Mobilní TV O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod danbures 28. 3. 2008 23:53

Zdravím,
máte někdo zkušenost se službou mobilní TV od O2? jestli se platí opravdu 20 Kč/den nebo víc. A jestli se na to dá koukat i když bych na to koukal přes připojení gprs http://domobilu.o2active.cz/jnp/cz/video/mobilni_tv/index.html
danbures
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod le_fox 29. 3. 2008 00:06

ale jo, i přes gprs se na to dá koukat, vybereš si tam pak kvalitu, platí se předplatné, jaké si zvolíš, nic jiného
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod X-Brace 29. 3. 2008 18:23

Mohu potvrdit, že to není ani s GPRS tak hrozné (s 3G je samozřejmě lepší). Docela se na to dá koukat jen zvuk není nic moc.
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod šulda 31. 3. 2008 00:54

Ta cena je za to poměrně nízká a opravdu neplatíš nic navíc ale u GPRS záleží jakej máš signál, umí to bejt i pěknej hnus ovšem 3G je super :!:
šulda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Marek 12345 31. 3. 2008 08:48

Tak jsem to vyzkoušel a přiznám se že jsem příjemně překvapen.
Marek 12345
Junior

Odeslat příspěvekod HonzaSSSS 31. 3. 2008 20:30

20 kč za den? asi to zkusím taky,ale až po tom,co tady bude víc pozitivních komentářů a snad nebude žádný komentář'' mě to urablo 100 kč'' :D
HonzaSSSS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod le_fox 31. 3. 2008 20:34

je to hodně stará služba a účtování funguje spolehlivě, je to 20/den, 75/týden, 150/měsíc
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod Přemek001 1. 4. 2008 02:12

Funguje to celkem obstojně. Mám to otestováno na několika telefonech v 3G i GPRS. Problém je ale třeba v autobusu za pohybu. Jakmile není stále ideální signál, tak se to trhá a podobně.
O2 - See what you can do
Přemek001
Junior

Odeslat příspěvekod Aplaus 6. 5. 2010 16:28

Chci se zeptat funguje Mobilní TV O2 na nokii 5230?
Má někdo zkušenost?
Aplaus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Morx 6. 5. 2010 18:45

heh, ozkouším, až zas někdy půjde hokej a já nebudu doma. Dá se to pořídit i na předplacenku?
Morx
Junior

Odeslat příspěvekod audiobullys 7. 5. 2010 17:51

dneska jsem na hsdpa zkousel tv.vobraz sem tam nestiha na dobrym signalu.zvuk na samsungu nejde ale na nokii 5630 jo.aac mi samsung podporuje tak nevim cim to je.na predplacence jsem to zkusil
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Morx 10. 6. 2010 13:33

Chtěl bych se zeptat, zda někdo s touto službou máte zkušenosti a jaké.
Dále, zda je opravdu nezbytné 3G a třeba na EDGE to fungovat nebude. V nějaké recenzi jsem totiž právě četl, že to je použitelné i na pomalejších připojení.
Naposledy upravil Snekac dne 11. 6. 2010 20:03, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeno s existujícím tématem
Morx
Junior

Odeslat příspěvekod z.pepa 10. 6. 2010 13:55

Kdysi jsem to zkoušel a jelo to jakžtakž a to jsem byl v Praze (čili 3G), na EDGE si myslím, že to bude ještě horší.
Dost se sekal obraz na reklamách a když tam byla nějaká větší grafika, např. počasí, ale taky to mohlo být tím, že jsem to testoval na SE K770, pokud máš některý z chytrých mobilů asi to pojede v pohodě, nicméně s tím EDGE to bude asi fakt bída
z.pepa
Junior

Odeslat příspěvekod KubbY 10. 6. 2010 14:02

Funguje pouze v síti UMTS ;-) a je potřeba mít jeden z vybraných podporovaných telefonů...
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 10. 6. 2010 17:58

ja to mel na nokii.na samsungu mi nesel zvuk.kdyz vezmu ze btsku jsem mel pro sebe a trhalo se video jak blazen pri rychlym hokeji.tak jsem zvedavej na fotbal.na edge to nejde,jen na hsdpa.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Další stránka