Ochranná fólie

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Penik 4. 4. 2005 16:12

Nevíte někdo, kde by se dala koupit ochranná fólie na displej? Omylem jsem ji strhnul a teď jen čekám, kdy si poškrábu displej :cry: Díky za pomoc
Penik
Junior

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 4. 4. 2005 16:16

V prodejnách s elektronikou, mobilními telefony. Rozhodne není problém ji sehnat, stojí okolo 250,-Kč.
Zdeněk L.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Driver 4. 4. 2005 17:37

http://www.svetpda.cz v nejakym z odkazu to tam taky bylo. Maj to v hodne prodejnach. Pri beznym noseni telefonu se ale display jen tak neposkrabe.
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod skoroandel 4. 4. 2005 18:15

OD KOTVA, 3 patro firma SUNNY SOFT. Je to obchod s MT, PDA, PC atd....folie od 100 Kč,-
skoroandel
Junior

Odeslat příspěvekod fbio 4. 4. 2005 21:08

folie kolem 100 za 3 měsíce vypadaj jako by se telefon valel všude možně.....chce to něco kvalitnějšího
fbio
Junior

Odeslat příspěvekod ladin2 4. 4. 2005 21:51

Deny píše:V prodejnách s elektronikou, mobilními telefony. Rozhodne není problém ji sehnat, stojí okolo 250,-Kč.,/quote]
u nas ani omylem a do prahy to mám400km ja bych to taky koupil tak nevim kde se to da sehnat nevi to někdo jestli aspon v ostrave? dik
ladin2
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 4. 4. 2005 22:00

2 Ladin2: V Ostrave to urcite sezenes, snad v jakymkoli obchodu s mobilama, a jestli ne, tak klikni na nakej odkaz tady v diskusi a objednej si to pres net.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lojza_ 5. 4. 2005 11:40

Ani sem nevěděl, že se nějaké fólie na display dávají. To je něco podobného, jako ta ten kus igelitu, co je na něm, když ho koupíte? A není potom na něj hůř vidět?
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ukulelembo(smazano) 5. 4. 2005 11:49

pokud je ta folie kvalitni, tak ani nepostrehnes, ze tam nejaka folie vubec je
Ukulelembo(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 5. 4. 2005 14:37

Hlavne ji nesmis ani jednou odlepit, ani kousek, potom uz to neni ono.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 5. 4. 2005 15:56

Gloe píše:Hlavne ji nesmis ani jednou odlepit, ani kousek, potom uz to neni ono.

Hmm... ale stačí telefon dát do kapsy a ona se pomalu začne odtrhávat... :(
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod lojza_ 5. 4. 2005 20:09

No podle mě to nemá moc smysl jí kupovat. Měl sem zatím tři telefony a ani na jednom sem poškrábaný display neměl. A pokud taková folie stojí, řekněme 300,-kč, a má chránit jen před poškrábáním ... no nevim, nevim. Nebo třeba zvyšuje i kontrast, nebo něco jiného?
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gloe 5. 4. 2005 22:08

2 Petr Novak: No tak kdyz ti nebude presne ta folie tesnit, tak se na ni nalepi prach (ty to ani moc nepoznas) a prestane tak dobre drzet na display a potom si vyhodil zhruba 250 Kc uplne zbytecne. Mimochodem, je to vlastni zkusenost. Kamaradka mi kousek ty folie odlepila a od ty doby, kdyz jsem daval mobil do kapsy, tak se neustale odlepovala vic a vic. Takze jsem ji strhl a vyhodil, od te doby folie uz nepouzivam. Je to cca 2 roky na zpatek, nevim, mozna se uz zlepsili. Ale podle me to je zbytecna vec. Staci kdyz se k mobilu budes chovat hezky a nemusis si nic takovyho porizovat.
Gloe
Mírně pokročilý

Další stránka