 2. 2008 00:35

goob : Ano, to je jistě pozitivní změna. A nevíš náhodou jak dříve dostávali ty věrnostní prémie paušální zákazníci? Já si vzpomínám, že po dvou letech jim dal T-Mobile 300 bodů, pak asi(?) za další rok 400 bodů a zvyšovalo se to.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod goob 6. 2. 2008 00:43

Člověk po čase dostal nějaké body, ale kolik to bylo přesně, to si úplně nepamatuji, tak než abych říkal bludy, tak neřeknu nic. Chtělo by to někde vytáhnout staré podmínky T-M Bonus.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ProdavacMobilu 6. 2. 2008 11:04

Me to jen tesi, protoze mam tarif Bav se a je to alespon nake male plus. Ale pokud vezmu v uvahu ze provolam 500 kc (21 bodu) tak nez dosahnu na nejniszi slevu 298 kc bude mi to trvat 34 mesicu. Shrnuto = male plus to je
Dal sem se na on-line poker
ProdavacMobilu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lucky_boy 6. 2. 2008 11:10

Mně se to tedy vůbec nelíbí. Už jen to, že se do toho nepočítají žádné poplatky, ale čistě jen tarifikovaná útrata. Žádné paušály, ani za balíčky. Ani další poplatky. Nechával jsem si měnit sim kartu, což je u t-mobile zlodějský drahé a mám tam stejně, že musím vyčerpat přes 500korun, ačkoliv mám momentálně v moji utrate asi 1500 :-(
Lucky_boy
Junior

Odeslat příspěvekod Diavolo 6. 2. 2008 11:28

2 Lucky: Stačí si přečíst kompletní podmínky, kde se uvádí, že:

3.3.3 Pro výpočet, zda bylo za dané rozhodné období dosaženo minimální požadované útraty (bod 3.5) pro získání výhody se berou v úvahu všechny položky ve Vyúčtování služeb pro SIM kartu Tarifního člena s výjimkou smluvních pokut, záloh, depozit a přeplatků.
Diavolo
Junior

Odeslat příspěvekod Lucky_boy 6. 2. 2008 11:35

Ale sim mladší půl roku na těch 600 musí dosáhnout jinak. ! Jinak nedostanou ani bod.
Lucky_boy
Junior

Odeslat příspěvekod leeroy 6. 2. 2008 11:43

Blbe je ze kdyz si chci zjistit body pres sms napise mi to jen ze jsem clenem bonus programu ale ne stav bodu a pri zjisteni pres muj t-mobile se musim prihlasit jako admin,ne pod svym cislem.jinak doufam ze body za verniost i nadale zustanou.
leeroy
Junior

Odeslat příspěvekod Diavolo 6. 2. 2008 11:46

Měřítka jsou pro všechny SIM karty stejné, záleží jen na tom, zda máte měsíční útratu (jak u tarifu, tak u Twistu) vyšší jak požadovaná částka pro stáří SIMky. Pokud máte novou SIM, chce to buď hodně vysoký paušál, hodně volat nebo u Twistu měsíčně hodně dobíjet :nenapadne
Diavolo
Junior

Odeslat příspěvekod Lucky_boy 6. 2. 2008 11:48

Diavolo: ty jsi pořád mimo. Mám už v moje útrata přes 1500 a píše mi to, že abych mohl získat body z bonus programu, zbývá ještě 508Kč utratít
Lucky_boy
Junior

Odeslat příspěvekod Diavolo 6. 2. 2008 12:03

2 Lucky: Mimo budete zřejmě vy, když si myslíte, že nový systém nebude mít startovní mouchy, je lepší počkat si na vyúčtování a nedělat předčasné závěry :oboze
Diavolo
Junior

Odeslat příspěvekod leeroy 6. 2. 2008 12:05

Muzete mi nekdo vysvetlit proc mam v rozhodnem obdobi utracet urcitou castku kdyz mesicne platim tolik penez abych dostal nejake body?a jestli je ta castka nad ramec pausalu nebo v nem?diky
leeroy
Junior

Odeslat příspěvekod Diavolo 6. 2. 2008 12:15

2 Leeroy: Částky potřebné pro získání bonusových bodů jsou minimální, počítá se do nich vše z vyúčtování krom položek viz. můj příspěvěk výše
Diavolo
Junior

Odeslat příspěvekod leeroy 6. 2. 2008 12:22

Tak teda nechapu proc tam bezi nejake rozhodne obdobi kdyz clovek ma pausal za 700,-Kc.poslal jsem dotaz na t-mobile at mi k tomu napisou neco vic,predali to dal tak jsem zvedavy na odpoved
leeroy
Junior

Další stránka